Įkraunama...
Įkraunama...

Gelbėkite - seneliai!!!!

Pas mus lygiai ta pati problema, tik jau gerokai įsisenėjusi g.gif Svajoju, ne tiesiog jau kliedžiu persikėli į savo butą doh.gif Jau nebeturiu jėgų kovoti su mama dėl tų nesąmonių, kurias daro su mažąja schmoll.gif verysad.gif Matau tik vieną išeitį, kuo greičiau iš jų išsikraustyti... Nes tikrai nemanau, kad tai normalu, kad beveik trijų metų vaikas miega vienoje lovoje su seneliais g.gif Ir ką aš mamai be aiškinčiau ji vis tiek mažąją tempiasi į savo lova, o ši jau ir nebenori viena miegoti unsure.gif Nu kažkokia nesąmonė doh.gif Aišku, aš suprantu, kad tokiu elgesiu mama sąmoningai ar nesąmoningai bando nustumti mane į antrą planą g.gif Mano tėtis net vieną kartą pasakė, kad aš dukrai "sesutė". tai kai pakėliau skandalą, tai truputį viskas į savo vietas atsistojo. Bet kiek gi taip žmogus gali rietis, kai su tėvais po vienu stogu gyveni tenka g.gif Būtų gyvas vyras, tai pastatytų greitai senelius į vietą, nes dabar tai tėvai visomis įmanomomis priemonėmis bando tapti mažąjai tėvais, o mane paversti "vyresniąja sesute"
Atsakyti
kad man taip...
as viena su vaiku istisai sedziu ir svajoju apie tokius senelius:(
dziaukis kol gyvi, ir paaiskink kad po tokiu vizitu tau sunku pasidaro, aiskink ir aiskink, pasakyk kad l. vertini ta meile bet tipo vaikui reik disciplinos ir pan.
sekmes
Papildyta:
Erbe,
kokia keista situacija, man nesuvokiama...ta prasme, kad mano mama VENGIA pasilikt su vaiku, ir vyro tevai irgi...
atrodo, as lyg ir dziaugciaus, bet "vyresne sesute" ir miegojimas vienoj lovoj su seneliais...nzn...KEISTA
reik kraustytis Tau:)
sekmes
Atsakyti
Mes irgi kankinamės .... ir tik vienintelė išeitis tai kuo mažiau kartu būti. Iš principo tai gaunasi, kad maitinu ne taip, migdau ne taip, ir iš viso viską darau ne taip, kaip jų nuomonė turėčiau. Stengiuosi su seneliais kuo mažiau laiko praleisti, tikiuosi gal vėliau geriau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2009 01 14, 01:03)
Erbe,
kokia keista situacija, man nesuvokiama...ta prasme, kad mano mama VENGIA pasilikt su vaiku, ir vyro tevai irgi...
atrodo, as lyg ir dziaugciaus, bet "vyresne sesute" ir miegojimas vienoj lovoj su seneliais...nzn...KEISTA
reik kraustytis Tau:)
sekmes

Ir aš taip galvoju, kad kitaip tai jau nieko gero čia mums nebus g.gif Nu gal iki vasario pabaigos (beveik tris metus savo tėvų namuose dantis sukandus atbuvus), pagaliau ir į savo namučius įsikelsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2003 05 14, 19:31)
Jooo.... paskaičiau ir pagalvojau, kad man pasisekė su seneliais....  ohmy.gif Nors mano anyta ir pedagogė, bet dar su protu... na dar viena aplinkybė, kad nešioti negalėjo nuo pat gimimo-su stuburu problemos, tai netąsė... O šiaip jokių saldumynų, jokio maisto be mano žinios neduoda-pirma pasiklausia manęs ar galima duoti, gal dėl to, kad esam alergiški ir dar nežinia kam... Kai aš užbaubiu dėl blogo vaikų elgesio ar nubaudžiu-irgi stengiasi nesikišti, tik vat paskui labai knieti pulti guosti, nes pati vos neapsižliumbia, kai vaikas bliauna...  O mano mama gyvena kaime, mato rečiau, perdaug lepinti neturi galimybių, o ir nėra iš tų suskydusių.

