Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

Reikia pagalbos... Iseinu is darbo, manau reiketu savo leliukams (7 - okams) pravesti paskutine pamoka kazkokia idomia... 4u.gif gal kas nors koki patarima galetumet duoti, gal koki zaidima ar kazka pan, ka butu galima per pamoka nuveikti? g.gif sukuriau is visu 3 metu nuotrauku filmuka ir daugiau nebezinau, jokiu minciu kazkaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaniukas_87 @ 2011 05 21, 20:48)
Reikia pagalbos... Iseinu is darbo, manau reiketu savo leliukams (7 - okams) pravesti paskutine pamoka kazkokia idomia...  4u.gif  gal kas nors koki patarima galetumet duoti, gal koki zaidima ar kazka pan, ka butu galima per pamoka nuveikti? g.gif  sukuriau is visu 3 metu nuotrauku filmuka ir daugiau nebezinau, jokiu minciu kazkaip... doh.gif

Jei reikėtų kokios pamokančios istorijos su palinkėjimais mokiniams yra labai gera Bruno Ferrero knyga"365 trumpi pasakojimai sielai"Čia galima labai daug ko rasti kiekvienai pamokai.Ir dar yra atskirai išleistos knygelės su pamokančiomis istorijomis.

http://whttp://archy...n=9789955291114[/url][/url]

http://www.patogupir...n=9789955291114[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 22 gegužės 2011 - 15:50
QUOTE(gitaniukas_87 @ 2011 05 21, 23:18)
Reikia pagalbos... Iseinu is darbo, manau reiketu savo leliukams (7 - okams) pravesti paskutine pamoka kazkokia idomia...  4u.gif  gal kas nors koki patarima galetumet duoti, gal koki zaidima ar kazka pan, ka butu galima per pamoka nuveikti? g.gif  sukuriau is visu 3 metu nuotrauku filmuka ir daugiau nebezinau, jokiu minciu kazkaip... doh.gif

Oi man irgi reiktu minciu paskutinei pamokai dvyliktokams.
Atsakyti
Ar perkate savo aukletiniams dovaneles? Simboliskas kazkokias. as kiekvienais metais po smulkmenele nupirkdavau, bet si kart esu pikta. veziau i ekskursija tai jie man dar papriekaistaut suspejo. Tai taip sirdi suspaude. Dabar jau vel atsileidau ir galvoju, gal po koki sokolada visgi reik paskutine diena . Nors dar pernai dariau kikevienam padekas, radau uz ka padekoti. pvz uz gera elggesi, uz dalyvavima renginiuose.
Ka jus darote? Mano busimieji desimtokai, dickiai- pasikele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 06 03, 21:33)
Ar perkate savo aukletiniams dovaneles? Simboliskas kazkokias. as kiekvienais metais po smulkmenele nupirkdavau, bet si kart esu pikta. veziau i ekskursija tai jie man dar papriekaistaut suspejo. Tai taip sirdi suspaude. Dabar jau vel atsileidau ir galvoju, gal po koki sokolada visgi reik paskutine diena . Nors dar pernai dariau kikevienam padekas, radau uz ka padekoti. pvz uz gera elggesi, uz dalyvavima renginiuose.
Ka jus darote? Mano busimieji desimtokai, dickiai- pasikele. biggrin.gif

Stengiuosi padovanoti.... Šiandien ant spalvotų lapų jiems atšviečiau linija, kad būtų patogiau rašyti ir paprašiau, kad parašytų man laišką. Prašiau išsakyti viską, ko nedrįsta pasakyti prie klasiokų. rolleyes.gif neseniai perskaičiau tuos laiškus ir pagalvojau kiekvienam parašyti po laišką- atsakymą ir ko nors palinkėti 4u.gif įdėti į kokį nors gražų voką ir padovanoti.... Gal dar kokią smulkmenėlę padovanoti smile.gif
Atsakyti
visada perku Rugsėjo 1-osios proga. rolleyes.gif kadangi šiemet turiu mažius (penktokus), o jie ir gerai dar mokosi, ir dar nuoširdūs, tad sulaukė simbolinės kalėdinės dovanėlės ir dabar gavo po čikoliadą.
norisi palepinti, kol maži ir geri. o vėliau jie tokie nebebūna dažnai.
Atsakyti
Gal kuri darėte nuotraukas- vinjetes?

