Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

Naughty lady, gražios apdailinės plytos wub.gif siūlėm naudojat paprastą betoną? g.gif girdėjau, kad tom sendintom galima paprastą, o ne tą specialų klinkerinį g.gif galvoju, jei mes tokį rinktumėmės, tai galima brangesnę apdailinę plytą (t.y. didesnė pasirinkio laisvė), nes susitaupo ant betono.

mūsų stogas: paskaičiavo iš naujo ir nepilnai 22T, tai bent jau panašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 09 01, 11:57)
Labai grazios apdailines plytos  thumbup.gif , langu angokrascius mes taip pat darem patys su ekstrudiniu polistirolu, kaip ir pas jus. Langus buvom uzsisake Faugoj, tai matau tokie patys reikalavimai langu angom.

Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2010 09 01, 12:08)
Naughty lady, gražios apdailinės plytos  wub.gif siūlėm naudojat paprastą betoną?  g.gif  girdėjau, kad tom sendintom galima paprastą, o ne tą specialų klinkerinį  g.gif  galvoju, jei mes tokį rinktumėmės, tai galima brangesnę apdailinę plytą (t.y. didesnė pasirinkio laisvė), nes susitaupo ant betono.

mūsų stogas: paskaičiavo iš naujo ir nepilnai 22T, tai bent jau panašiau  rolleyes.gif

ačiū, plytas rinkomės tikrai labai ilgai ir atsakingai (čia jau mano užgaida) blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif , kai man pačiai jau nervai nelaikė, nugalėjo finansinis privalumas - radom akcijines, kurios tiko mūsų abiejų skoniui biggrin.gif Taip, mūrijam su paprastu cementiniu skiediniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naughty Lady: 01 rugsėjo 2010 - 12:29
sveiki 4u.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 09 01, 09:03)
  o man net negera pasidarė tokią kainą pamačius  lotuliukas.gif  ypač kai pradžia  nestuke.gif , tai išvis viską į širdį imu  doh.gif

ne imk i galva geriau apie leliu galvok 4u.gif beto sveikinam biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif

o mes vakar susitikom su architekte del to musu stogo,nu zinokit arba as durna arba nzn,ji mums to ko mes norim nedaro...pasiule kita varianta bet as be vaizduotes zmogus tai vel metausi verysad.gif
nera sienos ant ko remt vienos sienos doh.gif ir beto tipo architekturinis aukstis 2,9 ir zemesnio nedaro doh.gif
as perpiesiu kaip supratau ta stoga o gal jus ka patarsit 4u.gif
ir dar ar verta kelt sienas ir stoga su mintim kad kadanors ten kai vaikai uzaugs gales kuris nors gyventi unsure.gif ir ar normalus kad fasadu , pjuvio perbraizymas, ir stogo brezinio su perdanga perskaiciavimas kainuoja 1000lt 500lt architektei ir 500lt konstruktorei

kristinka 2010 jau geda bet gal galetai man papiesti ta stoga blush2.gif 4u.gif

mums tie prakeikti giraites vandenys nepasiraso praso bendro projekto kvartalo kurio nera verysad.gif jau nebegaliu vis nuzliumbiu po posma ne sjau nervai nelaiko,tik gaila kad mazylis jaucia mano nerima vel naktimis trankysiuos kaip su mazaja kai laukiaus darbe ede is visu pusiu unsure.gif ech pasiguodziau ax.gif unsure.gif
siand sunu vedziau i pirma klase wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina_x: 01 rugsėjo 2010 - 12:39
Nu nėštukės baikit juokus su tais nervais. Pas mane vienos lauko sienos aukštis 2,8m o garažo lauko sienos 2,2m maždaug (tiksliai nepamenu... Trys vaikiukai reikalauja ploto, bet jei galvojat kad antram aukšte kai užaugs tik kuris apsigyvens, tai meskit tas pasenusias mūsų tėvų viltis smile.gif Manau ir pirmam aukšte jei reikės ir atsiras vietos. Antro aukšto ateičiai (po 15metų) tikria nestatyčiau. Kam tada išvis rinkotės vieno aukšto namą. Jei išeina įrenginėčiau minimalią palėpę jei norit su apšiltintu stogu ir apšiltinta perdanga, su ištraukiamais laiptukais.
Papildyta:
O tą angokraščių polistireną kaip tvirtinot? putplasčio klijais ar tik makrofleksu? ir ar dar su smeigėm prismeigiavot prie pagrindinės sienos?
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 09 01, 13:37)
1. ne imk i galva geriau apie leliu galvok  4u.gif beto sveikinam  biggrin.gif  bigsmile.gif  4u.gif

