Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

QUOTE(m-sirdele @ 2010 08 29, 12:40)
na as tai nieko nepirksiu tada,tegu pabando pasakyti kad reikia ringeriu,tai pasakysiu kad administracijoje sake kad nieko nereikia pirkti,paziuresim kokia ju reakcija bus. kas is to jei nusipirksiu o jei nereiks tai kur tada det,jiem padovanot? na jau ne jau geriau kam nors padovanosiu nei jiem atiduosiu. o kkia kaina tu ringeriu?tai taip vaistinei ir sakai kad reikia ringeriu ar kitaip dar vadinasi?

Jie nieko reikalauti negali, gali prasyti biggrin.gif
Vadinasi Ringerio tirpalas. Jei nenori moketi paprasyk, kad vaistineje israsytu saskaita faktura arba isssaugok ceki. Po gimdymo kreipkis i Ligoniu kasas, tada ta pati ligonine tures grazinti tau pinigus biggrin.gif (Cia tam atvejui jei nenoresi pyktis su daktarais)
Atsakyti
ka tik skambinausi i VGN gimdykla ir paklausiau ka savo reikia tureti,tai tik dokumentai,rubai, vienkartines kelnaites,palutes,naujagimio rubeliai.ir viskas niekas neminejo apie jokius ringerius.tai nieko ir nepirksiu.
parasysiu as jum mamyciukes viska kas kaip bus man nes juk neuzilgo jau ir vaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m-sirdele @ 2010 08 30, 10:39)
ka tik skambinausi i VGN gimdykla ir paklausiau ka savo reikia tureti,tai tik dokumentai,rubai, vienkartines kelnaites,palutes,naujagimio rubeliai.ir viskas niekas neminejo apie jokius ringerius.tai nieko ir nepirksiu.
parasysiu as jum mamyciukes viska kas kaip bus man nes juk neuzilgo jau ir vaziuosiu  4u.gif

Skaitau jusu komentara ir pradzioj norejosi nekreipt demesio ir neatsakinet, nes zinokit buvo jau nemazai tokiu komentaru "ka jus cia patarinejat, as paskambinau/buvau VGN ir man pasake kitaip", bet kazkaip pagalvoju, kad jus visgi nestuke.gif o man iki siol sentimentai tam laikotarpiui. wub.gif

Paklausykite manes, nuosirdziai jums patarsiu, jeigu jau taip nenorite skaityti senos temos:
Mastote apie epiduro galimybe-pirkites, patikekite geriau tureti nei poto patirti ta ka as patyriau! (o cia is principo nesikartosiu, idomu-rasite praeitoje temoje kodel ne vienam komentare patariau visgi pacioms pasirupinti epiduru, jeigu galvojat, kad yra galimybe, kad jo prasysite)
Sakyti gali daug kas ka. Man pavyzdziui i akis daktaras sake ka pirkt ko ne, tai realybe buvo kiek kitokia, deja...
SEKMES Jums ir supraskite, kad kurios raso is savo patirties nerasytu, patingetu spaudyt klaviatura kompo, kol mazylis miega, bet taaaaip norisi, kad kitoms nebutu taip kaip mums buvo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 08 30, 11:22)
SEKMES Jums ir supraskite, kad kurios raso is savo patirties nerasytu, patingetu spaudyt klaviatura kompo, kol mazylis miega, bet taaaaip norisi, kad kitoms nebutu taip kaip mums buvo  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man i akis sake, kad nieko pirkti nereikia... kol nenuvaziavau gimdyti doh.gif
O jus tikites, kad jums telefonu pasakys doh.gif o gal cia kokia zurnaliste skambina ir tikrina ar dar koks velnias... o kaip papulsit i ju nagus gimdydama tada jau kur desites? g.gif

