Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(jo2007 @ 2010 09 17, 17:57)
Sveikutės,
Labai reiktų idėjų gal kas galite padėti: kaip būtų galima įdomiai nusifotografuoti mokykloje? Mokyklos prašymas yra toks: susigalvoti temą, gal kokią vietelę susirasti. Auklėtiniai dvyliktokai, gal kas turėjote kokią įdomesnę fotosesiją, gal galėtumėte mestelėti idėjų.

Pas mus yra fotkinęsi su pižamom, net auklėtoja buvo su naktiniais marškinais. Visai smagiai. Kiti apsirengę kamufliažinėm uniformom.
Atsakyti
QUOTE(jo2007 @ 2010 09 17, 17:57)
Sveikutės,
Labai reiktų idėjų gal kas galite padėti: kaip būtų galima įdomiai nusifotografuoti mokykloje? Mokyklos prašymas yra toks: susigalvoti temą, gal kokią vietelę susirasti. Auklėtiniai dvyliktokai, gal kas turėjote kokią įdomesnę fotosesiją, gal galėtumėte mestelėti idėjų.

Mūsų mokytojų kolektyvas labai fainai nusifotkinome su skėčiais: vieni išsiskleidę juos buvo, kiti pasirėmę. Laisvai bendravom, o fotografas super kadrų "pagavo'
Atsakyti
QUOTE(aiste.samse @ 2010 09 18, 00:02)
Bet ar auklėjamąją prasme būna koks rezultatas, kai auklėtiniai į auklėtoją žiūri beveik kaip į "padruškę"  unsure.gif

Isties, manau, nuo aukletojo daug priklauso. Maniskiai 7okai. Mokau lietuviu kalbos. Pamokos - sventas reikalas, as ir griezta, tiesiog mokytoja ax.gif O per klases valandeles, pertraukas pati esu mielesne biggrin.gif , draugiskai kalbames, va, pernai per iskyla su vaikais kartu futbola zaidziau, tai jiems cia metu ivykis buvo biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara,
kas dėl rudenėlio - tai šiais metais buvo moliūgų (ir visų moliūginių giminės) šventė. Čia išsirikiavo skirtingų klasių ( nes dalyvavo visos klasės ) ir skirtingų modelių cukinijų laivai, moliūginės karietos. Labai gyvai atrodo į pusiau perpjautą cukiniją susmaigstytos adatėlės - tikras kaktusas thumbup.gif . O atlygis už išradingus darbelius - kiekvienai klasei po arbūzą biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2010 09 17, 19:27)
va, pernai per iskyla su vaikais kartu futbola zaidziau, tai jiems cia metu ivykis buvo  biggrin.gif

Mes mokykloje buvome susiorganizavę mokytojų tinklinio komandą. Žaidėme prieš vienuoliktokus. Salėje buvo žiūrovų anplūdis - jautėme didžiulį palaikymą thumbup.gif . Vietinės reikšmės paparacis prifotkino - nepakartojama thumbup.gif. Ir mokiniai į mokytojus tada žiūri daug paprasčiau, ir labai vertina tai, kad mokytojas ne tik reikalauja, bet ir gali pats nusileisti iki jų lygio biggrin.gif . O dar treniruotės, tai tikrai super - geros nuotaikos bei savijautos užtaisas ( na, rankos tai tikrai skaudėdavo nuo smūgiavimo)
Atsakyti
[quote=aiste.samse,2010 09 17, 15:02]
Bet ar auklėjamąją prasme būna koks rezultatas, kai auklėtiniai į auklėtoją žiūri beveik kaip į "padruškę" unsure.gif

Na, su kai kuriais vaikais tai tik taip ir įmanoma. Devintokai, kuriuos aš gavau, buvo visų išpeikti, visi sakė, jau tie tai niekam tikę, tokie ir anokie blink.gif Ir patys vaikai buvo labai nusivylę mokytojais, nieko nenorėjo ir elgdavosi blogai. Po truputį susidraugavom, tempiau juos į visas šventes, ruošėmės kartu, puošėm klasę smile.gif Jie sakė, kam stengtis, vis tiek mes blogiečiai, kad ir ką bedarytume schmoll.gif Bet po truputėlį pasikeitė elgesys, gal suaugo smile.gif Iš pradžių sakė, niekas su mumis ilgai neištveria, ir jūs neištversit smile.gif Pasirodo, ištvėriau, ir visai neblogai smile.gif Kai per paskutinį skambutį kalbėjomės, tai papasakojau, kaip jaučiausi eidama pirmą kartą į jų klasę, kaip bijojau, o pasirodė, kad jie geri vaikai, tai ir sako "tai čia jūs auklėtoja, mus išauklėjot". Na, labai mane tada pamalonino, vos neapsiverkiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 09 17, 15:16)
oho  bigsmile.gif  thumbup.gif
bet gal mokykla jusu nedidele ?