..cia auklejimas?..
Perduopkit uzuojauta savo anytoms, tevams, mamoms kad jus tokias uzaugino.. tokias protingas, idealiai auklejancias savo vaikus.. Kaip jiems, tokiems kvailiems, piktybiniams neismaneliams tai pavyko? Negaliu atsistebeti..
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 17, 00:25)
Mes irgi kankinamės .... ir tik vienintelė išeitis tai kuo mažiau kartu būti. Iš principo tai gaunasi, kad maitinu ne taip, migdau ne taip, ir iš viso viską darau ne taip, kaip jų nuomonė turėčiau. Stengiuosi su seneliais kuo mažiau laiko praleisti, tikiuosi gal vėliau geriau bus g.gif

mums itin sunku.mano tevai ishsiskyre-abu turi savo seimas.tai mano tetis(senelis) perlepina anukele iki neimanomumo.atgavus susikalbet neimanoma.jeigu anukele pas seneli suserga(bronchitu)-seneli vos ne infarktas trenkia.tenka sokinet aplink abu.o mano mama(mociute) atvirksciai.salta karjeriste anuke matanti 3 kart per metus.standartiskai paklausia-kaip gyveni vaikeli?ir mano,kad juos suo protingesnis uz anuke.nusisaut norisi su tokiais tevais
Atsakyti
Pagaliau mes persikraustėm į savo butuką ir visi reikalai pradeda dėliotis į savo vietas rolleyes.gif Tfu tfu tfu, tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif Mažoji tvarkingai miega savo lovytėje, o aš savo, tai dabar bandysim dienos rėžimą normaliai susidėlioti rolleyes.gif Be to išsikrausčius iš tėvų ir santykiai su jais kaip ir pagerėjo, nes kartu gyvenant buvo kažkokia trintis atsiradusi g.gif Žodžiu, mano protu seneliai labai reikalingi vaikui ir smagu, kad jie jį palepina, bet vaiką auginti turi patys tėveliai, o ne seneliai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 08 balandžio 2009 - 12:50
[kaip as pavydziu toms kurios gyvena atskirai nuo tevu mes dar gyvenam su vyro tevais is vienos puses gyventi lengviau bet is kitos ...tarkim siandien nusipirko anyta mineralinio atejo mazoji su buteliu pilk mama sakau jai kad tau mazute negalima tai nunese atgal mociutei nueinu i ta kambari ogi mazoji jau geria gazuota mineralini mes dar turim bedu su virskinimu ir pilvuko putimu.o ka jau kalbeti apie saldainius i diena vos ne po 5 suvalgo primaitina viskuo paskui normaliai nieko nepavalgo vaikas siandien apsipykome kad nesutinku mazajam duot karves arba ozkos pieno mat tai yra sveikiau nei misinukai,net nezinau ka ir daryti visur stengiasi vadovauti
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2009 01 13, 12:53)
Pas mus lygiai ta pati problema, tik jau gerokai įsisenėjusi g.gif Svajoju, ne tiesiog jau kliedžiu persikėli į savo butą doh.gif Jau nebeturiu jėgų kovoti su mama dėl tų nesąmonių, kurias daro su mažąja schmoll.gif  verysad.gif Matau tik vieną išeitį, kuo greičiau iš jų išsikraustyti... Nes tikrai nemanau, kad tai normalu, kad beveik trijų metų vaikas miega vienoje lovoje su seneliais g.gif Ir ką aš mamai be aiškinčiau ji vis tiek mažąją tempiasi į savo lova, o ši jau ir nebenori viena miegoti unsure.gif Nu kažkokia nesąmonė doh.gif Aišku, aš suprantu, kad tokiu elgesiu mama sąmoningai ar nesąmoningai bando nustumti mane į antrą planą g.gif Mano tėtis net vieną kartą pasakė, kad aš dukrai "sesutė". tai kai pakėliau skandalą, tai truputį viskas į savo vietas atsistojo. Bet kiek gi taip žmogus gali rietis, kai su tėvais po vienu stogu gyveni tenka g.gif Būtų gyvas vyras, tai pastatytų greitai senelius į vietą, nes dabar tai tėvai visomis įmanomomis priemonėmis bando tapti mažąjai tėvais, o mane paversti "vyresniąja sesute"

