Įkraunama...
Įkraunama...

Gimda, gimdos kaklelis

QUOTE(Keitė @ 2006 01 19, 22:18)
nu jo, bet, pagalvojus, jau geriau kokios zarazos, nei kas nors rimciau  g.gif Tik dabar per tokius salcius nesinori nei kojos is namu iskist, tikiuosi greitai baigsis, kitaip kaip tuos tyrimus pasidaryt  blink.gif

o man salciai ne salciai pirmi i gydyklas, savo lialiaus ieskoti wub.gif
Atsakyti
Mano gimda buvo maža, nes aukštas prolaktinas neleido vystytis. Tačiau besigydant ji atsistatė. Man gydytoja sakė, kad gimda paprastai išsitempia tik gali labiau skaudėti nėštumo metu. Va jei kaklelis trumpėja , va tada nerimauti reikia.
Atsakyti
Perskaiciau jusu visu komentarus ir net lengviau pasidare.
Gal man vertetu keisti gydytoja, o tai kam zmogu jinai turi sitaip isgasdinti.
Nepatinka man tokie daktarai schmoll.gif
Juk stresa patyriau tai tikrai dideli.
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2006 01 20, 11:10)
Perskaiciau jusu visu komentarus ir net lengviau pasidare.
Gal man vertetu keisti gydytoja, o tai kam zmogu jinai turi sitaip isgasdinti.
Nepatinka man tokie daktarai  schmoll.gif 
Juk stresa patyriau tai tikrai dideli.

na del gydytojo keitimo g.gif gerai pagalvok...neben kas rekomenduotu tikrai gerai zinoma spec...nes daugelio gyd nuomones skiriasi...tai vienam gimda maza, kitam dar kazkas baisiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2006 01 17, 15:27)
Aciu uz palaikyma  smile.gif
O tyrimai tai tokie: prolaktinas, TTU, FSH, LH, testosteronas (lyg tai gerai iskaitau ant siuntimo daktares rasta).
Ir sake tyrimus darytis 3 ciklo diena ir dar su pilna pusle slapimo.
Kodel butent 3 ciklo diena ?

Sveikutes visos, siandien pasidariau cia isvardintus pirminius tyrimus.
Savaite reiks laukti atsakymo.
Gal kas galit truputi apsviesti kokia tolimesne gali buti eiga... ar is karto reikes gimdos nuotraukos, (niekada nedaryta), echoskopijos, vyro spermos tyrimu ?
O gal po pirminiu tyrimu tik israsys kokiu vaistu, kurie pakoreguos viska ?
Turbut daug kas cia jau susidure su tuo. Padekite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypliukas @ 2006 01 30, 17:03)
Sveikutes visos, siandien pasidariau cia isvardintus pirminius tyrimus.
Savaite reiks laukti atsakymo.
Gal kas galit truputi apsviesti kokia tolimesne gali buti eiga... ar is karto reikes gimdos nuotraukos, (niekada nedaryta), echoskopijos, vyro spermos tyrimu ?
O gal po pirminiu tyrimu tik israsys kokiu vaistu, kurie pakoreguos viska ?
Turbut daug kas cia jau susidure su tuo. Padekite  smile.gif

Labuka, na as irgi kaip ir dar tik pradedanti skaitausi 4u.gif bet galiu pasakyti po tyrimu..ziurint kokie bus atsakymai, jei ras kokiu nors zarazu israsys vaistu.., po kiek laiko tyrimus reiks pakartoti, vyro spermos tyrimas as manu yra butinas, echoskopija taipogi tures daryti, na o del gimdos nuotraukos..tai nezinau kaip ten bus. As kalbu cia tik is savo patirties, as irgi pasidariau visus kaip gydytoja sake pirmo rato tyrimus, hormonai, kraujas, echoskopija, vyro spermograma, visos tos ureaplazmos, chlamidijos ir t.t., pas mane rado ureaplazmas, israse vaistu..tuo ir baigesi viskas, toliau siuncia mane pas nevaisingumo specealistus, kur manau pereisiu prie antro rato tyrimu, t.y. gimdos nuotrauka, jei bus reikalinga laporaskopija...na bus matyti..taigi kaip minejau kalbu tik is savo patirties, gal tau ir kitaip bus mirksiukas.gif taigi sekmes ir stiprybes wub.gif
Atsakyti
Anot kai kurių gydytojų ir mano gimda anomališkai maža, plius dar su pertvara, paskui pasirodė kad dar ir dviragė. O iš tikrųjų nežinau kiek tame teisybės, bet pastojau (tiesa tam prireikė laiko), išnešiojau ir pagimdžiau savo vyruką 4280 g wub.gif Ir be jokių problemų ir vargų thumbup.gif
Taip kad linkiu nenukabint nosies 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As neseniai buvau pas ginekologe ir ji nustate, kad mano gimda per didele blink.gif , minejo, kad gali buti balno formos, nors jokiu tyrimu nesiunte darytis. Gal kuri nors is jusu buvo su tuo susidurus? Kokia tai itaka galetu tureti pastojimui ir isnesiojimui?
Atsakyti
Sveikos,

sorry, jei ne ten temą "užveisiau", bet gydytoja sakė, kad mano gimda ne tiesiai , o kiek į šoną pasislinkusi. Jos teigimu, tai neturi įtakos nei pastojant, nei išnešiojant g.gif tačiau žinant jos polinkį negąsdinti savo pacientų be reikalo biggrin.gif noriu paklausti, gal kas žino, ar ji teisi? Ar kas girdėjo kitų kokių nuomonių?

Ačiū... 4u.gif
Atsakyti
Mano pakrypusi į kairę pusę,bet man nesakė,kad tai trukdo pastojimui.Mano pusseserei tas pats,ji turi 8 metų dukrą,pastojo lengvai,tik gydytoja jai sakė,kad tam tikroj pozoj mylėtis ir ji būtent su ta poza pastojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auklyte: 27 vasario 2006 - 12:46
sveikutes, as kreipiausi i ginekologa prasydama ivertinti mano galimybes pastoti. nesisaugodavom jau pakankamai daug laiko. po apziuros man pasake kad gimda mazoka, bet tai neturetu itakoti pastojimo, o tik isnesiojima. o dabar as jau tuoj rankose turesiu mazyli.
Atsakyti

Man ginekologai irgi apžiūrų metu visuomet sakydavo, kad gimda maža, be to dar ir labai užlinkusi. Aš pati esu aukšta liekna, tai sakydavo, kad gal dėl to ta gimda mažesnė nei turėtų būti. Hormoniniai tyrimai visuomet buvo normos ribose. Klausdavau, ar tokia gimda turės įtakos pastojimui ir išnešiojimui - visi kaip vienas tvirtino, kad ne. Turėjau bėdų su ovuliacijos nevykimu - visi tyrimai geri, o ovuliacijos nėra. Jau ir gydyt mane nusprendę buvo....bet neprireikė. Kai mažiausiai tikėjausi, sužinojau, kad pilvelyje kažkas jau gyvena ax.gif Matyt, tiesiog savo laiko vaikis laukė biggrin.gif Nėštumas normalus - gimda augo normaliai, o pagimdžiau 3820g sūnelį. Tiesa, po gimdymo ilgiau kraujavau nei yra įprasta ir gydytojas sakė, kad čia dėl užlinkusios gimdos, nes jai sunkiau išsivalyti. O šiaip viskas thumbup.gif
Atsakyti