QUOTE(lili* @ 2010 09 25, 22:38)
Pas mus kol kas tylu apie mokytojų dieną

na ji bus aišku, ves turbūt pamokas mokiniai

( nors tiesą sakant neaišku, nes pirmi metai kaip pagrindinė m-kla) , bet niekada nebuvo jokio stemos ar kažkokio grandiozinio renginio
Pas mus visada mokiniai veda pamokas... Mes irgi pagrindinė mokykla.... Tik šiais metais pas mus dešimtokai visai ne į mokytojus panašūs...

Yra tik pora merginų, kuriomis būtų galima pasikliauti... O visi kiti.... arba žodžio neištaria arba nė menkiausio supratimo apie kai kuriuos dalykus neturi....

Tad yra audžiama mintis šventę daryti penktadienį, kad būtų tik kokios trys pamokėlės... O vėliau koks nors šventinis koncertas... Ir kaip tą koncertą padaryti įdomų? Man kaip ir nereikėtų tuom rūpintis... Bet žinant dešimtokus ir jų auklėtoją

Bijau , kad nieko gero jiems neišeis....

o norisi gražios šventės.... Dėl to mąstau ką nors padaryti ir su mokinių taryba... Tik deja, nelabai minčių kol kas turiu...
Kai pati buvau dešimtokų auklėtoja, tai mes mokytojus apdovanojome statulėlėmis... Pvz: stilingiausia mokytoja... laisvalaikio naikintoja... auksinio balso savininke..... ir pan... Smagus renginukas gavosi.... Bet kartotis nesinori....
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2010 09 26, 09:51)
Mes per mokytojų dieną planuojam į Biržų kraštą važiuot, tai mano auklėtiniams dvyliktokams tik pamokas teks pravest, o užimt mokytojų nebereikės.
Kaip smagu