uzuojauta, linkiu susirasti savo kampa 4u.gif
seneliams ir mociutems anukai tikrai susuka prota doh.gif lyg noretu istaisyti pareities klaidas, ir toko nesuteike mums vaikysteje dabar duoda anukams. bet kai pradeda "rasytis" i tevus tai mane is vis siutas ima. mano mama taip pat megeja tokiu bajeriu doh.gif tas is vien mano.. mano.. mano.. ir kad jos niekas taip nemyli kaip ji.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 16 kovo 2010 - 14:13
QUOTE(Erbe @ 2009 01 13, 13:53)
Pas mus lygiai ta pati problema, tik jau gerokai įsisenėjusi g.gif Svajoju, ne tiesiog jau kliedžiu persikėli į savo butą doh.gif Jau nebeturiu jėgų kovoti su mama dėl tų nesąmonių, kurias daro su mažąja schmoll.gif  verysad.gif Matau tik vieną išeitį, kuo greičiau iš jų išsikraustyti... Nes tikrai nemanau, kad tai normalu, kad beveik trijų metų vaikas miega vienoje lovoje su seneliais g.gif Ir ką aš mamai be aiškinčiau ji vis tiek mažąją tempiasi į savo lova, o ši jau ir nebenori viena miegoti unsure.gif Nu kažkokia nesąmonė doh.gif Aišku, aš suprantu, kad tokiu elgesiu mama sąmoningai ar nesąmoningai bando nustumti mane į antrą planą g.gif Mano tėtis net vieną kartą pasakė, kad aš dukrai "sesutė". tai kai pakėliau skandalą, tai truputį viskas į savo vietas atsistojo. Bet kiek gi taip žmogus gali rietis, kai su tėvais po vienu stogu gyveni tenka g.gif Būtų gyvas vyras, tai pastatytų greitai senelius į vietą, nes dabar tai tėvai visomis įmanomomis priemonėmis bando tapti mažąjai tėvais, o mane paversti "vyresniąja sesute"

