Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

Laurut933,

...o ar tokiame kampe patogu kriauklė....?
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42)
mergaitės,norėčiau patarimo 4u.gif
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės g.gif ,juk ant paprasto,tai visur gi prisineša riebaliukų

Man per metus neprisikaupė riebalų spintelėje schmoll.gif Tik gartraukio grotelės apsinešė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2010 08 27, 19:38)
ar gražiau pirmoj foto ar antroj, ka stalas prijungiamas prie spintelės (kaire gaunasi kampinė spintelė, spintelė su stalčiaisir dar sekanti prie kurios ir būtų jis jungiamas)

sanrea , 2asis variantas thumbup.gif , tik as palikciau tas anas atviras lentynas (cia grynai is dizaino puses) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 27, 08:40)
laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą  smile.gif

bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau unsure.gif
http://www.ephoto.lt...uve/virtuve.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurisima: 30 rugpjūčio 2010 - 07:43
QUOTE(laurisima @ 2010 08 30, 08:42)
bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau unsure.gif
http://www.ephoto.lt...uve/virtuve.JPG

O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės, matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 30, 09:26)
O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves  pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode  (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės,  matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje  ax.gif

biggrin.gif

Vat man antraip, as vienintele puodu maisytoja seimoja rolleyes.gif MB virtuveje tik pagalbinio vieta gauna (bulves nuskusti ar pan. lotuliukas.gif ), tai man nebutu problemos ir kai orkaite yra laisvai pasiekiama (pamaisoma) tik is vienos puses. Zinoma dar viskas priklauso nuo virtuves dydzio.

Todel ir virtuves visi skirtingai projektuojasi, pagal poreiki, skoni ir tttt. na zinoma kai kuriu esminiu taisykliu reikia pasyti (na kaip orkaite ir kriaukle nestatyti salia ir pan)

Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas doh.gif Jau susitaikiau su tuo kad virtuve greiciausiai sukainuos apie 10tukst, bet kad dar tiek pat technikai reikes, tai kazkaip neisivaizdavau (saldytuvas, orkaite, kaitlente, mikrobange, indaplove, garine, kranas, skalbimo masina). As planuoju visa sia technika daryti imontuojama.

Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 30 rugpjūčio 2010 - 13:57
QUOTE(gedrime @ 2010 08 30, 14:43)
Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas  doh.gif  Jau susitaikiau su tuo kad virtuve greiciausiai sukainuos apie 10tukst, bet kad dar tiek pat technikai reikes, tai kazkaip neisivaizdavau (saldytuvas, orkaite, kaitlente, mikrobange, indaplove, garine, kranas, skalbimo masina). As planuoju visa sia technika daryti imontuojama.

Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei  mirksiukas.gif

Mums baldai kainavo 10 tūkst. ir buitinė technika kartu su skalbykle irgi kainavo 10 tūkst. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 30 rugpjūčio 2010 - 13:51
Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui doh.gif (kadangi reik kitur name investuot). bet esu nuomonės (dabar įsitikinau pati savo kailiu),negalima taupyt tokiems dalykams nei cento.Galvojom pataupysim ant kraiuklės.Pirkom kažkokią lenkišką už 300lt.Atvežė tą pačią dieną kai jau įsikėlėm ir kuomet sumontavo mums ją,pasirodo su broku ji.Norint pakeist į naują,LT tokių nebėra.Reikia siūsti jiems foto,tada jie perduos lenkams ir tie gal per 14 darbo dienų atveš naują.O bet tačiau,tos kur turim namie jau įmontuotą, naudot negalima cool.gif Spjovėm į šitą makalynę,naudojamės skilusia kriaukle ir pirmas pirkinys į virtuvę bus nauja,normali,kokybiška kriauklė.Lygiai taip pat galima su visais pigiais dalykais prapult.Todėl tikrai nuoširdžiai patariu netaupyti,nes paskui daug nervų kainuoja,o kartais ir pinigų.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 30, 14:50)
Mums baldai kainavo 10 tūkst. ir buitinė technika kartu su skalbykle irgi kainavo 10 tūkst.  smile.gif

blink.gif Kiek bėginių metrų virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 08 30, 15:28)
Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui doh.gif (kadangi reik kitur name investuot). bet esu nuomonės (dabar įsitikinau pati savo kailiu),negalima taupyt tokiems dalykams nei cento.Galvojom pataupysim ant kraiuklės.Pirkom kažkokią lenkišką už 300lt.Atvežė tą pačią dieną kai jau įsikėlėm ir kuomet sumontavo mums ją,pasirodo su broku ji.Norint pakeist į naują,LT tokių nebėra.

Jei pardavėjas neturi analogiškos prekės, kad galėtų pakeisti brokuotą gaminį, tai grąžina pinigėlius ax.gif
Atsakyti
Reikia patarimo, nebežinau ką daryti ar dėti užapvalintą atvirą spintelę dešinėj pačioj pabaigoj už pakabinamos spintelės su stiklu doh.gif Lyg ir norisi tos gražios pabaigos, bet kartu nesinori atviros unsure.gif Jūsų čia daugiau patarkit pasiklydusiai sielai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 30, 15:45)
blink.gif Kiek bėginių metrų virtuvėje?

4 smile.gif
Atsakyti