Bice, paveiksliukas
QUOTE(kristulee @ 2010 09 03, 20:44)
Mes irgi auginam 2 triušukus- Penkį gavom dovanų, Spurdžių pirkom. abu gyvena vienam narvelyje, tik vakar vakare vyras sako- mamukai, o Spurdžius tai mergaitė, mačiau kaip Penkis mylėjo ją
jetau, mes amžiais tai pelėm apsileidžiam, dabar triušių prisiveisim

o kristule, kur tuos peliukus visus dėjai? auginat?
lairam, o ką tu KTU baigei?
bice, smagu skaityti tavo postus, taip kaip Vaivos juostos romantiškus palyginimus...
Šiandien dar kartą perskaičiau paskutinių savaičių žinutes ir nepyk, Felisa, bet man keistai pasirodė tas svetimų nuorodų įdėjimas plius ir svetimo slaptažodžio paviešinimas. Jei jau nuoroda netyčinė, tai slaptažodis tikrai turėjo būti tavo
nasata, matau skaitinėji, kaip tu laikaisi?
QUOTE(rencė @ 2010 09 03, 21:01)
Tai va iš kur aš tave žinau
O KTU niekad nesimokiau
...aš net kvapą užuodžiau iš Bicės paveiksliuko.....
EgleC, žiemos vidury...????
EgleC, žiemos vidury...????
QUOTE(lairam @ 2010 09 03, 21:04)
Tai va iš kur aš tave žinau
- iš KTU temos
. Galvojau, kad nikas labai pažįstamas, bet niekaip neprisiminiau iš kur.
O KTU niekad nesimokiau
. Šiaip man tema įdomi - fainos mergičkos, tai ir sėdžiu ten
.
O KTU niekad nesimokiau
o aš galvojau, kad žinai, kur mes esame anksčiau "susitikę"
Egle C, jau toks tas žiaurus ir baisiai dryžuotas mūsų gyvenimas
QUOTE(rencė @ 2010 09 03, 21:15)
o aš galvojau, kad žinai, kur mes esame anksčiau "susitikę"
Bet tu šiemet gavai diplomą, ar aš klystu? ką mokeisi?
Nea, kažkaip pradžioje nesuvedžiau galų
O diplomą aš gavau prieš 5 metus
Visai norėčiau dar kažkokių socialinių mokslų pastudijuoti, bet niekaip neišsirenku. O besinagrinėdama, kas, ką ir kur studijuoja, atrasau SM KTU temą. Taip ten ir apsistojau neoficialiai
Sveikos, Mielosios, Brangiosios likimo draugės,
Ateinu, paskaitau. Ir taip liūdna pasidaro, kad išjungiu SM ir nueinu nuo kompiuterio su milijonais kodėl. Praėjo jau 2,5 metų ir jie tebekankina mane, kai matai, kad vos ne kasdien čia prisijungia nauja Angelo mama. O paskaičius apie Renciuka, tai kelias naktis net negalėjau ramiai miegot...
Siunčiu Jums visoms šiltus linkėjimus ir linkiu visoms stiprybės, kad ir kaip sunku bebūtų.
Visada su Jumis, nors ir tyliai
Aviukas
Ateinu, paskaitau. Ir taip liūdna pasidaro, kad išjungiu SM ir nueinu nuo kompiuterio su milijonais kodėl. Praėjo jau 2,5 metų ir jie tebekankina mane, kai matai, kad vos ne kasdien čia prisijungia nauja Angelo mama. O paskaičius apie Renciuka, tai kelias naktis net negalėjau ramiai miegot...
Siunčiu Jums visoms šiltus linkėjimus ir linkiu visoms stiprybės, kad ir kaip sunku bebūtų.
Visada su Jumis, nors ir tyliai
Aviukas
QUOTE(rencė @ 2010 09 03, 21:01)
nasata, matau skaitinėji, kaip tu laikaisi?
labukas,
kažkaip laikausi... tai geriau, tai blogiau...
galvoje pilna sumaišties....
manau niekada nesibaigs tų dienelių skaičiavimas ir galvojimas kas būtų jeigu būtų..
užkvietė į krikštynas.. bet jaučiu, kad nedalyvausiu.. tiesiog bijau, kad mano skausmas bus stipresnis už tą džiaugsmą dėl krikštijamo mažiuko... bijau, kad galiu nesusivaldyt.......
QUOTE(nasata @ 2010 09 03, 23:05)
labukas,
manau niekada nesibaigs tų dienelių skaičiavimas ir galvojimas kas būtų jeigu būtų..
užkvietė į krikštynas.. bet jaučiu, kad nedalyvausiu.. tiesiog bijau, kad mano skausmas bus stipresnis už tą džiaugsmą dėl krikštijamo mažiuko... bijau, kad galiu nesusivaldyt.......
Sveikutės
Šiandien rytas prasidėjo visai kitaip nei visados.Tiesiog pamačiau nerealiai gražią vaivorykštę,o paskui ir dar vieną šalimais.Nebuvau dar tokio vaizdo regėjus (dvi vaivorykštės viena šalia kitos).Iškart toptelėjo mintis ant kurios kaži sėdi VJ angelėlis...

Sveikinu visus kurių dar nespėjau pasveikinti su linksmaisiais ir tyliaisiais gimtadieniais.Degu angelėliams žvakutes savo širdyje,o mamytėms linkiu stiprybės.
Šiandien rytas prasidėjo visai kitaip nei visados.Tiesiog pamačiau nerealiai gražią vaivorykštę,o paskui ir dar vieną šalimais.Nebuvau dar tokio vaizdo regėjus (dvi vaivorykštės viena šalia kitos).Iškart toptelėjo mintis ant kurios kaži sėdi VJ angelėlis...

Sveikinu visus kurių dar nespėjau pasveikinti su linksmaisiais ir tyliaisiais gimtadieniais.Degu angelėliams žvakutes savo širdyje,o mamytėms linkiu stiprybės.
Avyte, šimtas metų rodos čia nebuvus... aš dar net tavo senąjį nicą atsimenu ( iš V raidės).
Sms-a, mieli mano širdžiai vaizdai pas tave...
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 03, 21:19)
Avyte, šimtas metų rodos čia nebuvus... aš dar net tavo senąjį nicą atsimenu ( iš V raidės).
tikrai taip, Vaivos juosta, is V