Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

QUOTE(m-sirdele @ 2010 09 01, 12:54)
as girdejau apie tai kad gali placenta atsokti nuo klizmos darymo. bet gal geriau kai nebedaug "to" jau iseina nei kruva "to" ? net nezinau ka cia daryti. kai su pirmaja buvau tai pats organizmas issivale bet tada dar state klizmas o dabar nezinau kaip cia bus ar pats organizmas issivalys pats smile.gif
Papildyta:
kaskaip vistiek nemalonu jei tu ten prisidirbsi nezinia kiek. nors jie gal ten priprate bet mum paciom nemalonu

na galiu tau is patirties pasakyt, kad nesuk tu sau galvos del to. Man asmeniskai organizmas pats valesi ir ruosesi gimdymui. I wc ejau gal 20 kartu biggrin.gif ir taip buvo paleide vidurius, kad net akis semdavo smile.gif Nieks nekreipia demesio i "tai"> Daktarai liepia net apie tai negalvot. Ir man buvo vienodai ar as pasidirbsiu ar ne. Ir iki siol nezinau ar pridariau smile.gif nes nejauciau nieko. Tai normalu. Juolab jau antra zuikeli gimdysi. smile.gif lengvo tau gimdymo!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(eglet82 @ 2010 08 31, 17:39)
tai kad man atrodo gimdykloj vienas gydytojas budi g.gif

Man kažkaip atrodo, kad tokioj įstaigoj kaip gimdymo namai tikrai daugiau nei vienas turėtų būti rolleyes.gif Tarkim, jei vyksta operacija, tai kas kitus gimdymus prižiūri? O kas jei dvi operacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2010 09 01, 14:33)
Man kažkaip atrodo, kad tokioj įstaigoj kaip gimdymo namai tikrai daugiau nei vienas turėtų būti rolleyes.gif Tarkim, jei vyksta operacija, tai kas kitus gimdymus prižiūri? O kas jei dvi operacijos? g.gif

nu visuose gimdymo namuose be abejo, kad yra daktaru, bet gimdyklose, manau, vienas. Aisku, tvirtint negaliu, reiketu pasidometi
Atsakyti
As tai jau apsipirkau visokiais tirpalais ir rinkiniais smile.gif ka ten barsies ar pyksies, zinau, kad epiduro tikrai noresiu, jei viskas gerai bus. pirmas gimdymas praejo nelabai sklandziai, todel net gydytoja prasitare, kad gerai, kad nuskausminima padarem. Stumimas man vyko 3val, sake, iskamuota saremiu (kuriuos aparatas fiksavo gan didelius) butu viskas cezariu pasibaige, nes netureciau jegu jau....

Atsakyti
QUOTE(Balabolka @ 2010 09 01, 13:49)
na galiu tau is patirties pasakyt, kad nesuk tu sau galvos del to. Man asmeniskai organizmas pats valesi ir ruosesi gimdymui. I wc ejau gal 20 kartu biggrin.gif ir taip buvo paleide vidurius, kad net akis semdavo smile.gif Nieks nekreipia demesio i "tai"> Daktarai liepia net apie tai negalvot. Ir  man buvo vienodai ar as pasidirbsiu ar ne. Ir iki siol nezinau ar pridariau smile.gif nes nejauciau nieko. Tai normalu. Juolab jau antra zuikeli gimdysi. smile.gif lengvo tau gimdymo!!!!!!

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 08 24, 17:18)

VGN yra mokamos ir nemokamos palatos.
Mokama palata “liuksas” (palatoje yra dušas ir tualetas) kainuoja 200lt+100lt, jei lieka nakvoti vyras (kaina visam gulėjimo laikotarpiui).
Mokama palata be dušo ir tualeto kainuoja 100lt+100lt, jei lieka vyras.
Mokamų palatų iš anksto nerezervuoja.

O ne +50 Lt, jei nori likti vyras?

QUOTE(Balabolka @ 2010 09 01, 11:49)
na galiu tau is patirties pasakyt, kad nesuk tu sau galvos del to. Man asmeniskai organizmas pats valesi ir ruosesi gimdymui. I wc ejau gal 20 kartu biggrin.gif ir taip buvo paleide vidurius, kad net akis semdavo smile.gif Nieks nekreipia demesio i "tai"> Daktarai liepia net apie tai negalvot. Ir  man buvo vienodai ar as pasidirbsiu ar ne. Ir iki siol nezinau ar pridariau smile.gif nes nejauciau nieko. Tai normalu. Juolab jau antra zuikeli gimdysi. smile.gif lengvo tau gimdymo!!!!!!

