nereikia cia jau taip uzsipulti. as tik draugiskai paklausiau o cia visos kaip taip uzsipuole. atsiprasau ..............
As po gimdymo ptadejau sekti sia tema. Siaip, idomumo delei. Paskaitau kitu patirti, palyginu su savaja. Tik i temos pabaiga kazkaip jau net nebeidomu pasidare, nes diskusijos uzsivede nebe apie gydytoju profesionaluma, vaikelio prieziura, o Ringerius, kateterius ir visa kita, kas, mano nuomone nera labai svarbu. Na ka, noresite pirksite tuos skyscius, noresite, nepirksite, jei jums taip gaila tu 20 lt, galite reikalaut is ligoniu kasu kompensacijos. Bet bent jau as kad ir bidona to ringerio nusipirkciau, kad tik gimdymas praeitu be komplikaciju ir viskas butu atlikta profesionaliai. Cia mano nuomone

QUOTE(eglet82 @ 2010 08 31, 15:09)
As po gimdymo ptadejau sekti sia tema. Siaip, idomumo delei. Paskaitau kitu patirti, palyginu su savaja. Tik i temos pabaiga kazkaip jau net nebeidomu pasidare, nes diskusijos uzsivede nebe apie gydytoju profesionaluma, vaikelio prieziura, o Ringerius, kateterius ir visa kita, kas, mano nuomone nera labai svarbu. Na ka, noresite pirksite tuos skyscius, noresite, nepirksite, jei jums taip gaila tu 20 lt, galite reikalaut is ligoniu kasu kompensacijos. Bet bent jau as kad ir bidona to ringerio nusipirkciau, kad tik gimdymas praeitu be komplikaciju ir viskas butu atlikta profesionaliai. Cia mano nuomone 

Tavo nuomone - nera svarbu, kitu nuomone - labai svarbu

tai ir nuskausminamųjų suleido, kurie tikrai man padėjo ir nereikėjo jokio epidūro.
o cia kokie nuskausminimai geriau su savim tureti?
Aciu... nes irgi noriu be epiduro, bet su nuskausminimu

QUOTE(Klio @ 2010 08 31, 16:22)

Man irgi įdomu tai būtų

Dar norėjau paklaust, įdomu, kai atvažiuoji gimdyt ir budi keli gydytojai, ar gali pasirinkti pas kurį gimdyt? Ačiū.
QUOTE(Klio @ 2010 08 31, 16:22)

tikrai nereikia su savim turet

Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2010 08 31, 16:27)
Man irgi įdomu tai būtų 
Dar norėjau paklaust, įdomu, kai atvažiuoji gimdyt ir budi keli gydytojai, ar gali pasirinkti pas kurį gimdyt? Ačiū.

tai kad man atrodo gimdykloj vienas gydytojas budi

o ka jus daret del klizmos juk dabar nebestato ligoninej klizmos, ar naudojat laisvinamuosiu MIKROLAX liktais taip vadinasi?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2010 08 31, 15:54)
Tavo nuomone - nera svarbu, kitu nuomone - labai svarbu
Buvo jau cia tokia diskusija apie naktinius, vienom pokui, o kitom svarbiausias momentas 

QUOTE(m-sirdele @ 2010 09 01, 12:33)
o ka jus daret del klizmos juk dabar nebestato ligoninej klizmos, ar naudojat laisvinamuosiu MIKROLAX liktais taip vadinasi?
siom dienom yra nauja praktika nebedaryto klizmos, nes yra buve atveju, kad klizma pakenkia, bijau pameluoti kazkas berods susije su placenta. Yra pavojus, kad muo to spaudimo kada paleidzia viska gali placenta atsiskirt.
Del microlax, sako, kad ji isvalo ne viska, pabaiga "tenka" akuserems kai stumiate.
Todel daktarai nerekomenduoja ju

as girdejau apie tai kad gali placenta atsokti nuo klizmos darymo. bet gal geriau kai nebedaug "to" jau iseina nei kruva "to" ? net nezinau ka cia daryti. kai su pirmaja buvau tai pats organizmas issivale bet tada dar state klizmas o dabar nezinau kaip cia bus ar pats organizmas issivalys pats 
Papildyta:
kaskaip vistiek nemalonu jei tu ten prisidirbsi nezinia kiek. nors jie gal ten priprate bet mum paciom nemalonu

Papildyta:
kaskaip vistiek nemalonu jei tu ten prisidirbsi nezinia kiek. nors jie gal ten priprate bet mum paciom nemalonu
QUOTE(m-sirdele @ 2010 09 01, 12:54)
as girdejau apie tai kad gali placenta atsokti nuo klizmos darymo. bet gal geriau kai nebedaug "to" jau iseina nei kruva "to" ? net nezinau ka cia daryti. kai su pirmaja buvau tai pats organizmas issivale bet tada dar state klizmas o dabar nezinau kaip cia bus ar pats organizmas issivalys pats 
Papildyta:

Papildyta:
zinot, papasakosiu jums ka sake mano daktaras dar pries gimdyma.
Sako "maziau pergyvenkite del tokiu dalyku, daktarams cia yra iprasta kasdienybe. Kur kas labiau trukdo moterys, kurios dar gimdymo metu sugeba apie tai galvoti ir nepadeda dirbti"

Ir dar jis pasake, kas nuskambejo graudziai juokingai, kad "zinot kas geriausiai gimdo? ogi debiliukes..."

Tai as supratau jo minti, kad maziau galvoti apie tokius dalykus, jie daktarams simtmeciais buvo naturalus, kaip ir koks kraujas.
Man neteko apsidaryti gimdymo metu, bet jeigu taip ir nutiktu, ir baiminates del vyro, kiek girdejus, nieko ten nesimato jeigu jis aisku stoves prie galvos

del vyro visai nesibaiminu, labai issamus atsakimas , ACIU
Dabar tik pagalvoji apie tai kaip ten bus bet kai viskas jau viks apie tai ir minties nebus kada pagalvot ,galvosiu kada tik greiciau baigtusi

QUOTE(m-sirdele @ 2010 09 01, 13:05)
del vyro visai nesibaiminu, labai issamus atsakimas , ACIU
Dabar tik pagalvoji apie tai kaip ten bus bet kai viskas jau viks apie tai ir minties nebus kada pagalvot ,galvosiu kada tik greiciau baigtusi 

Tai aisku!

Lengvo jums gimdymo, viskas bus puiku