Pries menesi rasiau savo ispudzius apie VGN, kai apsilankeme ten apsiziureti su vyru. Pasirinkimo nepakeiciau ir rugpjucio 31 d. jau pagimdeme VGN suneli - esam visiskai patenkinti!

Visu pirma, gimdyma priemes personalas tikrai nenuvyle. Dirbo daktaras R. Mileris ir akusere Olga (jei gerai pamenu varda). Tikrai priziurejo ir labai padejo. Tik teigiamos emocijos apie juos. Del gimdymo nieko is anksto nesitareme ir niekam nemokejome. Ir net poto neatsidekojome jiems. Dabar net gaila kazkiek, nes tikrai labai maloniai padejo mano suneliui ateiti i pasauli

Beje, gimdziau naturaliai, be epiduro. Suleido tik nuskausminamuju. Nieko atpirkti nereikejo.
Kai pagimdziau, vaikuti apiprause, pamatavo, suvyste ir tuomet pagulde ant krutines (tuo metu siuvo, bet jau buvo dzin, juk maziukas sveikutelis ant krutines gulejo

) Kadangi buvo problemu su placentos atsidalinimu, dar gavau narkoze.. tad pamaitinti dave, kai atsigavau po jos. Tada dar kokia valanda gimdykloje visi trise prabuvom. Stebuklingas metas

Po gimdymo norejau patekti i mokama palata, bet visos buvo uzimtos - pasiule persikraustyti kita diena, kai atsilaisvins. Tad isikuriau nemokamoje, kur jau gulejo kaimyne. Pabuvusi viena diena nemokamoje palatoje, apsigalvojau ir mokamos nebeemiau. Nera ten taip ir baisu, o prieziura nesiskundziau. Seseliu ir gydytoju buvo ivairiu, bet nusiskundimu tikrai neturiu. Atsake visus klausimus, kokius tik klausiau. Parode ir kaip vaikuti prausti, ir kaip sauskelnes teisingai uzdeti, kaip valyti akytes, bambute, nosyte.. Kai issiraseme, vyras personalui nunese saldainiu ir kavos, tiesiog taip, simboliskai

Is ligonines paleido trecia diena. Jau labai norejosi namo... Dabar grizus atsigavome ir as, ir mazius

Apsipratome vienas su kitu.
Zodziu, nezinau, ar cia man siaip pasiseke, ar as tiesiog esu neproblematiska, bet apie VGN atsiliepimai vien teigiami!