Man irgi praktiskai viskas issivale dar saremiu metu, bet stumimo metu lygtai jauciu, kad ir is kito gal kazkas eina dar blush2.gif Bet kazkas ten vale, nesukau sau del to galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 09 02, 11:51)
Man irgi praktiskai viskas issivale dar saremiu metu, bet stumimo metu lygtai jauciu, kad ir is kito gal kazkas eina dar  blush2.gif  Bet kazkas ten vale, nesukau sau del to galvos  smile.gif

kaip matau tau gimdimas kaip man gal kartu ir gimdysim bigsmile.gif butu faina 4u.gif kaip tu jautiesi, jauti ka nors kad jau ateina tas laikas? as su pirmaja kai buvau tai dabar nieko neatsimenu kaip jausdavaus tik ta nakti atsimenu kai pasirode isskiros kruvinos ir prasidejo saremiai. oi kaip vyras laukia kada pradesiu gimdyt mat nezinome ko laukem ir labai nori suzinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 09 02, 11:51)
Man irgi praktiskai viskas issivale dar saremiu metu, bet stumimo metu lygtai jauciu, kad ir is kito gal kazkas eina dar  blush2.gif  Bet kazkas ten vale, nesukau sau del to galvos  smile.gif

n-aji karta kartoju, kad pabrango 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 09 05, 17:14)
n-aji karta kartoju, kad pabrango  4u.gif

del ko paklausiau - pries savaite buvau konsultaciniam ir atrodo, kad maciau 50 lt suma rolleyes.gif reiks paziuret atidziau.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaiMa: 05 rugsėjo 2010 - 18:19
QUOTE(MaiMa @ 2010 09 05, 19:18)
del ko paklausiau - pries savaite buvau konsultaciniam ir atrodo, kad maciau 50 lt suma  rolleyes.gif  reiks paziuret atidziau.. unsure.gif

Ten informacija pasenusi, atrodo pabrango nuo balandzio g.gif mes jau mokejom po 100 lt
Atsakyti
Pries menesi rasiau savo ispudzius apie VGN, kai apsilankeme ten apsiziureti su vyru. Pasirinkimo nepakeiciau ir rugpjucio 31 d. jau pagimdeme VGN suneli - esam visiskai patenkinti! smile.gif

Visu pirma, gimdyma priemes personalas tikrai nenuvyle. Dirbo daktaras R. Mileris ir akusere Olga (jei gerai pamenu varda). Tikrai priziurejo ir labai padejo. Tik teigiamos emocijos apie juos. Del gimdymo nieko is anksto nesitareme ir niekam nemokejome. Ir net poto neatsidekojome jiems. Dabar net gaila kazkiek, nes tikrai labai maloniai padejo mano suneliui ateiti i pasauli smile.gif
Beje, gimdziau naturaliai, be epiduro. Suleido tik nuskausminamuju. Nieko atpirkti nereikejo.
Kai pagimdziau, vaikuti apiprause, pamatavo, suvyste ir tuomet pagulde ant krutines (tuo metu siuvo, bet jau buvo dzin, juk maziukas sveikutelis ant krutines gulejo smile.gif ) Kadangi buvo problemu su placentos atsidalinimu, dar gavau narkoze.. tad pamaitinti dave, kai atsigavau po jos. Tada dar kokia valanda gimdykloje visi trise prabuvom. Stebuklingas metas smile.gif

Po gimdymo norejau patekti i mokama palata, bet visos buvo uzimtos - pasiule persikraustyti kita diena, kai atsilaisvins. Tad isikuriau nemokamoje, kur jau gulejo kaimyne. Pabuvusi viena diena nemokamoje palatoje, apsigalvojau ir mokamos nebeemiau. Nera ten taip ir baisu, o prieziura nesiskundziau. Seseliu ir gydytoju buvo ivairiu, bet nusiskundimu tikrai neturiu. Atsake visus klausimus, kokius tik klausiau. Parode ir kaip vaikuti prausti, ir kaip sauskelnes teisingai uzdeti, kaip valyti akytes, bambute, nosyte.. Kai issiraseme, vyras personalui nunese saldainiu ir kavos, tiesiog taip, simboliskai wink.gif

Is ligonines paleido trecia diena. Jau labai norejosi namo... Dabar grizus atsigavome ir as, ir mazius smile.gif Apsipratome vienas su kitu.

Zodziu, nezinau, ar cia man siaip pasiseke, ar as tiesiog esu neproblematiska, bet apie VGN atsiliepimai vien teigiami! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 09 05, 17:29)
Ten informacija pasenusi, atrodo pabrango nuo balandzio  g.gif mes jau mokejom po 100 lt

Siandien buvau - iskabinta jau teisinga informacija, tikrai +100 lt 4u.gif Ziuriu, kiek daug ten tu mokamu palatu .. g.gif
Atsakyti