Įkraunama...
Įkraunama...

BRIO

turim Brio happy- labai patinka thumbup.gif

bet i ta sarasa ir bugaboo itrauktas http://www.vvtat.lt/....php?1530049077
ir siaip kazkoks tai netvarkingas psl. kas cia per pavadinimas "stumiamas vezimelis", o kiti ka tipo patys vaziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,
ir mes pradejom jau viena akim vezimeliais dometis ,pagrinde kalbeta apie Brio Go ir Brio Sing sitoje temoje ...matau paskutiniai keli komentarai ir Brio Happy pamineti ..

Turiu kataloga ,ziuriu cia Brio Hapyy Classic yra ,Happy Harmony ,Happy Mixed ,gal kuri mama susiduret su siais modeliais ?
Atsakyti
Merginos, kaip suprantu auto kėdutė ant Brio Happy važiuoklės niekaip nesideda? Nėra jokių adapterių šiam reikalui?
Atsakyti
Mes turim Brio Happy su isimamu lopsiu.
user posted image
Labai patenkinti, naudojom ir dziaugemes. Tik sportine dali neilgai benaudojom, nusipirkom brio race mazesni sportinuka. O didiji vezima dar laikom ziemai, gal per sniegus ir salcius dar panaudosim, Siaip butu uzteke vien lopsines dalies, sportines jau norisi mazesnio vezimo.
Del autokedutes, bent jau mums nepavyko rasti, kad butu segamos ant remo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 09 rugpjūčio 2012 - 11:44
O gal kuri ką nors yra girdėjusi apie Brio Joy modelį? Brio.net puslapyje jo nebėra, tai matyt senas modelis. Bet gal kuri turėjo ir gali atsiliepti apie jį? smile.gif
Atsakyti
maciau rusiskuose tinklapiuose parduoda naujus brio joy... atrodo senas modelis, nes go toks pat tik lengvesnis, kitoks mechanizmas tvirtint lopsi ir sedima.
Atsakyti
Na va pagaliau naudojuosi Go, man jis pats pačiausias. Amortizuojasi, linguojasi, bet manevringas ir tie priekiniai ratukai man kažkaip niekur nekliuvinėja, nors prieš tai turėto vežimuko kliuvinėjo. Tai va, sakyčiau pranoko lūkesčius. Tfu tfu tfu
Atsakyti
Sveikos brio go vezimeliu gerbejos ir turetojos bigsmile.gif . Manau, kad ir as apsisprendziau del sio vezimuko, tik dabar dar kilo klausimas, ar tinka kokia kita auto kedute, jeigu neimti jos butent is brio. g.gif

RADAU rolleyes.gif atsakyma. Tinka maxi cosi kedutes. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 12 spalio 2012 - 16:59
QUOTE(Buria @ 2012 10 12, 17:54)
Sveikos brio go vezimeliu gerbejos ir turetojos  bigsmile.gif . Manau, kad ir as apsisprendziau del sio vezimuko, tik dabar dar kilo klausimas, ar tinka kokia kita auto kedute, jeigu neimti jos butent is brio. g.gif

RADAU  rolleyes.gif atsakyma. Tinka maxi cosi kedutes.  thumbup.gif

Bet reikia adapterių norint naudoti ne brio kėdutę? Gal radot pas mus pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonies @ 2012 11 07, 15:53)
Bet reikia adapterių norint naudoti ne brio kėdutę? Gal radot pas mus pirkti?  ax.gif

Adapteriu Maxi-Cosi kedutems yra pirkti Happeak'e. Bent jau buvo vasara. Paskambinkite i parduotuve.
Atsakyti
Taip, tiesa, adapterių auto kedutei reikia, bet "happeak" šioje situacijoje mums sekmingai padėjo ax.gif , bent jau šiuo metu ši prekė pas juos yra. Kaina, berods 170lt.
Šiaip užsukau į temelę pasisakyti dėl pačio vežimėlio. Kol kas mes juo itin patenkinti bigsmile.gif . Aplamai rinkausi vežimą pakankamai ilgai. Paskutinį mėnesį deliojau pliusus ir minusus tarp trijų vežimėlių: STOKKE, BUGABOO ir BRIO. Džiaugiuosi, kad apsistojom ties Brio Go. Šitas mano pasirinkimas, gal kiek avantiūriškas, nes būtent Brio, net "gyvai" nebuvau pačiupinėjusi, nebebuvo galimybės nuvykti į Vilnių. Teko pasikliauti tik gerais forumo atsiliepimais ir biggrin.gif vidine nuojauta. Nieko blogo, žinoma, negaliu sakyti ir apie kitus du vežimaičius, nes realiai buvau TIK apžiūrėjusi parduotuvėje, bet nenagrinėjusi, todėl apie juos nekomentuosiu. O vat mūsiškis tongue.gif BRIO GO, kol kas, mūsų realiais vertinimais renkasi tik pliusiukus.
Man labai patinka rankena, tai kad ji nusilenkia į pakankamai daug padėčių, itin patogi žemutinė padėtis, kai reikia "taupyti" vietą, kai vėžimėlis stovi tiesiog šalia, pvz.kai pati sukinėjuosi virtuvėje. Toliau, važiuoklė - thumbup.gif manevringumas, nors išbandėm, kol kas, tik kambariuose, kita vertus čia visur aplink netrūksta įvairių kliūčių, kampai, durų nišos ir t.t. Dar labai knieti išbandyti pravažumą gamtoje, pvz.ant žvyruotų, smėlėtų takų, bet kažkodėl dėl to didelių abejonių nekyla, kaip bus realiai - vertinimus pranešiu smile.gif .
Žavus daiktų krepšio talpumas, turiu omeny, tą vietą, kur yra apačioje prie ratų. Laisvai tilps keli pilni parduotuviniai produktų maišai.
Lengvumas thumbup.gif . Na g.gif į n aukštą man neteks nešioti visos vežimo važiuoklės su lopšiu ir visu jo turiniu smile.gif, gyvenam name, tačiau lengvumas ir susilankstymas man labai bus aktualus dažnai kilnojant vežimėlį į automob.bagažinę.
O kas SVARBIAUSIA. Vėžimėlis patinka tikrąjai ir pagrindinėi savininkei, nors jai dar tik savaitė wub.gif ji mielai guli ir užmiega vos palinguota ar šiek tiek pavežiota.
Tikiuosi ši transporto priemonė mus abi džiugins dar ilgai.
Atsakyti
Oj Buria patikėkit, aš juo vežu vieną vaiką lopšį, kitą ant laipto ir dar prekių prisikrovus rolleyes.gif O kadangi esu išbandžius ne vieną, tai džiaugiuos kad šitą pasiryžau... labai protingai apgalvotas. Na tik aksesuarai brangoki. Ale radau šio to universalaus tai liuks.
Atsakyti