Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 14, 23:41)
vat žioplinėdama radau geresnę viečikę   bigsmile.gif

schmoll.gif Nepasakyčiau, kad geresnė. Firminėj parduotuvėj prieš pusmetį už tokią kainą įsigijau orkaitę ax.gif

QUOTE(Tinka @ 2010 10 15, 07:54)
jei jau apsisprendet del AEG, tai vaziuokit i firmine parde Zirmunu g. kainas tikrai geras pasiulo. kai pirkom skalbimo masina ir dziovykle, i kainas liepe neziuret, vistiek bus kitokios. ir bendroj sumoj gavosi arti 2 tukst nuolaidos. dabar irgi panasiai buvo. tik si kart paskaiciuot kiek tiksliai gavom negaliu, nes i uzrasus neziurejau. ant lapo surase musu pasirinkimu kainas ir jau tada svarstem. kiek bandziau netu ieskotis, o maz kur dar pigiau, tai radau tik brangiau ir  ne taip jau mazai brangiau.

Pigiau AEG ar Electrolux produktų kainų nerasi nei šioje parduotuvėje. O dvigubai brangiau - galima biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit,kur pas jus elektriniai virduliai stovi? Pas mus ant stalvirsio po virsutinem spintelem, ir visi karsti garai patenka ant ju,ar cia labai blogai? Ar pas visas taip stovi ir nieko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 15, 12:54)
Sakykit,kur pas jus elektriniai virduliai stovi? Pas mus ant stalvirsio po virsutinem spintelem, ir visi karsti garai patenka ant ju,ar cia labai blogai? Ar pas visas taip stovi ir nieko? blush2.gif

Pas mus ir tas pats doh.gif Jau norėjau klaust,kaip sprendžiat šitą reikalą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 10 15, 13:14)
Pas mus ir tas pats doh.gif Jau norėjau klaust,kaip sprendžiat šitą reikalą g.gif

Pas mus irgi lygiai tokia pati situacija ir šitas klausimas man irgi neduoda ramybės g.gif nes pas MB tėvus būtent taip ir atsitiko ir jie sugadino plokštę, po kuria virdulys stovėdavo. Aišku jų virtuvėj jau 10 metų, tai gal tuo metu dar medžiagų apdirbimas nebuvo tiek pažengęs, bet šiaip virtuvė kokybiška ir visa kita (išskyrus tą plokštę) kaip nauja thumbup.gif Tai, kai mes darėmės sau virtuvę, tai buvo vienas iš pirmųjų klausimų: ar nesugadinsim lotuliukas.gif Nu bet jie patikino, kad nieko tikrai neturėtų atsitikti. Bet man vistiek kažkaip neramu... Tai aš stengiuosi, kai užkaičiu, tai pastatau arčiau krašto, kad nebūtų palindęs giliai po spintelėm, o paskui vėl pastumiu arčiau sienos blush2.gif taip ir žaidžiu...
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 15, 11:54)

QUOTE(Alekto @ 2010 10 15, 12:14)

pas mus irgi po plokste stovejo, per 7 m. nieko neatsitiko. ir naujoj taip pat paliekam. gi istisai negarinama.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 15, 07:54)
jei jau apsisprendet del AEG, tai vaziuokit i firmine parde Zirmunu g. kainas tikrai geras pasiulo. kai pirkom skalbimo masina ir dziovykle, i kainas liepe neziuret, vistiek bus kitokios. ir bendroj sumoj gavosi arti 2 tukst nuolaidos. dabar irgi panasiai buvo. tik si kart paskaiciuot kiek tiksliai gavom negaliu, nes i uzrasus neziurejau. ant lapo surase musu pasirinkimu kainas ir jau tada svarstem. kiek bandziau netu ieskotis, o maz kur dar pigiau, tai radau tik brangiau ir  ne taip jau mazai brangiau.