Na, aš nežinau, kokia yra didelė, kokia nedidelė. jei pasakysit nuo kiek mokinių didelė, galėsiu atsakyt. biggrin.gif
QUOTE(ernoja @ 2010 09 17, 16:16)
Ir metinius surašo, ir visus pagyrimus, nuobaudas, kėlimus į kitą klasę, praleistas pamokas? Jei mokykla nedidelė, tai dar nieko, bet kiek žinau jūsų nemaža. Tada užuojauta raštinės vedėjai, nes darbo ten daug. Aš vienos savo klasės mokslo metų pabaigoj dvi dienas tvarkau, o tai tik 21 vaikas. doh.gif

Na, nežinau, rugsėjį tokių dalykų nereikia. Kai klausiau, ką man daryt, sakė, kad pati susitvrakys, o tai vis tiek nepadaroma taip, kaip reikia. o kaip bus pavasarį, matysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 21:49)
Na, aš nežinau, kokia yra didelė, kokia nedidelė. jei pasakysit nuo kiek mokinių didelė, galėsiu atsakyt. biggrin.gif

Na, nežinau, rugsėjį tokių dalykų nereikia. Kai klausiau, ką man daryt, sakė, kad pati susitvrakys, o tai vis tiek nepadaroma taip, kaip reikia. o kaip bus pavasarį, matysiu. smile.gif

Ai, rugsėjį tai nebent naujiems vaikams bylas pradėt reikia ir į knygą surašyt, jei nuo pradinių mokosi, tai iš viso nieko. Va paskui prasideda.
Atsakyti
sveikutes.. rudeneliui ir mes ruosiames darysim penktadieni...
darysim kaip ir tokia rudenine muge, kiekviena klase tures pasiruosti savop staliukus, pvz maniskiai darys blynine..taip pat darysim kilima, cia minti mums pakuzdejo kaip tik sestadieni busima muge zemes ukio mokykloje, tai bus kaip pasiruosimas..
kiekviena klase tures padaryti kilima tema pasaku personazas. bus dar visokiu konkursu akciju atrakciju..turetu vaikams patikt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2010 09 17, 18:37)
Mūsų mokytojų kolektyvas labai fainai nusifotkinome su skėčiais: vieni išsiskleidę juos buvo, kiti pasirėmę. Laisvai bendravom, o fotografas super kadrų "pagavo'

Ačiū už gerą mintį, bandysim kažką panašaus padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 09 18, 10:00)
Ai, rugsėjį tai nebent naujiems vaikams bylas pradėt reikia ir į knygą surašyt, jei nuo pradinių mokosi, tai iš viso nieko. Va paskui prasideda.

nu pas mus tai patys aukletojai tvarkosi..rastvede tik isakymus suraso ir vsio...
o pazymejimus israso tam atsakingas asmuo, bet juos sudiktuoja pats klases aukletojas....o bylas irgi aukletojai tvarkosi..
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 14:04)
Būna rezultatas, juk viskas nuo auklėtojo priklauso.

Suorganizuokit rudeninių madų šou.

Jau kaip tik ir rezgiau tokią mintį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste.samse: 19 rugsėjo 2010 - 12:34
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 17, 19:47)
Bet ar auklėjamąją prasme būna koks rezultatas, kai auklėtiniai į auklėtoją žiūri beveik kaip į "padruškę"  unsure.gif

Na, su kai kuriais vaikais tai tik taip ir įmanoma. Devintokai, kuriuos aš gavau, buvo visų išpeikti, visi sakė, jau tie tai niekam tikę, tokie ir anokie  blink.gif  Ir patys vaikai buvo labai nusivylę mokytojais, nieko nenorėjo ir elgdavosi blogai. Po truputį susidraugavom, tempiau juos į visas šventes, ruošėmės kartu, puošėm klasę smile.gif Jie sakė, kam stengtis, vis tiek mes blogiečiai, kad ir ką bedarytume  schmoll.gif Bet po truputėlį pasikeitė elgesys, gal suaugo  smile.gif Iš pradžių sakė, niekas su mumis ilgai neištveria, ir jūs neištversit  smile.gif Pasirodo, ištvėriau, ir visai neblogai smile.gif Kai per paskutinį skambutį kalbėjomės, tai papasakojau, kaip jaučiausi eidama pirmą kartą į jų klasę, kaip bijojau, o pasirodė, kad jie geri vaikai, tai ir sako "tai čia jūs auklėtoja, mus išauklėjot". Na, labai mane tada pamalonino, vos neapsiverkiau...  blush2.gif

Sveikinu, Super auklėtoja, patys vaikai taip pasako thumbup.gif

Per dalyko pamokas pirmaisiais metais ilgokai užtruko kol vyresnieji suprato, kad jei jauna, tai nereiškia, kad nereikalaus. Tikrai prisipažinsiu sunkoka buvo, užtat ir kilo klausimas ar yra rezultatas. Bet kaip supratau su auklėjamąją klase kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste.samse: 19 rugsėjo 2010 - 12:59