Vis užsuksiu ir prasinešiu kaip sekasi
Nu tai vis tik nusprendžiau, paliksim kaip ir buvo suplanuota rankšluostinė - atvira
Ir aišku, kai padarys virtuvę, būtinai parodysiu
Mergaites, gal ir jūs kuri susidūrėt su rankenėlių problema. Būtent noriu įfrezuojamų, kaip garsiosios Krisss virtuvės rankenėlės, jei pamenat dar
Mūsų plokštė yra 18 mm, o tos rankenėlės būtent skirtos 19 mm, mūsų baldininkas sako, kad nelabai išeis jas įdėti. Gal dar kas susidūrėt su šia problema, negi vieninteliam mūsų meistrui problema jas įdėti
man irgi rankšluostinė nereikalinga, nors ją turiu, ten laikau medinį padėklą, kurio irgi dar nesu panadojus nė karto
QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 24, 13:31)
Klausimas toms, kurios turi pakabinamas atverčiamas spinteles: kokio jos aukščio?
Jos būna įvairių aukščių ir būna įvairūs pakėlimo mechanizmai
Aš kabinau spinteles 72 cm aukščio ir 90 cm pločio, dviejų dalių su vienom durelėm ir pakėlimo mechanizmu blum Aventos HF
Daugiau info rasi čia:
Blum pakėlimo mechanizmai
QUOTE(fukse @ 2010 09 25, 02:53)
Jos būna įvairių aukščių ir būna įvairūs pakėlimo mechanizmai
Aš kabinau spinteles 72 cm aukščio ir 90 cm pločio, dviejų dalių su vienom durelėm ir pakėlimo mechanizmu blum Aventos HF
Pas mane planuojamos 80 cm aukščio ir 70 cm pločio - galvoju, ar nebus per sunkios
Gal kuri įsidėjot orkaitė+mikrobangė? Meistras subalamutino: vilioja ekonomiškumas, bet gąsdina dydis
Sveikos
Savaitgalį vėl buvo baldininkas atvaževęs, galutinai viską išsimatavo, pasitikslino ir žada spalio 16 d. jau montuot
žiūrėsim kaip čia bus, ar nevėluos
O dar vakar reikėjo persirinkt plokštę, o aš labai nemėgstu kai reikia greitai, man reikia labai apgalvot, tai net nežinau kaip čia gausis, kažkokią išsirinkau, bet dabar neatsimenu net kokią
akys man apraibo
Nu, dabar gyvensiu laukimu
Savaitgalį vėl buvo baldininkas atvaževęs, galutinai viską išsimatavo, pasitikslino ir žada spalio 16 d. jau montuot
O dar vakar reikėjo persirinkt plokštę, o aš labai nemėgstu kai reikia greitai, man reikia labai apgalvot, tai net nežinau kaip čia gausis, kažkokią išsirinkau, bet dabar neatsimenu net kokią
Nu, dabar gyvensiu laukimu
QUOTE(Toe @ 2010 09 27, 09:58)
tikrai ieškok kitos vietos, kaista įrankiai 100%. Aš numačiau ten vietą švariom šluostėm ar mediniams įrankiams. Kai kurie net stalčiaus nededa, palieka tuščią erdvę.
QUOTE(taja:) @ 2010 09 27, 10:16)
tikrai ieškok kitos vietos, kaista įrankiai 100%. Aš numačiau ten vietą švariom šluostėm ar mediniams įrankiams. Kai kurie net stalčiaus nededa, palieka tuščią erdvę.
Pas mūsų draugus įrankiai po indukcine kaitlente, tai tikrai nekaista
Pas mus po kaitlente irgi bus stalčius, bet laikysiu ne įrankius, o kažką (dar nesugalvojau)
QUOTE(taja:) @ 2010 09 27, 11:16)
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 27, 11:32)
Pas mūsų draugus įrankiai po indukcine kaitlente, tai tikrai nekaista
Viskas ten gerai. Gal čia priklauso kokia ta kaitlentė, nžn
Pas mus po kaitlente irgi bus stalčius, bet laikysiu ne įrankius, o kažką (dar nesugalvojau)
Laukiu daugiau pasisakymų
QUOTE(Toe @ 2010 09 27, 09:58)
Pas mane irgi stalcius irankiams po indukcine kaitlente. Tai kartais buna, kad kaista, bet tikrai jie nebuna karsti