Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(pulina @ 2011 05 06, 14:05)
Sveikutės,

o gal galit pasiūlyt kur kitur nuvykt keliom valandom...  bigsmile.gif

Labukas,
Siūlau važiuoti į dailininkės Sigutės Ach dirbtuves, galėtumėte lieti akvarelines dėmeles visai kaip ir dailininkė. Atviros Sigutės Ach dirbtuvės „Menų valtys“
Aišku, kainuoja, bet manau, kad nenusivilsit, o ir su dailininke pabendrausit. Užsiėmimas trunka apie 2 val.
wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 09 gegužės 2011 - 15:09
nengute, rozete2 ačiū už atsakymus.... tongue.gif

yzzy, buvau pamiršus, kažkada buvau pagalvojus kad reiktų čia apsilankyt... bus ateities planams... šį kartą ir taip jau sukainuos vaikams.... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas turite pskutinio skambucio auklėtojos pamokos pavyzdziu, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo2007: 15 gegužės 2011 - 07:02
QUOTE(jo2007 @ 2011 05 15, 07:02)
Sveikos merginos,
Gal kas turite pskutinio skambucio auklėtojos pamokos pavyzdziu, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt.

Aš irgi labai norėčiau - išleidžiu savo aštuntokus, o šventė bus unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Čia daug kam reikia. Neturiu jokio scenarijaus, tik minčių. Pažįstu savo klasę, žinau, koks bendravimas jiems labiausiai patinka. Nupirkau albumą, suklijuosiu ten į atskirus puslapius jų nuotraukas, rašys palinkėjimus. Gal dar padarysiu pamoką su akmenukais, jau kelis kartus aptartą. Bus matyt, kas dar į galvą šaus.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 05 15, 09:55)
Čia daug kam reikia. Neturiu jokio scenarijaus, tik minčių. Pažįstu savo klasę, žinau, koks bendravimas jiems labiausiai patinka. Nupirkau albumą, suklijuosiu ten į atskirus puslapius jų nuotraukas, rašys palinkėjimus. Gal dar padarysiu pamoką su akmenukais, jau kelis kartus aptartą. Bus matyt, kas dar į galvą šaus.

Žadėjau siūlyt tuos akmenukus rolleyes.gif nes kai pati vedžiau pamoką, auklėtiniai buvo labai nustebę... Manau tikrai jiems įsiminė ta paskutinė pamoka smile.gif Mąstau ar nereikėtų savo mažiesiems šeštokams ir septintokams to paties padaryti. Gal jau suprastų, ką aš noriu pasakyti... Gali būti, kad kitais metais su dauguma nebe susitiksiu, tai norisi kažką padaryti tokio, kad išliktų atmintyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 05 15, 10:23)
Žadėjau siūlyt tuos akmenukus  rolleyes.gif  nes kai pati vedžiau pamoką, auklėtiniai buvo labai nustebę... Manau tikrai jiems įsiminė ta paskutinė pamoka  smile.gif Mąstau ar nereikėtų savo mažiesiems šeštokams ir septintokams to paties padaryti. Gal jau suprastų, ką aš noriu pasakyti... Gali būti, kad kitais metais su dauguma nebe susitiksiu, tai norisi kažką padaryti tokio, kad išliktų atmintyje  4u.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Kadangi mano auklėtiniai mokosi jungtinėje klasėje, tai gali būti, kad juos arba atskirs(jei padaugės mokinių), arba net nebebus kažkurios klasės visai... (nenoriu prisikalbėti sad.gif )

Yra tendencija važiuoti mokytis į miestą, Nuo kitų metų panaikins įsakymą, kad nemokamai veža tik iki artimiausios mokyklos. Bus didesnė pasirinkimo laisvė, tad įtariu, kad daugelis tėvų norės joga vaikas mokytųsi ne jungtinėje klasėje...

sad.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko gaunu auklėtinius penktokus, norėčiau pasidomėt: esu kviečiama rytoj į tėvų susirinkimą kaip ir prisistatyti... unsure.gif ką tokiais atvejais kalba, ko tikisi tėvai? gal kas pasidalintumėt? patirtim ar idėjom? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 05 15, 21:19)
Po ilgo laiko gaunu auklėtinius penktokus, norėčiau pasidomėt: esu kviečiama rytoj į tėvų susirinkimą kaip ir prisistatyti...  unsure.gif  ką tokiais atvejais kalba, ko tikisi tėvai? gal kas pasidalintumėt? patirtim ar idėjom?  4u.gif  4u.gif

pas mus kol kas tokių susirinkimų nebūdavo unsure.gif
Šiemet ir aš pirmą kartą turėjau penktokus, bet pirmą susirinkimą dariau spalio viduryj.
Atsakyti
Klasės auklėtojos,
gal turite kokių nors kvietimų šablonų mokytojams į aštuntokų išleistuves...... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
[COLOR=yellow]rasdij@yahoo.com
Atsakyti
as turiu viena pasiulyma..cia Vilniuje nesenai atsidare pinigu muziejus..mes buvom su mokiniais tai jiems labai patiko...
Atsakyti