Mes irgi visą buitinę techniką nuo A iki Z įsigijom toje parduotuvėje, nes nieko pigiau kitur neradom. Viską pikom AEG, išskyrus skalbimo mašiną pirkom Electrolux.
Bet kas liečia AEG, Electrolux ir Zanussi, tai manau toje parduotuvėje tikrai pigiausia thumbup.gif Kol kas viskas veikia be problemų 4u.gif
Atsakyti
Gal tada tegu stovi,nes kitos vietos jam vistiek nera,dar galvojom gal isvis jo atsisakyt ir pirkt paprasta virduli ir kaitint ant kaitlentes,ji pas mus indukcine tai greitai uzvirtu,ir MB ismoktu virykle ijungt lotuliukas.gif ,bet kazkas mane stabdo,gal iprotis.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 15, 12:54)

Pas mus stovi prie lango. Tad kaskart užvirindama vandenį - atverčiu langą. Man tie garai pasitikėjimo nekelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 10 15, 13:34)
Pas mus irgi lygiai tokia pati situacija ir šitas klausimas man irgi neduoda ramybės  g.gif  nes pas MB tėvus būtent taip ir atsitiko ir jie sugadino plokštę, po kuria virdulys stovėdavo. Aišku jų virtuvėj jau 10 metų, tai gal tuo metu dar medžiagų apdirbimas nebuvo tiek pažengęs, bet šiaip virtuvė kokybiška ir visa kita (išskyrus tą plokštę) kaip nauja  thumbup.gif  Tai, kai mes darėmės sau virtuvę, tai buvo vienas iš pirmųjų klausimų: ar nesugadinsim  lotuliukas.gif Nu bet jie patikino, kad nieko tikrai neturėtų atsitikti. Bet man vistiek kažkaip neramu... Tai aš stengiuosi, kai užkaičiu, tai pastatau arčiau krašto, kad nebūtų palindęs giliai po spintelėm, o paskui vėl pastumiu arčiau sienos  blush2.gif taip ir žaidžiu...

Pas mus irgi tas pats unsure.gif As ta pati darau, nors daldininkai taip pat pasake, kad nieko blogo nenutiks...
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 14, 22:22)
aš šiandien giliuose apmąstymuose del buitinės technikos, buvau "banginyje" "Topo centre" "Ogminoje" nu ir nežinau žiūrinėjau, čiupinėjau aš tas orkaites ir kaitlentes, konsultantas rekomendavos rinktis iš AEG, bet nors ir kainuoja nemažai, bet rankenėlės temperatūrai reguliuot nu tokia dišovkė atrodo, vienžo Ogminoje man patarė  Siemens firmą, bet ir kaina jau didesnė, bet ir mygtai orkaitės ne tokia pigi plastmaskė atrodo tai ir galvoju kuri firma geresnė AEG ar  Siemens Ką jūs galvojat?

Aš tai irgi iš daug šaltinių ir žmonių girdėjau, kad Siemens technika yra viena geriausių ir visa galva aukštesnė už AEG. Bet ir kainos didesnės... Ai mes tai pasiėmėm viską AEG (išskyrus įmontuojamą šaldytuvą ir skalbimo mašiną - Electrolux) ir nesiskundžiam, viskas veikia be problemų smile.gif O dizaino prasme man AEG visai patinka ir į diušovkę neužneša, aišku aš nežinau, kokius modelius jūs išsirinkote, tai nežinau apie kurias rankenėles kalbate 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Biški pasiguosiu... jau turėjo šį savaitgalį montuot virtuvę, vakar jau viską suvežė, ale teks atidėt kitam savaitgaliui doh.gif verysad.gif Apdailininkai labai lėtai dirba ir kaip nervina, nespėjo išdažyt, glaisto tarp grindų plytelių dar nepripylė doh.gif O jau taip norėjau pamatyt, jums pasirodyt... blush2.gif unsure.gif

Mačiau kalbėjot apie buitinę techniką. Mes tai Alytuj (gyvenam čia) atradom tokią firmelę, kuri pigiau pardavinėja įvairiausią naują buitinę techniką, duoda viskam 2 metų garantiją ir dar gerokai nusiderėjom ax.gif Tai pas mus orkaitė ir indaplovė AEG/eletrolux, šaldytuvas ir kaitlentė Siemens, tai bus matyt, vėliau palyginsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusele33: 15 spalio 2010 - 17:25
QUOTE(pusele33 @ 2010 10 15, 17:23)

Mačiau kalbėjot apie buitinę techniką. Mes tai Alytuj (gyvenam čia) atradom tokią firmelę, kuri pigiau pardavinėja įvairiausią naują buitinę techniką, duoda viskam 2 metų garantiją ir dar gerokai nusiderėjom ax.gif Tai pas mus orkaitė ir indaplovė AEG/eletrolux, šaldytuvas ir kaitlentė Siemens, tai bus matyt, vėliau palyginsim  ax.gif

prašom adresą 4u.gif
Atsakyti