Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(Sirmina @ 2010 08 31, 18:38)

Dėkui 4u.gif

QUOTE(renatastr @ 2010 08 31, 19:17)
Nežinau, kas čia gausis http://www.radikal.ru
doh.gif  doh.gif  doh.gif

Super kompotukas.

o man paskutinėm valandėlėm pasikeitė mano sugalvota programa, nes radau gražius žodžius, tai iš jų ir išsirutuliojo rytojaus sveikinimas mano penktokiukams.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 09 01, 00:02)

ženkliukai - gera mintis, tik man smurfai... atgyvena gal kiek ir 7-okam jau per vaikiška gal  g.gif

nemanau kad atgyvena, jau turbut siuolaikinis jaunimas, net ir nezino kas jie tokie yra...

na ka as jau kaip ir pasiruosiu i pas vaikus... ir linkiu jums praleist nuostabiai diena....
Atsakyti
Su Švente, kolegės 4u.gif
Atsakyti
Jau skambutis nuskambėjo ... 4u.gif . Kompotas - super vykusi mintis thumbup.gif . Labai patiko ir tėveliams ir vaikams biggrin.gif . Kiekvienam penktokui padovanojau po origamio atvirutę ir atmintinę - lankstinuką. Vaikai tikrai labai džiaugėsi gavę į rankas mini dovanėles 4u.gif . Labai pravertė neakivaizdinė (mintimis) ekskursija po mokyklą - ir vaikai, ir tėveliai buvo nustebę, kad vistik vaikai nežino kur yra konkretūs kabinetai, nors visi mokėsi toje pačioje mokykloje.

Sėkmės ir idėjų visiems 4u.gif
Atsakyti
Su šventėmis 4u.gif
Na, panaudojau servėtėlės plėšymą su savo aštuntokams - patiko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dėkoju kolegai už pasidalinta idėja
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 09 01, 15:01)
Su šventėmis 4u.gif
Na, panaudojau servėtėlės plėšymą su savo aštuntokams - patiko bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gal galima placiau? Ar buvo kur aprasyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 09 01, 15:01)
Su šventėmis 4u.gif
Na, panaudojau servėtėlės plėšymą su savo aštuntokams - patiko bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
O aš ne lotuliukas.gif Kažkaip ryte pabudau su tokia "drugeliška" nuotaioka, tai ant smūgio prisikarpiau drugelių, pradėjau sakinuką ant sparnelių, o jie užbaigė. Dabar stendas margas vasariškas klasėj kabos pora savaičių smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės. Su švente visas!!! Aš nors atostogauju dar metus, bet kažkaip šiandien nostalgiška nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 01, 15:57)
Sveikos, kolegės. Su švente visas!!! Aš nors atostogauju dar metus, bet kažkaip šiandien nostalgiška nuotaika.

Turbūt į mokyklą norisi....... mirksiukas.gif
Atsakyti
Su rugseju mielosios 4u.gif
pasirodau ir as su savo kompotu, kadangi mano vaikai astuntokai, tai musu stiklainiukas atrode taip
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 01 rugsėjo 2010 - 16:39
Dar kartelį su vargų ir džiaugsmų pradžia 4u.gif
Įmeskit prašyciau nuorodą,kur galėčiau pasiskaityti apie kompotą.Skaitinėjau nuo pradžiu,bet neradau.
O mano dešimtokams patiko sentensijos,o ypač saldainiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonila: 01 rugsėjo 2010 - 16:41
QUOTE(Dinariuke @ 2010 08 31, 18:43)
Likimo kolege  mirksiukas.gif As irgi dirbu ten pat ir aukletinius galu gale gavau( is pradziu administracija nusprende kad per jauna nesusitvarkysiu, tai dabar is principo irodysiu kad galiu) irgi pirmas blynas man bus cia.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Su Rugsėjo 1-ąja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitad: 01 rugsėjo 2010 - 17:16