2. ir dar ar verta kelt sienas ir stoga su mintim kad kadanors ten kai vaikai uzaugs gales kuris nors gyventi  unsure.gif ir ar normalus kad fasadu , pjuvio perbraizymas, ir stogo brezinio su perdanga perskaiciavimas kainuoja 1000lt  500lt architektei ir 500lt konstruktorei

3. mums tie prakeikti giraites vandenys nepasiraso praso bendro projekto kvartalo kurio nera  verysad.gif jau nebegaliu vis nuzliumbiu po posma ne sjau nervai nelaiko,tik gaila kad mazylis jaucia mano nerima vel naktimis trankysiuos kaip su mazaja kai laukiaus darbe ede is visu pusiu  unsure.gif ech pasiguodziau  ax.gif  unsure.gif
siand sunu vedziau i pirma klase  wub.gif

1. Ačiū, matau, kad tau jau arčiau finišas mirksiukas.gif man turėtų būt tik blaandžio pabaigoj.
2. nemanau, kad vaikai kartu gyvens schmoll.gif pasidarysit pilį, kaip anksčiau žmonės statė ir dabar nežino kaip tokias dideles apgyvent ir vsio rolleyes.gif vis tiek visi nori atskirai. Su kiek jaunų žmonių kalbu ir kaip pati mąstau, tai nei su tėvais, nei su uošviais gyventi nesinorėtų schmoll.gif
3. ir tu galvok apie lelių 4u.gif bet sprendimo Giraitės vandenys nepasiūlo? g.gif tai ką jau padarysi, kad nėra bendro, negi jum tą bendrą daryt reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 09 01, 13:51)
3. ir tu galvok apie lelių  4u.gif bet sprendimo Giraitės vandenys nepasiūlo?  g.gif  tai ką jau padarysi, kad nėra bendro, negi jum tą bendrą daryt reikia?  g.gif

jiems nieks neidomu nieko jie nesako,jiems atnesk ir viskas.o is kur gaut?!
ale uzklausiau kiek kainuotu ta projekta padaryt 4000lt blink.gif doh.gif
nu as tikrai jo nedarysiu schmoll.gif nafig unsure.gif

IKELIAU prakeikta savo stoga 4u.gif paziurekit kas vaizduote turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 31, 22:16)
Buvau šiandien nuvažiavus į sklypą pasižiūrėti ar kas nors vyksta dėl pamatų. Radau atvežtus karkasus ir vamzdžius poliams. Žada, kad jau rytoj pradės daryti polius. Pažiūrėsim...  g.gif

Tai ar pradejo darbus???
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 01, 13:47)
O tą angokraščių polistireną kaip tvirtinot? putplasčio klijais ar tik makrofleksu? ir ar dar su smeigėm prismeigiavot prie pagrindinės sienos?

mes tvirtinom tik makrofleksu, su smeigem prismeigdavom tik tol, kol makrofleksas sukietedavo, prie sienos ner kur jo tvirtinti, nes jis yra tame tarpe, kur yra siltinimas ir oro tarpas.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 09 01, 14:31)
mes tvirtinom tik makrofleksu, su smeigem prismeigdavom tik tol, kol makrofleksas sukietedavo, prie sienos ner kur jo tvirtinti, nes jis yra tame tarpe, kur yra siltinimas ir oro tarpas.

Vadinasi dėjot kai apdailinė plyta jau buvo. Pas mane klinkerio nebus tai tas rėmas laikysis tik ant mūro.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 01, 12:47)

makrofleksu
Atsakyti
Sveikos statybininkės smile.gif ,

Jau kuris laikas paskaitinėju čia pas jus, gal ir pastebėjot mane apačioj 4u.gif Kad nebesijausčiau, kaip pro svetimus langus žiūrinėjant, lendu į dienos šviesą biggrin.gif Nelabai turiu ką pasakyt, todėl tik paskaitinėju. Pas mus viskas dar tik popierizmo stadijoj, šiuo metu dar tik tvarkomės sklypo atsidalinimą, dar net prie namo projekto nepriėjom. Su vyru esam abu žali žali statybose doh.gif Planuojam statyt nedidelį, 2 aukštų namuką, gal kokių 100-110 kvadratų. Jei nepyksit, pabūsiu čia pas jus, skaitant atsiranda bent kažkoks supratimas, kai kurie terminai, sužinai dalykų, apie kuriuos net nepagalvočiau. Dabar kartais, kalbantis su kažkuo apie namo statybą, net aš suprantu, kokie kvaili klausimai kartais kyla pas MB doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 09 01, 13:08)
mūsų stogas: paskaičiavo iš naujo ir nepilnai 22T, tai bent jau panašiau  rolleyes.gif

kurią čerpę?kokią spalvą renkatės?
Atsakyti