Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(kumpiene @ 2010 09 02, 09:48)
Labas rytas

Dickis mano vakar vakare praverke, kad nenori i darzeli  doh.gif klausiu priezasties kaip ir nera... tiesiog nenori...  doh.gif siandien bande vel sakyt, kad nenori... bet buvo paaiskinta kad reik ir tetei eit i darba... tai cia savotiskas jo darbas... isejo... nu matysim kaip cia toliau bus... bet kazkodel man atrodo kad siandien vakare vel bus asaros  doh.gif

drinks_cheers.gif labai gerai pateikti tokius pavyzdzius cool.gif seimoj vyrai turi eit i darbus biggrin.gif thumbup.gif labai smagiai nuskambejo. O vaikui irgi smagu lygiuotis i teveli didis.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 02, 11:23)
Sveikos daznai paskaitau cia bet jungtis vis nedrystu. Taciau pagalvoju gal cia bebdraujant bus lengviau nes skauduli nesioju 3m, o pasisneketi nelabai turiu su kuo nes is visu isgirstu ta pati jau laikas pamirsti, jau 3m praejo turi 3 vaikus kam tau skaudinti save o as negaliu. Mano angeliukas paliko dar negimes 18 nestumo savaite, spejo ir pirmais judesiukai nudziuginti o po to tiesiog uzgeso. verysad.gif  Kas metai prisimenu ta nelemta kovo 5 kada ji mus paliko ir kas metai pagalvoju rugpjucio pradzioj kad ji butu tokia ar tokia ir siemet butu sventus treciaji gimtadieni bet... verysad.gif

sveika prisijungusi...kai nera su kuo pasidalinti netekties skausmu, tai ateiname cia...rasi daugiau paguodos, nei realiame gyvenime, bent jau man cia ramiau, nes cia visos su tokiu pat likimu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 02, 11:48)
Tai va as ir pagalvoju to neperejas niekada nesupras. Kai kurie vos ne pirsta i smilkini suka kad po 3m as vis dar galvoju apie ta mergyte. Kiti tiesiai sviesiai pasako butu isnesiotas gimes negyvas galetum gedeti, o cia paprasciausias persileidimas kuri patiria 1000 moteru.

pasikartosiu: SVETIMO SKAUSMO NEBUNA...DEJA...
kai to nepatiri nesupranti, nors gali sakyt, kaip daugelis man dabar sako, isivaizduoju ka tu isgyveni...ne velnio nei vienas neisiaizduoja...ne velnio...siandien kaukiau balsu del savo maziukes, nes didzioji sugraudino del to savo darzelio... smile.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2010 09 02, 11:48)
Labas rytas

Ziezulele lopsine  wub.gif  verysad.gif

Naujai mamytei  4u.gif

Dickis mano vakar vakare praverke, kad nenori i darzeli  doh.gif klausiu priezasties kaip ir nera... tiesiog nenori...  doh.gif siandien bande vel sakyt, kad nenori... bet buvo paaiskinta kad reik ir tetei eit i darba... tai cia savotiskas jo darbas... isejo... nu matysim kaip cia toliau bus... bet kazkodel man atrodo kad siandien vakare vel bus asaros  doh.gif

as ir aiskinu visaip ir kad pazais su vaikais, ir kad mama ateis veliau irkad, kad...bet ji nenoriu pas vaikus, noriu namie buti su tavimi ir taskas... smile.gif
Atsakyti
Visoms kam labai siandien sunku 4u.gif
QUOTE(Amade @ 2010 09 02, 11:32)
Labas rytas  4u.gif
drinks_cheers.gif labai gerai pateikti tokius pavyzdzius  cool.gif  seimoj vyrai turi eit i darbus  biggrin.gif  thumbup.gif  labai smagiai nuskambejo. O vaikui irgi smagu lygiuotis i teveli  didis.gif

LAukiu tuoj MV turi ji parvesti... tai idomu ka siandien pasakos g.gif ir koks vakaras bus g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano tai maziai abu laimingi ejo i mokyklele, o kai nuejau pasiimti Auguste, sake, kad per anksti atejau ir ji dar nenori namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 09 02, 10:27)
statoil hydro

Tanler maniskis taip pat ten dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 02, 08:31)
, o dičkio niekaip neprakalbinu.

