Įkraunama...
Įkraunama...

Gimda, gimdos kaklelis

QUOTE(paiduke @ 2005 04 14, 21:12)
Balno formos gimda yra pas Mia,pas mane,tik pas mane anksčiau buvo "gimda su pertvara"o dabar po mikrochirurginės operacijos gavosi balno
Ir dar keletą merginų žinau su balno formos gimda,jos sekmingai pastojo ir dabar sūpuoja savo leliukus
Šiaip sako gali būti sunkiau išnešioti iki pabaigos,jei tas balnas gana nemažas

Tikra tiesa, nes mano abu vaikai gimė 36 savaičių - bet abu sveiki ir stiprūs 4u.gif (2.800kg. ir 2.900)
Visoms linkiu mažučių pūkučių smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės, smile.gif
mano draugė bando pastoti, jau puse metu ir niekaip nepastoja, buvo pas gydytoja, ir ji pasake, kad gimda pasislinkusi link nugarinės pusės... blink.gif labai įdomu, ar gali būti tai nepastojimo, priežastis? g.gif Draugė daug metu sportavo kovinį sportą, gal ir tai turi įtakos? blink.gif žada dar eiti tirtis, bet labai pergyvena kas diena, sakau gal sulauksiu komentarų dėl jos. Dar žinau, kad jos sesuo irgi gana sunkiai pastojo, del mamos nepamenu, bet kad giminėj ne viena sunkiai pastoja, tiksliau ilgai teko laukti... gal ir jai čia taip bus... negi gali būti paveldimi tokie dalykai ? doh.gif wub.gif
Atsakyti
Jau yra užvesta tokia tema:

http://www.supermama...showtopic=21899
Atsakyti
Na, paklausiu Jūsų nuomonės. Šiandien gydytoja mane apžiūrinėdama, lyg tarp kitko pasakė, kad pas mane maža gimda, o kai baigė viską, pareiškė, kad net ir norėdama, negalėtų prie nieko prikibt ir galiu daryt lelių nors dabar bigsmile.gif Labai apsidžiaugiau, todel pamirsau paklaust, ar kokia įtaką pastojimui duoda ta maža gimda g.gif Bet jei nuteikė gerai... Gal ir gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 14 gruodžio 2006 - 22:29
mano gimda irgi yra uzsilinkusi link nugaros, gydytoja pasake kad problemu neturetu buti, bet jau 1.5 metu laukiam ir niekaip nepastoju,
dare visus tyrimus, tyrimai - geri,dave tableciu ovuliacijos stimuliacijai, baigesi 1 ciklas, ir nieko vel,vyro tyrimai irgi geri,
dabar teks laukti antro ciklo ir dar vieno apsilankymo pas gydytoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(svetiksvet @ 2007 01 22, 17:14)
mano gimda irgi yra uzsilinkusi link nugaros, gydytoja pasake kad problemu neturetu buti, bet jau 1.5 metu laukiam ir niekaip nepastoju,
dare visus tyrimus, tyrimai  - geri,dave tableciu ovuliacijos stimuliacijai, baigesi 1 ciklas, ir nieko vel,vyro tyrimai irgi geri,
dabar teks laukti antro ciklo ir dar vieno apsilankymo pas gydytoja sad.gif

greičiausiai kažko dar nerado unsure.gif
Atsakyti
na o man gal pries 3 metelius sake, kad gimda maza ir dar "balno" formos ir kad sunku bus pastoti. bandom jau penktas ciklas ir nieko... patikekit, ramiai nebegaliu gyventi bis apie tai galvoju, o pas gine dar delsiu nueiti
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 18:52)
na o man gal pries 3 metelius sake, kad gimda maza ir dar "balno" formos ir kad sunku bus pastoti. bandom jau penktas ciklas ir nieko... patikekit, ramiai nebegaliu gyventi bis apie tai galvoju, o pas gine dar delsiu nueiti

dėl šitų dalykų gali būti problemos išnešioti, bet ne pastoti cool.gif
Atsakyti
internete radau daugiau apie dvirage gimda, o apie "balno" nieko nera. o kuo jos skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 19:30)
internete radau daugiau apie dvirage gimda, o apie "balno" nieko nera. o kuo jos skiriasi?

balno - tai ta pati dviragė, tik tas įdubimas per vidurį yra nežymus.
Atsakyti
yra specialus skaičiavimas, kaip nustato ar balno, ar dviragė, nes pvz pas mane sakė balno bet labai jau tie ragai nemaži ir ilgi blink.gif Taip ir įlinkimas už dviragės mažesnis, bet visa tai pamatyti reikia gimdos nuotraukos.
O išnešioti išvis nebuvo jokių problemų smile.gif
Atsakyti
na mane gine buvo nuteikus kad sunku bus pastoti, o jei pavyks tai isnesiosiu gal tik 3-4... zodziu nuteike, kad vos ne stebuklas bus jei vaiku turesiu
Atsakyti