Įkraunama...
Įkraunama...

Gimda, gimdos kaklelis

Sveikutės, 4u.gif
Mano ginekologas man taip pat sake, kad mano gimda maža, bet praporcinga mano kūno sudėjimui. Tai man nesutrugdė pastoti prieš beveik 5 metus ir išnešioti savają gražuolę. Kuria svarankiškai pagimdžiau nors svoris jos buvo 4,150. Taigi nesijaudink dėl to. 4u.gif
Maža gimda negali būti nepastojimo priežastim.
Sėkmės ieškant savojo stebuklo 4u.gif
Atsakyti
As irgi turiu maza gimda. Man buvo skye kelis metus KT Cilest pagerti, kad gimda paauginti...taciaupo 4 metu Cilesto jinai liko savo vietoje ir tokio pat dydzio tongue.gif Ginekologe sake, kad pastojimui tai netrukdo. O kai paklausiau apie isnesiojima, tai jinai man pasake "vienos su didzsiausiom gimdom neisnesioja, o kitas dar su mazesnem nei mano isnesioja ir pernesioja; tai yra individualu". Dar pridure, kad aukstoms ir lieknoms panelems labai daznai buna maza gimda g.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif mane taip pat kankina ta pati problema, kai gyd. dare vidine ecoskopija, pasake, kad gimda maza, taciau nuramino, kad tai itakos pastojimui neturi. Bet pamate kad viena kiauside yra policistiska, tai 2 ciklus turiu vaistus gert, o jei jie nepadeda, tada laukia operacija su lazeriu.bet tikiuos, kad kaip nors iveiksim mes sia problema doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 03 28, 20:13)
labukas visoms smile.gif mane taip pat kankina ta pati problema, kai gyd. dare vidine ecoskopija, pasake, kad gimda maza, taciau nuramino, kad tai itakos pastojimui neturi. Bet pamate kad viena kiauside yra policistiska, tai 2 ciklus turiu vaistus gert, o jei jie nepadeda, tada laukia operacija su lazeriu.bet tikiuos, kad kaip nors iveiksim mes sia problema doctor.gif

Taigi Klimas buvo rases, kad viena kiauside negali buti policistiska schmoll.gif Arba jos tokios abi, arba tai visai ne tas, apie ka kalbama ir tai yra gyditoju klaida. Kazkur cia yra visas postas jo apie tai, reik paieskot. g.gif
Atsakyti
Dar pridure, kad aukstoms ir lieknoms panelems labai daznai buna maza gimda

Herėja, šis gydytojos pasakymas kaip ir teisingas, pas mane irgi maža gimda, o esu aukšta ir liekna, tačiau kaip ir visoms sakė, kad pastojimui ir išnešiojimui tai įtakos neturi 4u.gif
Atsakyti
Kai pagalvoji, tai kam iš viso sakyti žmogui kad gimda nedidelė, jei tai jokios įtakos vaisingumui neturi? Tik veltui sujaudina. Man su balno formos gimda tai dar ir operaciją siūlė, košmaras doh.gif
Sipsenele 24, policistinių kiaušidžių sindromas yra viso organizmo sutrikimas, tad negali tik viena kiaušidė būti policistiška, arba tavo gydytoja nugrybavo, arba ne taip gal supratai g.gif Ir su operacijom neskubėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Man dvi ar trys gydytojos buvo sakę, kad maža gimda ir dėl to galiu sunkiai pastoti... verysad.gif
Dar metų nėra, kaip nesėkmingai bandom leliuką prisikviest. pradėjau ieškoti priežasčių. Paskutinė ginekologė, pas kurią buvau, nuramino, kad kaip negimdžiusi, tai tikrai normali gimda..
Tai panašu, kad labai skirtingai vertina. Todėl reikia ieškot ir kitų priežasčių.
Atsakyti
pastojau netyčiuku ir jokių problemų per neštumą neturėjau. tik prieš pusmeti sužinojau, kad gimda stipriai pakrypus iš prigimties. jau svajoju apie antrą, tad žinau iš jusų kokia poza gandrą kviest blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Norejau paklausti jeigu yra pastojimas ne vitoje ar testas rodys nestuma?
Kokios priezastys gali buti, kad skauda puse, kurioje ovuliavo folikulas?
blush2.gif
Atsakyti
mano irgi gimda truputi pasisukusi, o pastojau iš antro mėnesio lotuliukas.gif Manau, tai neturi didelės reikšmės schmoll.gif
Atsakyti
Mano gimda irgi pasisukusi.Visi ginekologai, pas kuriuos teko lankytis, man tą pabrėždavo.Bet nei vienas nesakė, kad tai gali įtakoti pastojimui.O aš ir pati net nepagalvojau g.gif .Tai štai kodėl aš pusę metų nepastojau! doh.gif Ir kreipiausi pas gydytoja.Tai ji man rekomendavo pozą, kai aš turiu būti viršuje"joti", po to dar pagulėti su pagalvę po užpakaliu.bet man dar buvo sutrikusi ovuliacija, tai susileidau ovuliaciją gerinančių vaistų.Ir po šitokio pabandymo aš jau supu nuostabią dukrytę wub.gif Nėštumo metu jaučiausi pakankamai gerai,nemanau, kad turėjo kokios tai įtakos
Atsakyti
Kai pirma karta su nestuu apsilankiau pas ginekologe, sake mano gimda pakrypusi link stuburo, bet daugiau taip nieko ir nepasake. Kai gulejau su gresianciu ir dare ultragarsa, gydytoja taip pat pabreze kad gimda palinkusi link stuburo. O ka tai galetu reiksti? g.gif cia blogai ar gerai? man jos nieko absoliuciai nesake. 9 nestumo savaite turejau persileidima verysad.gif bet manau, cia tas reikmes tikrai neturejo. su pastojimu jokiu problemu nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti