Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

laba diena,
norėčiau sužinoti - koks klasės vadovo vaidmuo pasiruošiant MOKYTOJŲ DIENOS paminėjimui g.gif .
Iki šiol pas mus klasės vadovai galėdavo ramiau laukti šventinio ryto, nes jų auklėtiniais (ir jų sveikinimais skirtais mokytojams) pasirūpindavo dvyliktokai, o šiais metais mūsų dvyliktokai pareiškė, kad mokinukai patys viskuo pasirūpintų, o maniškiai tai tik penktokai. Todėl manau, kad ir man teks prisidėti prie jų minčių ir darbų g.gif
Atsakyti
labukas, gal jau poilsiaujame ar bobų vasara užvaldė, kad taip tylu 4u.gif ?
vacation4.gif
Atsakyti
sveikutes..
nu ka siandien darbo diena pagaliau baigesi..grizau visa pavargusi, mokykloje turejom rudenelio svente tai labvai smagiai praejo, ir saviskiu klase labai didziuojuosi, mes kepem blynus lauke ir pardavineom, kitos klases troskini, pyragus, sultysir salotas pardavinejo..buvo kilimu konkurasa is rudens gerybiu ir visokiu kitokiu atrakciju..vienu zodziu smagu buvo..
db laukia pasiruosimas mokytoju dienai..gal kuri turit kokiu minciu, si karta as prie organiztoriu mokytojams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2010 09 24, 15:18)
sveikutes..
nu ka siandien darbo diena pagaliau baigesi..grizau visa pavargusi, mokykloje turejom rudenelio svente tai labvai smagiai praejo, ir saviskiu klase labai didziuojuosi, mes kepem blynus lauke ir pardavineom, kitos klases troskini, pyragus, sultysir salotas pardavinejo..buvo kilimu konkurasa is rudens gerybiu ir visokiu kitokiu atrakciju..vienu zodziu smagu buvo..
db laukia pasiruosimas mokytoju dienai..gal kuri turit kokiu minciu, si karta as prie organiztoriu mokytojams? biggrin.gif

O gal nuotraukų turi? ax.gif Atsiųstum į paštuką?

Aha... Ir man mokytojo diena jau kelia nerimą... O kada jūs darysit ją? Tikrąją dieną ar penktadienį? ax.gif
Atsakyti
Pernai mumis visus labai nustebino per mokytojų dieną. Jau įeinant į mokyklą grojo muzika, patiestas raudonas kilimas. Kiekvieną mokytoją pasitikdavo dešimtokai, prisegė po tokį kaip ženklelį popierinį, kur buvo parašyta " Aš didžiuojuos, kad esu mokytoja", dovanojo po gėlę. Vienu žodžiu, sutiko visus kaip žvaigždes didžiausias. Kol ėjom tuo raudonu kilimu, visi plojo. Smagu prisimint. Čia pasistengė mūsų pavaduotoja kultūrai su dešimtokais.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 09 24, 15:23)
O gal nuotraukų turi?  ax.gif Atsiųstum į paštuką?

Aha... Ir man mokytojo diena jau kelia nerimą... O kada jūs darysit ją? Tikrąją dieną ar penktadienį?  ax.gif

jo as pati fotkinau... laksciau visur...
tik man i az atsiuskit duomenys, nes esu pamirsusi..senai besilankiau...ten...
mes tai planuojam antradieni...tai va ir suku m,inti kaip cia padaryt..lyg ir filmuka apie mokytojus kursim...
Atsakyti
sveikos,
o man dar prieš šventes laukia direkcinis,kuriame turėčiau kalbėti tema" kaip vykdoma klasių auklėtojų veikla formuojant kolektyvą ir ugdytinių individualius gebėjimus"
gal turite minčių? iš to tirtėjimo ir mintys laksto laukais blush-anim-cl.gif
Atsakyti
laba diena, prisijungsiu i aukletoju gretas, sugrizus po dekretiniu gavau 7.

Kalbejot apie mokytoju diena, tai pas mus bus antradieni, kaip ir isena, tema viduramziai.
Atsakyti
Pas mus kol kas tylu apie mokytojų dieną unsure.gif na ji bus aišku, ves turbūt pamokas mokiniai g.gif ( nors tiesą sakant neaišku, nes pirmi metai kaip pagrindinė m-kla) , bet niekada nebuvo jokio stemos ar kažkokio grandiozinio renginio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2010 09 24, 17:36)
jo as pati fotkinau... laksciau visur...
tik man i az atsiuskit duomenys, nes esu pamirsusi..senai besilankiau...ten...
mes tai planuojam antradieni...tai va ir suku m,inti kaip cia padaryt..lyg ir filmuka apie mokytojus kursim...

Ačiū labai už nuotraukas 4u.gif Matosi, kad smagi ir nuotaikinga šventė buvo thumbup.gif
Gražių vaizdelių mačiau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gertrūda @ 2010 09 25, 15:12)
sveikos,
o man dar prieš šventes laukia direkcinis,kuriame turėčiau kalbėti tema" kaip vykdoma klasių auklėtojų veikla formuojant kolektyvą ir ugdytinių individualius gebėjimus"
gal turite minčių?  iš to tirtėjimo ir mintys laksto laukais blush-anim-cl.gif

Nepavydžiu 4u.gif Nesu su tokiais dalykais susidūrusi... Nelabai kuo galiu padėti unsure.gif
Atsakyti
Mes per mokytojų dieną planuojam į Biržų kraštą važiuot, tai mano auklėtiniams dvyliktokams tik pamokas teks pravest, o užimt mokytojų nebereikės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 09 25, 22:38)
Pas mus kol kas tylu apie mokytojų dieną  unsure.gif na ji bus aišku, ves turbūt pamokas mokiniai g.gif  ( nors tiesą sakant neaišku, nes pirmi metai kaip pagrindinė m-kla) , bet niekada nebuvo jokio stemos ar kažkokio grandiozinio renginio  unsure.gif

Pas mus visada mokiniai veda pamokas... Mes irgi pagrindinė mokykla.... Tik šiais metais pas mus dešimtokai visai ne į mokytojus panašūs... blush2.gif Yra tik pora merginų, kuriomis būtų galima pasikliauti... O visi kiti.... arba žodžio neištaria arba nė menkiausio supratimo apie kai kuriuos dalykus neturi.... blush2.gif Tad yra audžiama mintis šventę daryti penktadienį, kad būtų tik kokios trys pamokėlės... O vėliau koks nors šventinis koncertas... Ir kaip tą koncertą padaryti įdomų? Man kaip ir nereikėtų tuom rūpintis... Bet žinant dešimtokus ir jų auklėtoją unsure.gif Bijau , kad nieko gero jiems neišeis.... blush2.gif o norisi gražios šventės.... Dėl to mąstau ką nors padaryti ir su mokinių taryba... Tik deja, nelabai minčių kol kas turiu...

Kai pati buvau dešimtokų auklėtoja, tai mes mokytojus apdovanojome statulėlėmis... Pvz: stilingiausia mokytoja... laisvalaikio naikintoja... auksinio balso savininke..... ir pan... Smagus renginukas gavosi.... Bet kartotis nesinori.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2010 09 26, 09:51)
Mes per mokytojų dieną planuojam į Biržų kraštą važiuot, tai mano auklėtiniams dvyliktokams tik pamokas teks pravest, o užimt mokytojų nebereikės. thumbup.gif

Kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti