Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Miaffa @ 2012 04 13, 13:57)
Ar ilgas tas gydymas?

Man truko menesi..
QUOTE(maukis2 @ 2012 04 13, 15:58)
o matot kaip..man kai pasitvirtino tai, kad yra ureoplazmu, tai israse antibiotiku skirtu man ir vyrui ir plius zvakutes. pagert reikejo menesi, tada pakartoti tyrima. pakartojom ir atsakymas buvo dziuginantis. tik vat kazkaip pastojimas buvo lb greitas smile.gif nors planavom ir norejom, bet nesitikejom jog viskas ivyks taip greitai, kad po 1,5 metu bandymo uzteko tik menesiuka pagerti tabletyciu. matot kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja i tam tikras ligas. man gal pasiseke ir as atsparesne ir gydimas praejo greiciau, jusu organizmas gal kiek kitoks. tikiu, kad issigydisit ir greitai jau galesim jus sveikinti su auganciu pilvuku:4u:
Papildyta:
man uzteko menesio. ir nestumo metu bei po gimdymo kartojau tyrima del viso pikto ir tfu tfu tfu ureoplazmos negrizo.

As gydziaus irgi menesi, tai buvo ir geriamu, ir zvakiu ir praplovimu.. bet jo, sian sake, kad ne antibiotikai gydo, o organizmo atsparumas.. bet kaip ji stiprint, kad suveiktu, nes vel laukia gydymas... verysad.gif kada jus tyrima kartojot, man sake tik po 3 men nuo gydymo..
Atsakyti
Merginos, ruosiames su vyru kelionei i egzotiskus krastus ir tam reikia skiepu nuo siltuosiuose krastuose pasitaikanciu ligu. Kadangi pradejom planuoti leliuka ir nebesisaugom, norejau pasiteirauti, ar skiepai gali pakenkti? Ar reikia daryti vaikiuko planavimo pertrauka pasiskiepijus?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2012 04 23, 13:08)
Ar reikia daryti vaikiuko planavimo pertrauka pasiskiepijus?


taip. kiek? priklauso nuo skiepo, 3-6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 24, 11:36)
taip. kiek? priklauso nuo skiepo, 3-6 mėn.


Aciu, Zuzla. Teks matyt keliones atsisakyti tokiu atveju sad.gif
Atsakyti
sveikos, planuoju trečią vaiką, man rado endometrioze 1 stadija...pastoti sake tureciau, klausimas ar reikia papildomai kazko vartoti apart folio rugsties?ketvirtadieni pas gine bet nesitveriu kailyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2012 05 15, 18:35)
sveikos, planuoju trečią vaiką, man rado endometrioze 1 stadija...pastoti sake tureciau, klausimas ar reikia papildomai kazko vartoti apart folio rugsties?ketvirtadieni pas gine bet nesitveriu kailyje doh.gif


galima paklausti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 15, 19:20)
galima paklausti čia smile.gif

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adipreno-zmona @ 2012 04 12, 20:28)
sveikos, as norejau paklausti, gal kuri susidure. mums dar neina pastoti sad.gif as pries 7men. buvau pasidariusi tyrimus,yoksaplazmozes, citomegano... gal jos reik papildomai vel pasidaryt, nes jau preajo laiko nemazai, ar nebutina?

darijusha visus tyrimus kuriuos nori galima daryti prie planuojant, cia mergaites raso apie visus imanomus tyrimus smile.gif



As manau, kad riekia pasidaryti kuo daugiau tyrimu.
Mes irgi planavom lialia. tai pasidariau raudonukes, vejaraupiu. tai viskas ok -turiu imuniteta. kazkaip gydyt paklausiau, ar reiktu dar kazkokiu, tai sako - jei esi sveikas zmogus, tai nereikia.
bet kaip dabar gailiuosi verysad.gif Reikejo pasidaryti ir toksoplazmozes, ir citomegalo - dabar nebutu tiek problemu. nes rado umia toksoplazmoze, o citomegalas persirgtas.
jau kiek isgyvenimu, kiek nerimo, vaistai ir pan.
Tai mergaites, jau is savo karcios patirties sakau - geriau daugiau sumoketi, pasidaryti ir paskui ramiai planuoti 4u.gif
Atsakyti
O aš pasimetusi. Gydėmės ureaplazmą. Po gydymo leido planuot, tai žadam sulaukt dabar mm ir kitą mėnesį imtis plano, bet... Po antibiotikų vartojimo man išrašė dar pagerti papildą imunitetui atstatyti, vadinasi Una de Gato, arba kitaip - katės nagas. Dabar aš apie jį skaitau, ir rašo, kad pasižymi kontraceptinėmis savybėmis blink.gif nu man to tai tikrai nereikia...Ir mąstau, ar pirkt man jį ar ne..Nusipirkom kol kas imuno spektrum vitaminų, dar geriu folio rūgštį ir kapsules su bakterijom žarnynui... Aišku valgom daug žalumos, daržovių.. Ką manot apie tą katės nago papildą?
Atsakyti
Laba diena smile.gif siandien buvau echoskopijos tyrimuose ir man pasake , kad mano gimda pasisukusi y kaire puse? ar galetut paaiskint kokios viso to pasekmes?gal kas susiduret su tuo?
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Skaiciau, kad pradejus planuoti leliuka, reiktu pradeti gerti vitaminus su folio rugstimi smile.gif noreciau paklausti ar lb blogai jei gersiu pregnacare original, o ne pregnacare conceptional kaip daugelis siulo, na bent jau pirma menesi, nes tokia situacija gavosi, kad ne tokia pakuote nupirkta doh.gif Ar yra didelis skirtumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielaa @ 2012 05 29, 08:54)
Sveikos mergaites smile.gif

Skaiciau, kad pradejus planuoti leliuka, reiktu pradeti gerti vitaminus su folio rugstimi smile.gif noreciau paklausti ar lb blogai jei gersiu pregnacare original, o ne pregnacare conceptional kaip daugelis siulo, na bent jau pirma menesi, nes tokia situacija gavosi, kad ne tokia pakuote nupirkta  doh.gif  Ar yra didelis skirtumas? ax.gif


pažiūrėkite sudėtį, neturėtų labai skirtis, tiesiog "p.conception" turi papildomų ingridientų, kurių vitaminai neščioms neturi.
Atsakyti