QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 02, 11:23)
Sveikos daznai paskaitau cia bet jungtis vis nedrystu. Taciau pagalvoju gal cia bebdraujant bus lengviau nes skauduli nesioju 3m, o pasisneketi nelabai turiu su kuo nes is visu isgirstu ta pati jau laikas pamirsti, jau 3m praejo turi 3 vaikus kam tau skaudinti save o as negaliu. Mano angeliukas paliko dar negimes 18 nestumo savaite, spejo ir pirmais judesiukai nudziuginti o po to tiesiog uzgeso.

Kas metai prisimenu ta nelemta kovo 5 kada ji mus paliko ir kas metai pagalvoju rugpjucio pradzioj kad ji butu tokia ar tokia ir siemet butu sventus treciaji gimtadieni bet...
sveika prisijungusi...kai nera su kuo pasidalinti netekties skausmu, tai ateiname cia...rasi daugiau paguodos, nei realiame gyvenime, bent jau man cia ramiau, nes cia visos su tokiu pat likimu...
Papildyta:
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 02, 11:48)
Tai va as ir pagalvoju to neperejas niekada nesupras. Kai kurie vos ne pirsta i smilkini suka kad po 3m as vis dar galvoju apie ta mergyte. Kiti tiesiai sviesiai pasako butu isnesiotas gimes negyvas galetum gedeti, o cia paprasciausias persileidimas kuri patiria 1000 moteru.
pasikartosiu: SVETIMO SKAUSMO NEBUNA...DEJA...
kai to nepatiri nesupranti, nors gali sakyt, kaip daugelis man dabar sako, isivaizduoju ka tu isgyveni...ne velnio nei vienas neisiaizduoja...ne velnio...siandien kaukiau balsu del savo maziukes, nes didzioji sugraudino del to savo darzelio...
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2010 09 02, 11:48)
Labas rytas
Ziezulele lopsine
Naujai mamytei
Dickis mano vakar vakare praverke, kad nenori i darzeli

klausiu priezasties kaip ir nera... tiesiog nenori...

siandien bande vel sakyt, kad nenori... bet buvo paaiskinta kad reik ir tetei eit i darba... tai cia savotiskas jo darbas... isejo... nu matysim kaip cia toliau bus... bet kazkodel man atrodo kad siandien vakare vel bus asaros
as ir aiskinu visaip ir kad pazais su vaikais, ir kad mama ateis veliau irkad, kad...bet ji nenoriu pas vaikus, noriu namie buti su tavimi ir taskas...
Nesakykim, kad gyvenimas-tai zebras. Geriau tikėkim, kad pianinas: jame juodų klavišų mažiau...