Įkraunama...
Įkraunama...

Gimda, gimdos kaklelis

QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 20:06)
na mane gine buvo nuteikus kad sunku bus pastoti, o jei pavyks tai isnesiosiu gal tik 3-4... zodziu nuteike, kad vos ne stebuklas bus jei vaiku turesiu

jei tikrai balno formos, tai nesąmonė, ir pastosi, ir išnešiosi. jei kitų problemų nėra žinoma smile.gif
Atsakyti
siek tiek ramiau pasidare Mia smile.gif nes kai nesiseka pastoti tai nori nenori imi ligu ieskoti
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 20:06)
na mane gine buvo nuteikus kad sunku bus pastoti, o jei pavyks tai isnesiosiu gal tik 3-4... zodziu nuteike, kad vos ne stebuklas bus jei vaiku turesiu

aš irgi jau antrą išnešiojau puikiausiai su balno forma - dura (sorry) ta tavo gine... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 20:20)
siek tiek ramiau pasidare Mia smile.gif nes kai nesiseka pastoti tai nori nenori imi ligu ieskoti

įsivaizduok, man viena ginekologė net siūlė darytis plastinę gimdos operaciją doh.gif
o savo mažylę dar ir pernešiojau smile.gif
Atsakyti
o tai, kad gimda be to dar ir maza?
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 01 23, 20:34)
o tai, kad gimda be to dar ir maza?

pas mane irgi mažesnė, nes tie rageliai "atima" šiek tiek dydžio, spjauk tu į tą balną, manyk kad tavo gimda normali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 01 23, 21:36)
pas mane irgi mažesnė, nes tie rageliai "atima" šiek tiek dydžio, spjauk tu į tą balną, manyk kad tavo gimda normali  drinks_cheers.gif

ok lotuliukas.gif spjaunu biggrin.gif ... ir laukiu toliau gandru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 14, 23:28)
Na, paklausiu Jūsų nuomonės. Šiandien gydytoja mane apžiūrinėdama, lyg tarp kitko pasakė, kad pas mane maža gimda, o kai baigė viską, pareiškė, kad net ir norėdama, negalėtų prie nieko prikibt  ir galiu daryt lelių nors dabar bigsmile.gif  Labai apsidžiaugiau, todel pamirsau paklaust, ar kokia įtaką pastojimui duoda ta maža gimda  g.gif  Bet jei nuteikė gerai... Gal ir gerai?  bigsmile.gif

Mat, o man pasakė, kad maža gimda ir neglėsiu pastoti,net ir gydimų tokių nebūtu. Tai ruošiuosi važiuoti į Vilnių ir visus tyrimus darytis iš naujo.
Atsakyti
ramuciukas, o kokio dydzio tavo gimda?? mano irgi infantiliskai maza, bet Klimas ramina, jog imanoma pastoti ir su tokia. as, tiesa, dar nepastojau , bet cia jau kitos problemos ( policistines kiausides)
Atsakyti
Na echoskopijos metu taip ir nepasakė kokio dydžio. Tik sakė, kad pūslė labai išsipūtusi ir negali pamatyti, o visa kita kaip ir normaliai išsivyste. Kek anksčiau, darė kad kas ne taip nieko nepasakė.
Atsakyti
Kokios yra pasekmes turint maza gimda? man nustate gimdos hipoplazija cray.gif
Ar imanoma bus isnesioti vaikeli? ir aplamai pastoti? g.gif
Pasidalinkit patirtimi 4u.gif ar yra ir daugiau moteru, kuriu gimdos mazos?
Ar lengvai pastojote? isnesiojote vaikeli? gimdant nebuvo jokiu komplikaciju? Gimdet pacios ar dare cezari?
Atsakyti
o ka tau paciai tavo gydytojai sako ? kokios ju prognozes ir isvados ?

Nes turbut ju klausei juk - kaip tau bus su nestumu....
Atsakyti