Įkraunama...
Įkraunama...

BRIO

QUOTE(Agatka @ 2012 01 11, 17:28)
taip, go superinis. vienas populiariausiu svedijoj, danijoj... ir sakau, man nesuvokiama kaip brio varda nesioja ju sing modelis biggrin.gif tas sing lyg butu britax kopija, arba uppa baby...
ir ne karta rasiau, kad jis geresnis negu cameleonas, jau vien ratai ir pirkiniu krepsys smile.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa,kiekvienas zodis 4u.gif
Atsakyti
erikiuxxx, kaip buomelis?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 01 11, 18:08)
erikiuxxx, kaip buomelis?

buomelis,kaip buomelis drinks_cheers.gif viskas su juo gerai

bet as ji zadu nuimti,nenaudosiu
dyckis jau tas mano vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 11, 19:33)
buomelis,kaip buomelis  drinks_cheers.gif viskas su juo gerai

bet as ji zadu nuimti,nenaudosiu
dyckis jau tas mano vaikas biggrin.gif

o man kaip tik atrodo geriau dideliam tik buomeli su tuo tarp koju, nes didelis vaikas nesistoja is vezimo, o prisegtas suvarzytau jaucias.. ar ne? nes mano dar ne tokia didele, tai jau su laiku vis maziau vezime issidirbineja...
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 01 11, 20:30)
o man kaip tik atrodo geriau dideliam tik buomeli su tuo tarp koju, nes didelis vaikas nesistoja is vezimo, o prisegtas suvarzytau jaucias.. ar ne? nes mano dar ne tokia didele, tai jau su laiku vis maziau vezime issidirbineja...

kas as savo vaika pripratau segti tik ties juosmeniu ax.gif

brio dar nesiogiojau,reiks paziureti kokia ten dirzu sistema
Atsakyti
erikiuxxx, gal bus issamesniu atsiliepimu apie go? palyginimu su pries tai buvusiais ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 01 13, 20:05)
erikiuxxx, gal bus issamesniu atsiliepimu apie go? palyginimu su pries tai buvusiais ir pan...

teko vazineti,tik viena karta,na mes kadangi dydeli..tai vezima pirkau ,kad ji naudoti 1men prie juros 4u.gif

o siaip is vieno karto man labai patiko, valdomas super, vaziuoja,kaip per sviesta thumbup.gif
lengvas, kokybiskas,apgalvotas thumbup.gif vaikui labai patogu
daiktu krepsys thumbup.gif pati ten tikriausiai atsigulti galeciau lotuliukas.gif o su tokiu krepsiu tobulu, reiktu dar paieskoti vezimu,as ne vieno nemaciau rolleyes.gif

Tiesa pasakius Brio tikriausiai daugiausiai turintis privalumu tokio tipo vezimas thumbup.gif

kolkas jam nerandu jokiu minusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 17:33)
teko vazineti,tik viena karta,na mes kadangi dydeli..tai vezima pirkau ,kad ji naudoti 1men prie juros  4u.gif
o siaip is vieno karto man labai patiko, valdomas super, vaziuoja,kaip per sviesta  thumbup.gif
lengvas, kokybiskas,apgalvotas thumbup.gif vaikui labai patogu
daiktu krepsys  thumbup.gif pati ten tikriausiai atsigulti galeciau  lotuliukas.gif o su tokiu krepsiu tobulu, reiktu dar paieskoti vezimu,as ne vieno nemaciau rolleyes.gif

Tiesa pasakius Brio tikriausiai daugiausiai turintis privalumu tokio tipo vezimas thumbup.gif

kolkas jam nerandu jokiu minusu bigsmile.gif

Gal pasirodytum su savo graziuoliuku wub.gif
Atsakyti
labukas, o kur galima paziureti Brio vezimeliu? Kur jais prekiaujama, ar yra koks katalogas?
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2012 01 31, 22:25)
labukas, o kur galima paziureti Brio vezimeliu? Kur jais prekiaujama, ar yra koks katalogas?

Vilniuj Europoj yra Happeak parduotuve 3aukste, ten galima apziureti.
o katalogas yra brio.net tinklapyje. jei kazko pardej nera, tai uzsakyti gali is katalogo.
Atsakyti
Labas mamos!

Kaip Brio Go pravazumas? As ieskau vezimelio kuris gerai vaziuoja ir kuri lengva vairuoti ne tik lygia gatve bet ir nelygiu trinkeliu saligatviu, zvyruotais parko ir misko takeliais. Tos kurios turi gal jau bandet vazinet ne paciais lygiausiais pavirsiais?
Aciu uz nuomones!
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 03 13, 22:28)
Labas mamos!

Kaip Brio Go pravazumas? As ieskau vezimelio kuris gerai vaziuoja ir kuri lengva vairuoti  ne tik lygia gatve bet ir nelygiu trinkeliu  saligatviu, zvyruotais parko ir misko takeliais. Tos kurios turi gal jau bandet vazinet ne paciais lygiausiais pavirsiais?
Aciu uz nuomones!

Mane irgi tas pats domina smile.gif
Atsakyti