Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(giintariuke @ 2010 08 30, 13:10)
Vatos paroc uns turiu, galiu duoti. Stoga patys siltinimom, tik prilydoma danga dare meistrai po 8Lt/m2, stogas su parapetais 95 m2. Kaina galejo buti ir mazesne, bet stogdengiai su kuriais buvo sutarta ta sestadieni neatvyko, tai buvo paieskos is naujo ir iki pietu radau kitus. Del vatos tel.Nr. parasiau i AZ.

o ČIA KAINA TIK DARBŲ? iš kur pirkot medžiagas jei tik darbų. Man mano stogdengiai uždėtų, bet kai realiai nesispecializuojasi jie tame, tai aš pati norėčiau, kad profai uždėtų (nors ten darbo tai nėr kas veikt, bet reikia turėt atidirbus ranką kad tinkamai pakaitint ir pan). Paskambinsiu vėliau, nes jau šnd susitarę palėkt link petrašiūnų. primink kurioj jūs vietoj.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 08 30, 12:10)
Vatos paroc uns turiu, galiu duoti. Stoga patys siltinimom, tik prilydoma danga dare meistrai po 8Lt/m2, stogas su parapetais 95 m2. Kaina galejo buti ir mazesne, bet stogdengiai su kuriais buvo sutarta ta sestadieni neatvyko, tai buvo paieskos is naujo ir iki pietu radau kitus. Del vatos tel.Nr. parasiau i AZ.

o kas jums dėjo tą stogą? mums jau tas etapas artėja, gal kontaktus galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 30, 13:24)
o ČIA KAINA TIK DARBŲ? iš kur pirkot medžiagas jei tik darbų. Man mano stogdengiai uždėtų, bet kai realiai nesispecializuojasi jie tame, tai aš pati norėčiau, kad profai uždėtų (nors ten darbo tai nėr kas veikt, bet reikia turėt atidirbus ranką kad tinkamai pakaitint ir pan). Paskambinsiu vėliau, nes jau šnd susitarę palėkt link petrašiūnų. primink kurioj jūs vietoj.

Cia kaina tik darbu, medziagas pirkom dar rudeni. Nuolydziui suformuoti pylem keramzita , pirkom is Palemono keramikos, siltinom 10 cm polistirolu Eps100, pirkom is Kauno silo, mokejom 135Lt/m3, ant polistirolo dejom kieta vata 2cm x 2 kartus, pirkom is Serfo, Mida pirkom is Santeros, apatinis sluoksnis Mita Unifleks (stongengiai sake, kad nekoks) jis yra zymiai pigesnis, antra karta nepirkciau, virsutinis sluoksnis Mida Technoelast (sitas sluoksnis geras), mokejau po 117 Lt/rul, dabar maciau kainos zymiai didesnes.
Mes esam Silainiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giintariuke: 30 rugpjūčio 2010 - 12:45
Na taip medžiagos 50proc pabrangę sad.gif
Atsakyti
sveikutes,visai nespeju paskui jus 4u.gif
pas mus jau yra antras aukstas,o ketvirtadieni atveza likusias plokstes,tai jau bus pilna deze thumbup.gif tada liks brangiausi darbai,tai stogo sandarinimas ir langai blink.gif bet kaip vyras sako,gal ir istenesim siais metais ir langus biggrin.gif
na,begu skaityt kaip jusu statybos einasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,na pradejom ieskoti apdailininku... smile.gif 2a.tinkuos struktura,pirma desim klinkerines plyteles....bet kai pasiskambinejom labai jau skirtingai nori,pvz uz klijavima plyteliu,vienas uzsiplese 70lt,kitas 35lt,trecias 50lt...nebesusigaudau...tai kokios gi tos kainos dabar eina??? g.gif gal kas zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2010 08 04, 22:41)
Žiūriu čia dauguma tai Ringauduose, tai Rokuose, tai Jonučiuose statosi, gal  kuri ruošiatės Romainiuose gyventi?

mes irgi romainiuose

QUOTE(Domogintare @ 2010 08 16, 20:38)
o kaip baldus uzsinesit, nes kiek zinau su suktais laiptais tokios problemos iskyla. ax.gif

kazkaip net nepagalvojau g.gif bet nera jie tokie ir siauri g.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 23, 08:43)
rudupio vyras ten pažįstamą turi,tai su nuolaida nemaža,tiksliau ką domina parašysiu į AŽ.

mes kaip tik renkames ar rudupis ar doleta g.gif jie abu dare samatas
Atsakyti
[quote=giintariuke,2010 08 30, 13:10]
[quote=Giedruolė,2010 08 30, 12:19]
Visiškai nesvarbu gali būti uns37. bet kad storis būtų 10cm. darysim iš jos kampuką tarp parapeto ir stogo.
Pas mus 5 laipsniai.
Papildyta:

bet atrodo visai gražiai padaryta. O mums tai vargas nes lauko apšiltinimo ir apdailos nėra dar, o stogą jau reikia uždengti tuo bitumu, nes kitaip kitos stogo dalies dengti negali. tai kaip ir reikia bent parapetus apklijuoti reikiamu storiu putplasčio. O kas jums dengė plokščią ir kiek kainavo?

[/quote]

Laba diena, as vel kontaktu prasineju. Gal galetumete duoti telefono nr. meistru kur prilyde danga, galvoju gal balkonus reiketu pries ziema uzdengti su danga prilydoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 08 29, 22:45)
as ir nieko pries,del slaptazodzio eglejai.... drinks_cheers.gif ,ir dar klausimelies...atrodo simpatiskas,tavo projektukas,kiek kvadratu jusu namukas?  smile.gif

170 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 08 30, 17:23)

matau kad folderi sukurei bet nepavyko foto ikelti ar nekelei?? Ten prie tavo folderio yra pasirinkimas - add fotos blush2.gif
Papildyta:
na o pas mus fronte nieko naujo.. tai tik skaitineju kaip jus judat i prieki ir fsio.. smile.gif
Atsakyti
cosette, kazkaip man neatsisiuncia ta programa, nepriima kompas uzdraudzia ja siustis. nu bet nieko tokio wink.gif
Kristina 2010, heli, aciu wink.gif turim daug langu svetaineje, sunkus reikalas su tv statymu, zodziu mastau visaip, visur delioju biggrin.gif
Marmiete, puslapiukas tikrai neblogas, aciu smile.gif

Ka manot apie dekoratyvini marmura, kazkaip man atrodo kad tai praktiskas ir pakankamai grazus reikalas smile.gif kokia jus turit apie tai nuomuone? gal kokiu atsiliepimu girdejot, blogu ir geru, pasidalinkit jei nesunku, aciu.
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 08 31, 00:08)
cosette, kazkaip man neatsisiuncia ta programa, nepriima  kompas  uzdraudzia ja siustis. nu bet nieko tokio wink.gif

keista, g.gif čia googlo nemokama programa, kaip picasa ir kitos jų gamybos programos.
Atsakyti