Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(simoneta @ 2011 02 02, 16:20)
Sveikos,
kaip vyksta pasiruosimai simtadieniui??? Man tai galvos skausmas ka pasisakyt per ji kaip aukletojai? KAip jums sekasi siuo klausimu?

Aha, prašom minčių. Man irgi kitam penktadieniui to reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 02 02, 18:58)
Aha, prašom minčių. Man irgi kitam penktadieniui to reikės doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif javascript:emoticon(':sutinku')
Atsakyti
O aš mąstau ką su penktokais Valentino dienos proga įdomaus nuveikus blush2.gif Nori jie žiburėlio, bet reikia temos..... mąstau, bet kolkas nieko gero blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 02 02, 17:17)
O aš mąstau ką su penktokais Valentino dienos proga įdomaus nuveikus  blush2.gif Nori jie žiburėlio, bet reikia temos..... mąstau, bet kolkas nieko gero  blush2.gif  doh.gif

ir aš tą patį mąstau, tik kol kas niekas nelenda galvon...
Atsakyti
tai ne aš viena galvą suku rolleyes.gif tik tą dieną bus mokykloj renginys, tai klasėj gal penktadienį kažką susiorganizuosiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 02 02, 17:39)
tai ne aš viena galvą suku  rolleyes.gif tik tą dieną bus mokykloj renginys, tai klasėj gal penktadienį kažką susiorganizuosiu.  g.gif

Mes tai antradienį planuojam, nes trečiadinis (16d.) laisva tai ,kad neatidėliot ir paminėsim ax.gif
Atsakyti
Tai šimtadieniui niekas minčių nepametėja biggrin.gif

Sugalvojau kalbą savo susiet su "Mažuoju princu", epizodu apie lapę, t.y. prisijaukinimą. Na o kaip išeis, tai bus matyt. Kol kas dar nerašiau, gal bus taip kaip bus, vietoj ką nors sumesiu. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, auklėtojos,
Pas Jus atėjau pirmą kartą. smile.gif Esu 9 kl.auklėtoja. dirbu nedidelėje pagr. mokykloje. Mes taip pat ruošime 100- nį dešimtokams. Man tai nenormalu, bet taip jau mūsų mokykloje yra.
Mano vaikų nedaug, nieko labai įdomaus ir nesugalvoja jie. Tai paprašciausiai darome pamokas su įvairiais žaidimais ir užduotimis. tongue.gif Jei kam bus įdomu, galiu papasakoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 02 09, 18:54)
Sveikos, auklėtojos,
Pas Jus  atėjau pirmą kartą.  smile.gif Esu 9 kl.auklėtoja. dirbu nedidelėje pagr. mokykloje. Mes taip pat ruošime 100- nį  dešimtokams. Man tai nenormalu, bet taip jau mūsų mokykloje yra.
Mano vaikų nedaug, nieko labai įdomaus ir nesugalvoja jie. Tai paprašciausiai darome pamokas su įvairiais žaidimais ir užduotimis.  tongue.gif Jei kam bus įdomu, galiu papasakoti.  biggrin.gif

mes irgi panašiai darėme... Tik mes įvardijome kaip egzaminą... smile.gif iškirpo daug pėdučių spalvotų ant kurių užrašėme klausimus ir juos koridoriuje sudeliojome... Po to dešimtokai ėjo ir traukė bilietus ir atsakinėjo į klausimus... O klausimai buvo juoko formos... Na žinot- įvairios mįslės, pajuokavimai , nedidelės užduotėlės ir pan smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, noriu paprašyti pagalbos... Gal galite atsakyti į anketos klausimus? Ją patalpinsiu mokytojų pašte, tai jei galit skirti savo laiko ir atsakyti į klausimus- būčiau jums visoms labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi padekos formą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 02 09, 20:54)
Sveikos, auklėtojos,
Pas Jus  atėjau pirmą kartą.  smile.gif Esu 9 kl.auklėtoja. dirbu nedidelėje pagr. mokykloje. Mes taip pat ruošime 100- nį  dešimtokams. Man tai nenormalu, bet taip jau mūsų mokykloje yra.
Mano vaikų nedaug, nieko labai įdomaus ir nesugalvoja jie. Tai paprašciausiai darome pamokas su įvairiais žaidimais ir užduotimis.  tongue.gif Jei kam bus įdomu, galiu papasakoti.  biggrin.gif

Idomu, nes ir man tas gresia smile.gif, kokia uzduotis darot?
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 09, 19:13)
Tiesa, noriu paprašyti pagalbos... Gal galite atsakyti į anketos klausimus? Ją patalpinsiu mokytojų pašte, tai jei galit skirti savo laiko ir atsakyti į klausimus- būčiau jums visoms labai dėkinga smile.gif

Išsiunčiau, tikiuosi gavot 4u.gif
Atsakyti