jei vykdo nurodymus, paliepimus, supranta raginimus, draudimus, žino aplinkos daiktus, vartoja kad ir trumpus sakinukus - tikrai dar neverta nerimaut. mano vyresnėlė pradėjo kalbėt lygiai 3 metų. iki tol tik pavieniais žodžiais, trumpais dvižodžiais sakiniais.
Atsakyti
QUOTE(Meganiukste @ 2010 09 02, 16:43)
Tanler maniskis taip pat ten dirba  smile.gif

aha ir man atrodo kad mes pazystami biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2010 06 27, 13:14)
Sveikos 4u.gif
Eh mamytes neveltui as iki 5 nemiegojau vakar nuskrydo pas musu angeliukus dar vienas angeliukas  verysad.gif Ka tik drauge parase,jos broliene neteko savo pirmagimio  verysad.gif isgyveno savaite ir sirdute neatlaike verysad.gif
Papildyta:
user posted image

Turbut apie tave tada ir parasiau verysad.gif bet gal ir klystu.
Atsakyti
Sandrynja - su gimtadieniu tavo širdies puselę........
... Ir Imantei - bučkis nuo mūsų trijų 4u.gif .

user posted image
Atsakyti
Aciu, Vaivos juosta...Aciu jums visoms trims... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 09 01, 12:03)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif

Mano darzelinkuke  wub.gif

user posted image

Gražuolė kokia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rencius* @ 2010 09 02, 09:44)
labuka  4u.gif
kalbat apie darzelius,pamenu ,kaip mano dicke griudavo ant keliu ir prasydavo .kad nepalikciau verysad.gif oi budavo sunku kol atejo tam tikras laikas ir apsiprato doh.gif

xiuke  ,kaip knyga? neto tai labai yvairios nuomones prisiskaiciau vieniem labai patiko ,kiti rase ,kad biki moterytei su proteliu negerai doh.gif tai niekaip neapsisprendziu pirkti ar ne g.gif

labas rytas visoms 4u.gif

Renciau ir visos kitos, kurios norėumėt įsigyti šią knygą, tai dabar maximoj 30 proc. nuolaida ir kaip tik mačiau šią knygą (bent jau Kaune Maximoj)...
Papildyta:
oi, merginos, kokios keistos nuotaikos prabudau doh.gif
sapnų begales prisapnavau, tai visą naktį blaškiausi doh.gif o baisiausia,kad sapnavau,kad laidoju savo antrą sūnelį verysad.gif kaip baisu,kad tas sapnas neišsipildytų verysad.gif gal čiataip organizmas reaguoja į tą nuolatinę baimę, kad ateityje viskas būtų gerai g.gif
Atsakyti
labas rytas user posted image
siandien laukia daug darbu...
QUOTE(inezzza @ 2010 09 03, 08:10)
oi, merginos, kokios keistos nuotaikos prabudau  doh.gif
sapnų begales prisapnavau, tai visą naktį blaškiausi  doh.gif o baisiausia,kad sapnavau,kad laidoju savo antrą sūnelį  verysad.gif kaip baisu,kad tas sapnas neišsipildytų  verysad.gif gal čiataip organizmas reaguoja į tą nuolatinę baimę, kad ateityje viskas būtų gerai  g.gif

verysad.gif as zinokis tik va dabar paskutyniu metu nebesapnuoju tu kosmaru...o tai buvo kad kas nakti gymdziau ir rekiau kad ji gyva verysad.gif

Monikam pagaliau ir as matau tavo mergyte grazuolyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 09 03, 09:10)
Gražuolė kokia  wub.gif
Papildyta:
labas rytas visoms  4u.gif
oi, merginos, kokios keistos nuotaikos prabudau  doh.gif
sapnų begales prisapnavau, tai visą naktį blaškiausi  doh.gif o baisiausia,kad sapnavau,kad laidoju savo antrą sūnelį  verysad.gif kaip baisu,kad tas sapnas neišsipildytų  verysad.gif gal čiataip organizmas reaguoja į tą nuolatinę baimę, kad ateityje viskas būtų gerai  g.gif

sveikos... smile.gif
siandin mane ir kosmarai kamavo, reiksmes, gan dviprasmiskos...brrr...nesinori ne prisiminti... doh.gif
kas ryta tokia slogi mano nuotaika...atrodo kazkox guzas gerklej stovi... verysad.gif verysad.gif nepakenciama busena...stresas kazkox... verysad.gif verysad.gif

beje vakar pas gine buvau, sake,kad ginekologiskai viskas jau susitvarke, kad ir mmm jau taip anksti ateje buvo...paklausus apie planavima pasake, kad visaip buna, kad ir po men aeina jau issisiepusios is po nelaimiu, kad jau laukiasi vel...aisku man palinkejo stiprybes, paguode, kad mire ne pirmagymis verysad.gif g.gif pasiule atsistatyt fiziskai, moraliskai, numest svorio ir tada tik galvot apie kita leliuka va taip... verysad.gif
geros dienos... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 03 rugsėjo 2010 - 08:13