Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(GitaZ @ 2010 08 31, 16:24)
- truputeli pakeisti dienynai - nebus soc. veiklos, kulturines pazintines, sveikatos lapo, tvarkarascio nera pradzioje dienyno

nėra ir duomenų apie tėvus lapo, fizinių rodikių (kūno kult. pildydavo). patys dienynai šimtu lapų, berods, plonesni.
Atsakyti
Sveikos auklėtojos!Su artėjančiu rudeniu! 4u.gif
Neseniai prisijungiau supermamų forume.Ir atradau šią nuostabią temukę.Manau ji man labai pravers.
As būsiu10-oku auklėtoja.Tai rytojui nupirkau po saldainį"Meška šiaureje".Ir prisegsiu po sentensiją.Kiekvienas turės perskaityti savąją garsiai.
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2010 08 31, 16:53)
Va cia tai is fantastikos srities...5 val. 12 aukletiniu  wub.gif pas mane 26 aukletiniai ir 3 val,  doh.gif

Aha.
Maniškių 28 ir taip pat 3 val. Mes daugiau niekada ir neturėjom.
Atsakyti
Sveikos,

Noriu ir aš prie jūsų prisijungti. mirksiukas.gif

Dirbu profesinėje m-kloje ir pirmą kart gavau grupę, tai jaudinuosi prieš rytojų... ax.gif

Atsakyti
Noreciau ir as prisijungti i jusu diskusijas,nes nuo rytojaus irgi busiu aukletoja, turesiu penktokus rolleyes.gif Beje,pirmi metai kaip aukletojausiu rolleyes.gif
Tur4siu tikriausiai daug klausimu.. blush2.gif

QUOTE(ilonila @ 2010 08 31, 17:47)
Sveikos auklėtojos!Su artėjančiu rudeniu! 4u.gif
Neseniai prisijungiau supermamų forume.Ir atradau šią nuostabią temukę.Manau ji man labai pravers.
As būsiu10-oku auklėtoja.Tai rytojui nupirkau po saldainį"Meška šiaureje".Ir prisegsiu po sentensiją.Kiekvienas turės perskaityti savąją garsiai.

labai idomu bigsmile.gif Kas per sentencijos? bigsmile.gif labai faina butu koki pavyzduka pamatyt-paskaityt,nes irgi ruosiuos rytojui,ir suku galva nuo vienos minties prie kitos... g.gif

Tiesa, svekinu visas mokytojas su nenumaldomai artejancia rugsejo 1-aja 4u.gif Siaubelis,jau rytoj,kaip greit prabego vasarele! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės smile.gif
Rodau ką dovanosiu auklėtiniams ax.gif

Ženkliukai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sirmina @ 2010 08 31, 18:25)
Rodau ką dovanosiu auklėtiniams  ax.gif

Grazu thumbup.gif

O as susinervinau, kai pamaciau kokie rytojui zadami orai doh.gif Pas mus svente visada vykdavo lauke, o kaip dabar bus g.gif o ir apredus reikes koreguoti doh.gif moteriskos bedos - neturiu kuo apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirmina @ 2010 08 31, 18:25)
Rodau ką dovanosiu auklėtiniams  ax.gif

Ženkliukai

user posted image

Ir kiek toks grožis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 31, 18:36)
Ir kiek toks grožis kainuoja?

1 Lt mirksiukas.gif

Zenkliukai
Atsakyti
QUOTE(jurgitad @ 2010 08 31, 17:12)
Sveikos,

Noriu ir aš prie jūsų prisijungti.  mirksiukas.gif

Dirbu profesinėje m-kloje ir pirmą kart gavau grupę, tai jaudinuosi prieš rytojų... ax.gif

Likimo kolege mirksiukas.gif As irgi dirbu ten pat ir aukletinius galu gale gavau( is pradziu administracija nusprende kad per jauna nesusitvarkysiu, tai dabar is principo irodysiu kad galiu) irgi pirmas blynas man bus cia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šauni idėja,Sirmina! thumbup.gif Liks prisiminimui 7 klasė.
Fortunata,štai keletas sentensijų:

Statulą puošia išvaizda,o žmogų-jo darbai. PITAGORAS

Dažniau naudokis ausimis negu liežuviu. SENEKA

Valia gali pakeisti net musų delnų linijas. Ž.KOKTO
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 08 31, 18:34)
Grazu  thumbup.gif

O as susinervinau, kai pamaciau kokie rytojui zadami orai  doh.gif  Pas mus svente visada vykdavo lauke, o kaip dabar bus  g.gif o ir apredus reikes koreguoti  doh.gif  moteriskos bedos - neturiu kuo apsirengt biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip pat didžiausia problema - KUO APSIRENGTI
Vyras dar šiandien vežė į Panoramą, bet NIEKO NENUSIPIRKAU doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti