Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 22:51)
klausimas vis dar labai aktualus.

O kame konkrečiai tas aktualumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 11:55)
O kodėl jūs atėjot išlieti savo pagiežą į temą apie vyrų sudėjimą?

O jūs kažką kitą darėte? biggrin.gif

Jei į temą, tai taip, man patinka vyrai. Skamba taip, lyg galėtų patikti ir ne tik jie biggrin.gif Turi būti vyriškas, o ne koks kūdena dviratukas. O jei dar mažiukas mažiukas.... Bet ir su balionais ant šonų nepatraukliai atrodo, kaip statinės kokie. O dar kai tuose balionuose iššokusios venos matosi nuo didelių didelių raumenų pompavimo, tai tada iš viso viau. Patiko man tokios moteros komentaras apie vieną vyruką pajūry. Ji buvo iš tos pačios poilsiavietės, kaip ir mes su seserimi. Vyrukas su savo nėščia žmona ir sūnumi leido laiką papludimy, niekuo ypatingas jis nebuvo, nei kūdumu, nei raumenų kalnu, tiesiog vyras kaip vyras. Ir tai moteriškei užkliuvo savo figūra.Labai jau vaikiškai jai atrodė tas tėtukas, nes neatitiko jos vyriškumo standarto. Tą vyriškumo standartą buvo galima pamatyti žiūrint į jos sutuoktinį, rausvą, alkoholiu trenkiančią statinaitę su devinto mėnesio nėštumo pilvuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnePagne: 24 rugpjūčio 2010 - 12:21
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 24, 13:12)
O kame konkrečiai tas aktualumas? g.gif
Kokia jūs smalsi, smalsute.
QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 24, 13:14)
O jūs kažką kitą darėte?  biggrin.gif
Taip, diskutavau apie patrauklų vyrų sudėjimą.
Jei į temą, tai taip, man patinka vyrai. Skamba taip, lyg galėtų patikti ir ne tik jie  biggrin.gif
Senoje temoje Blondinas pareiškė, kad jam vyrai šlykštūs, vadinasi, ne visiems jie patinka.
Tą vyriškumo standartą buvo galima pamatyti žiūrint į jos sutuoktinį, rausvą, alkoholiu trenkiančią statinaitę su devinto mėnesio nėštumo pilvuku smile.gif
Skamba viliojančiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai rinksim patį populiariausią vyrų kūno sudėjimą šiame formume plepančių moterų tarpe?
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 08 24, 11:19)
Laimė "turima" virtualiame pasaulyje geriausiu atveju niekam nerūpi.
Bet kai ta "turima" laime rieškučiomis pradedama taškyti visiems akis ir rėkti "džiaukis, džiaukis už mane, tu ką pavydi?", natūralu, jog susilaukiama prieštaringų reakcijų.

nea, brangioji, rupi ir dar kaip biggrin.gif o kaip rupi, parodete Jus man-pildamos purva ir pamazgas lotuliukas.gif ir negi Jums sunku pasidziaugti uz mane unsure.gif ka? unsure.gif nu prasau, nuoliu, kad uz mane kas nors pasidziaugtu lotuliukas.gif pleaseeeee bigsmile.gif na, bet as visai nesistebiu-jei draugas draugui pavydi-o cia senos tarkos su diedais alkoholikais nepavydes? biggrin.gif kiek temu:mano vyras debilas, mano vyras issigimelis, mano vyras ir t.t., matai tik kristinitai kazkodel gerai...nu ne - taip nebuna...jos vyras ir issigimes-mes, senos tarkos, paveiktos krizes, ta tvirtai zinom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 14:39)
nea, brangioji, rupi ir dar kaip biggrin.gif o kaip rupi, parodete Jus man-pildamos purva ir pamazgas lotuliukas.gif ir negi Jums sunku pasidziaugti uz mane unsure.gif ka? unsure.gif nu prasau, nuoliu, kad uz mane kas nors pasidziaugtu lotuliukas.gif pleaseeeee bigsmile.gif na, bet as visai nesistebiu-jei draugas draugui pavydi-o cia senos tarkos su diedais alkoholikais nepavydes? biggrin.gif kiek temu:mano vyras debilas, mano vyras issigimelis, mano vyras ir t.t., matai tik kristinitai kazkodel gerai...nu ne - taip nebuna...jos vyras ir issigimes-mes, senos tarkos, paveiktos krizes, ta tvirtai zinom lotuliukas.gif

ne tau vienai gerai mirksiukas.gif MB irgi laaabai gražus ir geras ax.gif yra yra tokių vyrų.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 24, 11:37)
O mano tipo žmogus  biggrin.gif  Masalskis man savo sudėjimu pamenu gražus būdavo  biggrin.gif
dabar jau nebežinau. Mano vyras plačių pečių, bet kūdas kaip dviratis, gaila į poetą nepanašus  biggrin.gif

Kai žmogus visiems bruka savo laimę ir jam atrodo kad visi būtinai pavydi, dažnai norisi paklausti: ką norite įtinti mane ar save? Nes aš tai tikiu. Pasakėt ir tikiu, bet kai vsi einama ir aiškinama, kad: neeee, meluoji, netiki, pavydi, tai ir pasimeti žmogus  blink.gif

kai kristinita paraso komentara kad, jai patinka jos vyro sudejimas kuris yra...ir kai kitoje temoje paraso, kad vyras ne kiaule nes...ir kitoje temoje paraso,kad padeda namie nes...ir kitoje temoje parasao, kad apsipirkineja pardutuveje nes... lotuliukas.gif tada kyla bezdzioniu maistas SMe...kristinita turi gera vyra-su sakem ant lauzo ja lotuliukas.gif ji laiminga...aaa...ir kai jinai-kukliai blush2.gif atsikerta, kad su sakem nereikia ir netgi pavydeti neverta,nes kiekvienas zmogus- gali buti laimingas blush2.gif tada bezdziones ja pagauna-pamauna ant pagalio ir pradeda nesti ant lauzo saukdamos mirtis jai...ji nori mums ibrukti savo laime... lotuliukas.gif kaip Jums scenarijus, mielos bezdzioneles blush2.gif gal praktiskai igyvendinam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 14:39)
mes, senos tarkos, paveiktos krizes, ta tvirtai zinom lotuliukas.gif

Jūs laukiatės?..
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 24, 13:41)
ne tau vienai gerai mirksiukas.gif  MB irgi laaabai gražus ir geras ax.gif yra yra tokių vyrų.

zinau, cia puolanciom "abizjanom" adresuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 13:39)
ir negi Jums sunku pasidziaugti uz mane unsure.gif ka? unsure.gif nu prasau, nuoliu, kad uz mane kas nors pasidziaugtu

Aš labai džiaugiuosi dėl jūsų sprendimo pasikeisti paveiksliuką.
Čia jums: http://pilietis.delf...s.d?id=35726569
Atsakyti
kristinita, nu žinok, dar vienas postas ne į temą, kviesiu moderatorę. Susikurk gal temą apie save, kur visi galės užeiti ir pasidžiaugti tavo laime.

Susidariau įspūdį, kad daugumai patinka: aukšti, liekni, sportiški. Nemažai daliai patinka masyvesnio sudėjimo, kitoms raumeningi nelabai. Kol kas mažumai patinka žemesni vyrai.

Gerai, dabar ką manot, ar vyras turi būti simpatiškas iš veido? Ar jis turi būti gražus?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 13:44)
Jūs laukiatės?..

TAIP bigsmile.gif ir atejau i sita Sma pasisemti geru emociju ax.gif 4u.gif
Atsakyti