blink.gif nu cia egoizmas totalus..vaikai myli besalygiskai ir seneliai bando visokiais budais ta meile "pasigrobti", gerai, kad isikraustei 4u.gif
laimei mano mama yra nuostabi mociute ir mano tetis taip pat, nors jie isskyre. Mums seneliai yra santykiu turejimas, bendravmas, nu kartais paprasau mamos pagalbos, bet siaip vaikus auginame su vyru, ne seneliai. Aisku, jei nera kitos iseities, kaip palikineti vaikus pas senelius tai ka padarysi, bet retenis matymasis, nei kas savaitgali manau ir vaikams ir seneliams yra i nauda biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, BŪTINAI turit nubrėžti ribas, o dar geriau, jeigu niekas negerėja, kuo greičiu ATSIRIBOKIT pačios. Visad buvau netikus mama (oi, kaip pažįstamos jūsų visų išsakytos frazės), visada jaučiau kišimąsi ir gyvenimo reguliavimą. Kaip jums patinka - gimė sūnus vasarą, buvau antrą kursą pabaigus, tai rugsėjį išrėkė: vaiką auginam MES, o TU grįžti mokytis. Blioviau nerealiai (dabar galvoju, kad geriau būčiau pasiėmus vaiką ir į niekur išėjus, tikrai būtų atsiradę gerų žmonių, nu bet kai tik pora mėnesių po gimdymo, tai iš kur ten smegeninė veiks, dar depresija baisi buvo. Pasekmėje nemaitinau savo vaiko natūraliai, nemačiau nė pirmų žingsnių, nieko. Labai sunku buvo mokytis, matyti vaiką tik vakarais arba tik savaitgalį. Nuolatinia kalimas kokia aš netikus padarė savo, atstumas irgi. Jam 12, ryšys po truputį atsistato, bet kiek turiu dabar dirbti doh.gif ) Man irgi buvo gaila tėvų, vis pateisindavau, kad "nu va, seni, tiek to, tegu pasidžiaugia, nu gal jie geriau kartais išmano" - tiek man buvo smegenys išplautos... iširo mano šeima. Po kiek laiko pradėjau bendrauti su kitu, sūnus jį puikiai priima, bet net ir per 8 metus jie vis randa prikibti - tai ne taip pasakė, tai vėl kas... Žinoma, ir kurgi tiks, jis man akis atvėrė, parėmė visur ir visada, palaikė mano norą teises laikyt (išsilaikiau smile.gif ), mokytis jei norėjau, sudomino visokia veikla, sportuojam dabar visi, kartu einam kur nors, jaučiuosi tikroj šeimoj. Tai jiems spyglys subinėj, nes aš jau jiems nebepataikauju ir nebenusileidžiu. Paskutinis lašas buvo kai neseniai apturėjau nesivystantį nėštumą, tai ir drėbė - jūs patys kalti, jūs per seni (man 33, kai aš gimiau, mamai buvo 36), jūs alkoholį vartojot, tu vairavai mašiną (net 2 kartus, ir tai vyro didelę ir saugią, kuri man labai patinka), ir t.t. - tai buvo pirmas jų vizitas man grįžus iš ligoninės... MB neištvėręs durnais pavadino, tai galit tik įsivaizduot, kokis niekšas patapo jų akyse. Juo labiau kad vaikutis buvo itin laukiamas, o MB raudojo, kad net klinikos aidėjo. Tai nuo tada sakau visiems - netekau ir vaikelio, ir tėvų tuo pat metu. Nutrūko galutinai viskas, kalbuosi, žinoma, bet tik formaliai, nes tiesiog nebegaliu, kaip skauda. Atleidau, nelaikau pykčio, bet nieko jiems nejaučiu. Beje, sūnus kai išgirdo tokią baisybę iš jų, tai pribėgo ir apsikabino mane, sako mama, tu neverk, tu nekreipk dėmesio. Po to kai papasakojo,kad kai jis pas juos būdavo, tai vis klausinėdavo jį, ką MB blogai daro, viską ką kalba išklausinėdavo - nu, manipuliuodavo vaiku ir jį nuteikinėjo. Tai dabar labai daug kalbamės su mažium, papasakojau jam visą istoriją, ramiai, be pykčio, jis labai daug supranta ir manau, kad atstatysiu, kas prarasta. Beje, turim jau ir sugedusių dantų - juk seneliai ne krokodilai, neverčia vaiko dantis valyt, užtat saldainį duoda, kad miegot eitų, ir padėt prie darbelių nereikia - nu juk tai vaiko išnaudojimas, jei jis kelis įrankius sušluosto, o jei lapus pagrėbstė, tai jau visai tėvai banditai doh.gif Ar ne? Ir vis gąsdindavo - jei tu jį barsi tai jis pas tėvą pabėgs (na pas pirmąjį vyrą). Taip, negalima vaiko pabarti, jei neparuošė pamokos, pasiuntė draugą kur "toli"... Geriau tegu prie kompo pasėdi smile.gif nepamirškit - tai JŪS tėvai, ir tik jūs esat už vaiką atsakingi, tik jūsų pareiga jį užaugint. Suaugusiam nepasiteisinsit, kad dėl senelių kažko jam nedavėt gyvenime. Aš žiauriai pasimokiau, niekam to nelinkiu, užtat sakau - DABAR turit kažko imtis ir nelaukti, kol bus blogiau.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 23, 21:14)
..cia auklejimas?..
Perduopkit uzuojauta savo anytoms, tevams, mamoms kad jus tokias uzaugino.. tokias protingas, idealiai auklejancias savo vaikus.. Kaip jiems, tokiems kvailiems, piktybiniams neismaneliams tai pavyko?  Negaliu atsistebeti..

... bigsmile.gif nepavyko, o tiesiog priespriesos reakcija ivyksta mirksiukas.gif nesinori daryt tu paciu klaidu, kaip kad dare musu paciu tevai, ir dar stengiasi ta pati atkartoti su musu mazyliais. Paprasta ir elementaru.. ner ko stebetis.. nes jai dabar stebites ,kas bus kai anuku sulauksit ..? g.gif

Atsakyti