Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

Labutis 4u.gif
Sandrynja, sveikinimai direktoriukei gimtadienio proga user posted image
Tylus sveikinimas Mildutei..............

QUOTE(monikam @ 2010 09 01, 22:39)
Pokalbis del darbo praejo puikiai, bet tas interviu susideda is triju etapu, pirma jau praejau

thumbup.gif Sėkmės kitose etapuose 4u.gif Kokia graži tavo mergytė wub.gif

QUOTE(lairam @ 2010 09 02, 08:31)
man tai vakar vienu momentu toks nevilties jausmas buvo užėjęs... Kažkaip graužiausi ir save kaltinau, kad vis man su vaikais problemos... Mažojo iš viso nesugebėjau nusaugoti, o dičkio niekaip neprakalbinu.

Negraušk savęs..... console.gif Ne viskas nuo mūsų priklauso, nepakovosi prieš gamtą............
O dėl didžiojo - viskam savas laikas, kaip Vaivos juosta sakė viskas dar susitvarkys. 4u.gif

QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 02, 10:23)
Sveikos daznai paskaitau cia bet jungtis vis nedrystu.

Junkis į mūsų būrį, kalbėk kai norėsis išsikalbėt 4u.gif Čia tave supras.......

kumpiene, kaip tavo vaikinui sekėsi darželyje?
Nledi, kaip šaunu, kad Augustėlei patinka darželyje thumbup.gif
tanler, kaip tavo sveikata šiandien?

QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 09:10)
beje vakar pas gine buvau, sake,kad ginekologiskai viskas jau susitvarke,

Kaip šaunu kad pas tave viskas jau gerai ir netrukus galėsi planuot 4u.gif
Ech, nesvarbu kelintas vaikas išėjo - vienodai skauda verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
naujai mamytei -ceburaska28 console.gif
Kaip musu ligoniukai?
Renciuk kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 09:10)
sveikos... smile.gif
siandin mane ir kosmarai kamavo, reiksmes, gan dviprasmiskos...brrr...nesinori ne prisiminti... doh.gif
kas ryta tokia slogi mano nuotaika...atrodo kazkox guzas gerklej stovi... verysad.gif  verysad.gif nepakenciama busena...stresas kazkox... verysad.gif  verysad.gif

beje vakar pas gine buvau, sake,kad ginekologiskai viskas jau susitvarke, kad ir mmm jau taip anksti ateje buvo...paklausus apie planavima pasake, kad visaip buna, kad ir po men aeina jau issisiepusios is po nelaimiu, kad jau laukiasi vel...aisku man palinkejo stiprybes, paguode, kad mire ne pirmagymis verysad.gif  g.gif pasiule atsistatyt fiziskai, moraliskai, numest svorio ir tada tik galvot apie kita leliuka va taip... verysad.gif
geros dienos... 4u.gif  4u.gif

Laba ryta saunu kad viskas gerai. 4u.gif
O koks skirtumas pirmagimis ar ne pirmagimis viestiek vienodai skauda verysad.gif . O kodel svori liepe mesti?

Del sapnu tai as ir susapnuoju kad mano vaikams vienam ar kitam kazkas nutiko ir begu nakti prie lovu tikrinti ar viskas gerai.
Atsakyti
Labutis...

lauke šalta ir vėjuota, nepatinka man ruduo........sloguojam visi, man dar temperatūra laikosi doh.gif o save žiūrėt ir gydyt nėra laiko- mano babytė po truputį iškeliauja anapilin verysad.gif tad turiu būt pas ją ir slaugyt kol mama darbe. jau imu bijot sapnų... prieš kokią savaitę sapnavau kad traukia dantį. vat ir ištrauks mums babytę...
o šiaip paskaitau kuom gyvenat, bet kažkaip nebėra jėgų rašyt, kažką diskutuot...

Sandrynja, sveikinimai Tavo dukrytei happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 09 03, 09:30)
Renciuk kaip tu?  4u.gif

sunku verysad.gif nusipirkau knyga gal kiek bus lengviau ,bet skaitau ir pakol kas jokio aiskumo taip vietomis norisi tiketi ja,o vietom nezinau net nervas ima verysad.gif

Sandrynja birthday.gif sveikinimai tavo mergaitei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 03 rugsėjo 2010 - 10:23
QUOTE(rencius* @ 2010 09 03, 11:21)
sunku  verysad.gif nusipirkau knyga gal kiek bus lengviau ,bet skaitau ir pakol kas jokio aiskumo taip vietomis norisi tiketi ja,o vietom nezinau net nervas ima verysad.gif

Sandrynja  birthday.gif sveikinimai tavo mergaitei 4u.gif

Apie kokia cia knyga eina kalba, matyt kazka praleidus busiu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šiąnakt pirmakart viena miegojau. L. bijojau, bet viskas gerai.
Košmarų nesapnuoju, pradžioje po netekties buvo keli sapnai su dukryte, bet gražūs tokie. Dabar kasnakt vis laukiu gerų žinių iš jos. Tikiu, kad praneš kaip jai TEN.
Skaitau tokią knygą apie sapnus, tikėjausi kažko rimtesnio. Nerandu ten nieko, ką norėjau sužinoti. Kiekvieno sapnai turi individualias reikšmes, ne visada standartinį paaiškinimą ir pritaikysi. Labiau gal reiktų pasikliauti liaudies išmintimi, o dėl dantukų manau ji nemeluoja.

kristulee, stiprybės tau sunkiomis akimirkomis.

Renciuk, tau reikia laiko, kad viskas susigulėtų...

Xiuke, o man ginė patarė planuot kai tik būsiu pasirengus. Labai džiaugiuos už tave dėl tavo sveikatytės.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 09 03, 10:41)
Apie kokia cia knyga eina kalba, matyt kazka praleidus busiu  blush2.gif

gyvenimas anapus
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 09 03, 09:10)
Gražuolė kokia  wub.gif

QUOTE(tanler @ 2010 09 03, 10:00)

Monikam pagaliau ir as matau tavo mergyte grazuolyte  wub.gif

Aciu 4u.gif

Sveikutes, man turbut prasideda vel juodas periodas verysad.gif nieko nenoriu, nuotaikos nera.... unsure.gif Stengiuos kovot pati su svim viduje ir nepasiduot liudesiui

Sandryja su gimtadieniu tavo mergyte happybday.gif
Atsakyti
Sandrynja, su gimtadieniu tavo DIREKTORIUKE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O Mildutei degam zvakute......
Atsakyti
su gimtadieniu Sandrynjos pupa 4u.gif
Mildutei degam zvakele...

siandien dega zvakele ir mano Nojukui verysad.gif jau du metukai prabego...
sesuo is pat ryto skambino,sako sapnavau tavo Nojuka,toki paaugusi,linksma,besisypsanti... verysad.gif
Atsakyti
Zydrute console.gif
Atsakyti