Taip, tiesa, adapterių auto kedutei reikia, bet "happeak" šioje situacijoje mums sekmingai padėjo

, bent jau šiuo metu ši prekė pas juos yra. Kaina, berods 170lt.
Šiaip užsukau į temelę pasisakyti dėl pačio vežimėlio. Kol kas mes juo itin patenkinti

. Aplamai rinkausi vežimą pakankamai ilgai. Paskutinį mėnesį deliojau pliusus ir minusus tarp trijų vežimėlių: STOKKE, BUGABOO ir BRIO. Džiaugiuosi, kad apsistojom ties Brio Go. Šitas mano pasirinkimas, gal kiek avantiūriškas, nes būtent Brio, net "gyvai" nebuvau pačiupinėjusi, nebebuvo galimybės nuvykti į Vilnių. Teko pasikliauti tik gerais forumo atsiliepimais ir

vidine nuojauta. Nieko blogo, žinoma, negaliu sakyti ir apie kitus du vežimaičius, nes realiai buvau TIK apžiūrėjusi parduotuvėje, bet nenagrinėjusi, todėl apie juos nekomentuosiu. O vat mūsiškis

BRIO GO, kol kas, mūsų realiais vertinimais renkasi tik pliusiukus.
Man labai patinka rankena, tai kad ji nusilenkia į pakankamai daug padėčių, itin patogi žemutinė padėtis, kai reikia "taupyti" vietą, kai vėžimėlis stovi tiesiog šalia, pvz.kai pati sukinėjuosi virtuvėje. Toliau, važiuoklė -

manevringumas, nors išbandėm, kol kas, tik kambariuose, kita vertus čia visur aplink netrūksta įvairių kliūčių, kampai, durų nišos ir t.t. Dar labai knieti išbandyti pravažumą gamtoje, pvz.ant žvyruotų, smėlėtų takų, bet kažkodėl dėl to didelių abejonių nekyla, kaip bus realiai - vertinimus pranešiu

.
Žavus daiktų krepšio talpumas, turiu omeny, tą vietą, kur yra apačioje prie ratų. Laisvai tilps keli pilni parduotuviniai produktų maišai.
Lengvumas

. Na

į n aukštą man neteks nešioti visos vežimo važiuoklės su lopšiu ir visu jo turiniu

, gyvenam name, tačiau lengvumas ir susilankstymas man labai bus aktualus dažnai kilnojant vežimėlį į automob.bagažinę.
O kas SVARBIAUSIA. Vėžimėlis patinka tikrąjai ir pagrindinėi savininkei, nors jai dar tik savaitė

ji mielai guli ir užmiega vos palinguota ar šiek tiek pavežiota.
Tikiuosi ši transporto priemonė mus abi džiugins dar ilgai.