Bet sia tema daugiau nebekalbesiu 4u.gif nes toks jausmas, kad cia visos mus laiko melagemis biggrin.gif arba as esu Ringerio ir epiduru vadybininke kuriai labai rupi pakelti ju pardavima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 30 rugpjūčio 2010 - 11:10
QUOTE(ellinga @ 2010 08 30, 12:08)
arba as esu Ringerio ir epiduru vadybininke kuriai labai rupi pakelti ju pardavima  lotuliukas.gif

thumbup.gif
laugh.gif
gera butu specialybe! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 08 30, 12:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Bet sia tema daugiau nebekalbesiu  4u.gif nes toks jausmas, kad cia visos mus laiko melagemis  biggrin.gif arba as esu Ringerio ir epiduru vadybininke kuriai labai rupi pakelti ju pardavima  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na nežinau, bet niekas nieko nesakė pirkti. Atvažiavau, pagimdžiau ir išvažiavau. Padėkojau visiems ir visi laimingi grįžome namo. Gal jūs primygtinai klausinėjate ką reikia pirkti, ką atsivežti? Prisiskaičiusi čia informacijos, nusivežiau vienkartines penkias palutes, tai sunaudojau vaikui, nes gimdymo metu taip jų ir neprireikė. Paklausė ar turiu, padėjau ant stalo, tai taip ir liko gulėti. O man net minčių nebuvo klausti kodėl nenaudojat mano, iš skausmo apie tai net negalvoji, kokią palutę paties. O jau kai tas skausmas baigėsi (labai greitai), tai ir visai viską pamiršti, matai tik vaiką.
O šiaip tai manęs draugės irgi klausinėjo ir nedavė ramybės, kad pasiklausčiau ką reikia atsivežti, ar reikia ringerių, kateterių. Iš principo neklausiau. Tai ne mano ir ne mano vyro rūpestis. Tai jau ligoninės rūpestis. O kai reikėjo, tai ir nuskausminamųjų suleido, kurie tikrai man padėjo ir nereikėjo jokio epidūro.

Rašau irgi iš patirties.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 08 30, 16:37)
Na nežinau, bet niekas nieko nesakė pirkti. Atvažiavau, pagimdžiau ir išvažiavau. Padėkojau visiems ir visi laimingi grįžome namo. Gal jūs primygtinai klausinėjate ką reikia pirkti, ką atsivežti? Prisiskaičiusi čia informacijos, nusivežiau vienkartines penkias palutes, tai sunaudojau vaikui, nes gimdymo metu taip jų ir neprireikė. Paklausė ar turiu, padėjau ant stalo, tai taip ir liko gulėti. O man net minčių nebuvo klausti kodėl nenaudojat mano, iš skausmo apie tai net negalvoji, kokią palutę paties. O jau kai tas skausmas baigėsi (labai greitai), tai ir visai viską pamiršti, matai tik vaiką.
O šiaip tai manęs draugės irgi klausinėjo ir nedavė ramybės, kad pasiklausčiau ką reikia atsivežti, ar reikia ringerių, kateterių. Iš principo neklausiau. Tai ne mano ir ne mano vyro rūpestis. Tai jau ligoninės rūpestis. O kai reikėjo, tai ir nuskausminamųjų suleido, kurie tikrai man padėjo ir nereikėjo jokio epidūro.

Rašau irgi iš patirties.

Matau gimdete 4 kartus, turetumete jau suprasti, kad jeigu jusu neprase nereiskia, kad kitu nepraso smile.gif
Manes irgi neprase atpirkti nei vaistu, nei antro ringerio tirpalo, nes turejau tik viena, bet su epiduru buvo tikras cirkas. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 08 30, 16:37)
Gal jūs primygtinai klausinėjate ką reikia pirkti, ką atsivežti?

Jo, atvaziavau likus menesiui iki gimdymo pasiklausti biggrin.gif pasake, kad nieko nereikia. Atvaziavau gimdyti ir tiesiai sviesia pasake ka turiu nupirkti, nenupirkau pleistro tai jo man ir neuzklijavo biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 08 30, 19:24)
Jo, atvaziavau likus menesiui iki gimdymo pasiklausti  biggrin.gif pasake, kad nieko nereikia. Atvaziavau gimdyti ir tiesiai sviesia pasake ka turiu nupirkti, nenupirkau pleistro tai jo man ir neuzklijavo  biggrin.gif

taigi sakete nebekalbesite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglet82 @ 2010 08 31, 14:26)
taigi sakete nebekalbesite mirksiukas.gif

Atleiskite... man taip geda biggrin.gif
Aciu, kad pastebejot 4u.gif
Atsakyti