Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(lili* @ 2011 01 28, 17:05)
Pas mus Žmogau ssaugą veda klasės auklėtojas ir žinoma už tai jam sumoka  thumbup.gif aišku ta pamoka tai..... doh.gif bet vis 1val. plius  smile.gif

Sveikos  4u.gif

Pas mus auklėtojai veda 6 ir 8 klasėms, tai tos pamokos įskaičiuojamos į auklėjamąsias valandas, papildomai nemoka.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 28, 20:38)
Pas mus auklėtojai veda 6 ir 8 klasėms, tai tos pamokos įskaičiuojamos į auklėjamąsias valandas, papildomai nemoka.

bet juk tai atskiras dalykas unsure.gif auklėjamossios valandos atskirai , aišku gali integruot į kl. valandėles ir žm.saugos temų ir sv. gyvensenos...... unsure.gif aišku taupo ...
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 28, 21:06)
bet juk tai atskiras dalykas  unsure.gif auklėjamossios valandos atskirai , aišku gali integruot į kl. valandėles ir žm.saugos temų ir sv. gyvensenos......  unsure.gif aišku taupo ...

Pas mus integruojama. ir šiaip, mes už auklėjamąją klasę gaunam tik 3 val.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 28, 21:11)
Pas mus integruojama. ir šiaip, mes už auklėjamąją klasę gaunam tik 3 val.

tai ir pas msu 3val už klasę ir +žm. sauga .

Na kiek vienoj mokykloj matyt vis savaip ax.gif
bet nuo jūsų pavagia tą valandukę unsure.gif
Atsakyti
Žmogaus saugą veda tas, kas turi nepilną krūvį.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 28, 21:18)
tai ir pas msu 3val už klasę ir +žm. sauga .

Na kiek vienoj mokykloj matyt vis savaip  ax.gif
bet nuo jūsų pavagia tą valandukę  unsure.gif

Negalima teigti, kad pavagia, nes yra oficialiai pasakyta, kad už auklėjamąją klasę galima skirti 3-5 val. Pas mus pinigų neužtenka, tai skiria tik po 3 val.
Atsakyti
Na pas mus biski kitaip, bet cia gal del to, kad profesine mokykla, pas mus nuo klaseje mokiniu skaiciaus priklauso ar 3 ar 4val gaunam cool.gif
Atsakyti
Pas mus visom vyresnem klasem zmogaus sauga vedu as, nes man nesusidaro kruvis ax.gif Kaip man nepatinka sitas dalykas, destau tik del pinigeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 29, 21:35)
Negalima teigti, kad pavagia, nes yra oficialiai pasakyta, kad už auklėjamąją klasę galima skirti 3-5 val. Pas mus pinigų neužtenka, tai skiria tik po 3 val.

Aš juk ne apie val . už klasę rašiau mirksiukas.gif Paskaitykit dar kartą apie ką buvo diskusija. Apie žmogaus saugą, tai atskiras dalykas, ugymo plane atskiras dalykas
Papildyta:
QUOTE(GitaZ @ 2011 01 30, 10:12)
Pas mus visom vyresnem klasem zmogaus sauga vedu as, nes man nesusidaro kruvis  ax.gif  Kaip man nepatinka sitas dalykas, destau tik del pinigeliu  doh.gif

drinks_cheers.gif dar nežinau nei vienos ,kuriai patiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 30, 11:51)
drinks_cheers.gif dar nežinau nei vienos ,kuriai patiktų  doh.gif

ypac 9-10 klasei, jiems juoka kelia temos, tipo "viska mes jau zinom". Pasakoji apie pirotechnika, o jie rimtai geriau viska zino, netgi patys ja gaminasi, o ka as? as jos net neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 30, 10:51)
Aš juk ne apie val . už klasę rašiau mirksiukas.gif Paskaitykit dar kartą apie ką buvo diskusija. Apie žmogaus saugą, tai atskiras dalykas, ugymo plane atskiras dalykas

Tai aš tą supratau. bet pas mus oficialiai tai yra, nes žmogaus sauga nebūtinai gali būt kaip atskiras dalykas. Ji gali būt integruota į auklėjamąsias valandas ir už jas nemokama.
Atsakyti
Sveikos,
kaip vyksta pasiruosimai simtadieniui??? Man tai galvos skausmas ka pasisakyt per ji kaip aukletojai? KAip jums sekasi siuo klausimu?
Atsakyti