Niekaip nepavyko nusifotografuoti su klase- tai vieno nėra, tai kito... Tai ne nuotaikoje, tai su ragai nuotraukos ir pan....

Sugalvojau atskirai kiekvieno veidelius sudėti į vieną nuotrauką... gal kartais turite šablonų, ar galite patarti kur jų ieškoti? smile.gif
Atsakyti
su Picasa koliažą pasidaryk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 03, 21:55)
Gal kuri darėte nuotraukas- vinjetes?

Niekaip nepavyko nusifotografuoti  su klase- tai vieno nėra, tai kito... Tai ne nuotaikoje, tai su ragai nuotraukos ir pan....

Sugalvojau atskirai kiekvieno veidelius sudėti į vieną nuotrauką... gal kartais turite šablonų, ar galite patarti kur jų ieškoti? smile.gif

gal galima kaip pusatestati dayti, nupiesti sarzus ir veidelius suklijuoti, aukletoja per viduri.
As kitais metais kaip isleisiu juos , sudesiu i diska visas foto nuo 5kl. kad prisiminimaui liktu. kazkaip vakar tokia mintis kilo. vienas mano bernelis pastoviai uzsidenges buna , tai jo foto bus ypac geros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 03, 21:57)
su Picasa koliažą pasidaryk.  mirksiukas.gif

Ačiū, manau teks bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 03, 21:40)
visada perku Rugsėjo 1-osios proga.  rolleyes.gif kadangi šiemet turiu mažius (penktokus), o jie ir gerai dar mokosi, ir dar nuoširdūs, tad sulaukė simbolinės kalėdinės dovanėlės ir dabar gavo po čikoliadą.
norisi palepinti, kol maži ir geri. o vėliau jie tokie nebebūna dažnai.

as taip pat perku visom progom , Rugsejui - rasymo priemones, Kaledom - dovanele, Velykom - kiausini. Negaliu sakyti, jie manes ir nepamirsta. jei grizta is kokios keliones Sokoladas man visad , nes zino, kad aukletoja be sokolado - mirtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 06 03, 22:21)
gal galima kaip pusatestati dayti, nupiesti sarzus ir veidelius suklijuoti, aukletoja per viduri.

Aha, galvojau apie tai... Bet nemoku piešti schmoll.gif jei būčiau nors savaite ankščiau sumąsčiusi, būčiau suradusi kas tai padarytų.... O dabar per savaitgalį nėra šansų....
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2011 06 03, 22:21)
vienas mano bernelis pastoviai uzsidenges buna , tai jo foto bus ypac geros  bigsmile.gif

ir aš tokį vieną turiu.... bigsmile.gif

Įsivaizduokit- Kalėdinis žiburėlis- sukviečiu visą klasę fotografuotis... Visi sustojo, kolegė nufotografavo.... Grįžtu namo, peržiūriu nuotraukas... Ten kur klasė gražiai atrodo- nesimato jo... O ten kur jis matosi- jis pasiėmęs raudoną lazerį nukreipė į klasės seniūnės tarpuakį doh.gif Graži ryški dėmė..... Gerai, kad galėjo nuotrauką šiek tiek paredaguoti... lotuliukas.gif

Kitas variantas... Pavasarį gamtoje darėm bendrą nuotrauką- vėl muistos, kuisias, atsikalbinėja, rodo ragus... Neapsikenčiau- pastatau priekyje savęs ir laikau per liemnį, kad nesimuistytų... tai sugebėjo su ranka veidą uždengti.... Žodžiu.... g.gif

o paskui eina koridoriumi, žiūri stendo nuotraukas ir sako: va šitas tai tikrai stende nenusipelnė būti... Geriau AŠ doh.gif

Atsakyti