Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

QUOTE(lairam @ 2010 09 03, 15:46)
Xiuke, šaunu, kad jau kaip ir beveik planuoti gali. O tau daug svorio po gimdymo liko?

NA LIKO NEMAZAI TO SVORIO ZINOK...nes priaugau apie 30kg, kazkaip viskas i polva buvo suvaziave,iskart nukrito kox 13kg...o dabar vis nesiryztu dietintis, ner nei noro , nei jegu dar...del planavimo...nezinau, manau reik biskiuka dar lukterti,kol kazkiek vistiek susitvarkys organizmas ir pati emocine bukle...per ta laika gal koki ir darba rasiu, vis ne namie,kai durnei buti...
kai viena padruske sako: maniau, kad nedristat ne pagalvoti apiekita nestuma is po nelaimes...o mum va atrodo kazkaip kitaip, kad tik greiciau ar ne? verysad.gif
Renciauman si knyga ir dviprasmiskus sukelia jausmus...ir tiket ir netiket...
beje siandien pas eksperta nuejau, viska patvirtino ta pati...mergaite visiskai sveika,jokiu genetiniu ligu ar issigimimu, tiesiog reikejo atidesnes prieziuros nestumo metuir papildomu tyrimuku... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
nesapnuoju as savo mergaites,gaila,o taip noretusi...kad pasakytu, jog jai viskas gerai...matyt net sapnuose nelemta mums susitikti... verysad.gif liudesys aplink ir tustuma....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 03 rugsėjo 2010 - 15:01
Sveikos

Degu zvakutes Nojukui ir Mildutei...

Direktoriuke su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(žvelsa @ 2010 09 03, 10:18)
kumpiene, kaip tavo vaikinui sekėsi darželyje?

Nu lyg ir gerai... bijau per anksti dziaugtis... rolleyes.gif

QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 15:46)
na manau svori reikianumesti, kad lengviau issinesiotu vaikas, sklandesnis nestumas , kad butu ir siaip svoris nieko gero neduoda smile.gif  doh.gif

Zinai, kai neturi jie prie ko prisikabinti tai prisikabina prie svorio... Taip kad jei manai, kad tik cia problema nesuk galvos 4u.gif Sakau is patirties... nes pati esu kubinis metras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 15:59)
kai viena padruske sako: maniau, kad nedristat ne pagalvoti apiekita nestuma is po nelaimes...o mum va atrodo kazkaip kitaip, kad tik greiciau ar ne? verysad.gif

Kažkodėl daugumai taip atrodo, kad dabar jau turėtum vaikų bijoti, kaip velnias kryžiaus. Aišku taip atrodo tiems, kurie nepatyrė to, ką patyrėme mes. Mangi atvirkščiai - vaikų noriu kuo daugiau biggrin.gif

QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 15:59)
beje siandien pas eksperta nuejau, viska patvirtino ta pati...mergaite visiskai sveika,jokiu genetiniu ligu ar issigimimu, tiesiog reikejo atidesnes prieziuros nestumo metuir papildomu tyrimuku... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O siaube verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Sveiką leliuką nuvarė į kapus verysad.gif verysad.gif verysad.gif . laikykis...
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 09 03, 17:00)
Sveikos

Degu zvakutes Nojukui ir Mildutei...
Direktoriuke su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu lyg ir gerai... bijau per anksti dziaugtis...  rolleyes.gif
Zinai, kai neturi jie prie ko prisikabinti tai prisikabina prie svorio... Taip kad jei manai, kad tik cia problema nesuk galvos  4u.gif Sakau is patirties... nes pati esu kubinis metras  blush2.gif

o mums darzelyje ir vel asaros byrejo doh.gif
aj dabar ir svoris ir...bla ba bla...viskas jiems neitinka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 03, 16:03)
Kažkodėl daugumai taip atrodo, kad dabar jau turėtum vaikų bijoti, kaip velnias kryžiaus. Aišku taip atrodo tiems, kurie nepatyrė to, ką patyrėme mes. Mangi atvirkščiai - vaikų noriu kuo daugiau  biggrin.gif
.

Tai cia manau kiekviena is musu ta skausma patyrusiu po praradimo kuo greiciau vel patirti dziaugsma.
As pamenu po mergytes netekties norejau kuo greiciau vel pastoti tik uzkibo man po 9men.O pastojus tokia misraine mintyse buvo dziaugsmas del naujo nestuke.gif, vis dar draskantis sirdi skausmas del praejusio nesekmingo nestumo ir didele baime kad tik si karta viskas butu gerai ir viskas kruvoje vaiksciojau kaip zombis.
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 03, 17:20)
Tai cia manau kiekviena is musu ta skausma patyrusiu po praradimo kuo greiciau vel patirti dziaugsma.
As pamenu po mergytes netekties norejau kuo greiciau vel pastoti tik uzkibo man po 9men.O pastojus tokia misraine mintyse buvo dziaugsmas del naujo  nestuke.gif, vis dar draskantis sirdi skausmas del praejusio nesekmingo nestumo ir didele baime kad tik si karta viskas butu gerai ir viskas kruvoje vaiksciojau kaip zombis.

ZINOMA VISKAS GASDINA , BET...reikia bandyti toliau...jei bijosi, tai ir neturesi vaiku...dar pakalausiau kokia tikimybe, kad atsitix tas pats, sako: labai maza, atseit du kartus zaibas netrenkia...bet...gyvenimas tox nenuspejamas... verysad.gif bet kas nerizikuoja, tas negeria sampano... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 09 03, 16:27)
ZINOMA VISKAS GASDINA , BET...reikia bandyti toliau...jei bijosi, tai ir neturesi vaiku...dar pakalausiau kokia tikimybe, kad atsitix tas pats, sako: labai maza, atseit du kartus zaibas netrenkia...bet...gyvenimas tox nenuspejamas... verysad.gif bet kas nerizikuoja, tas negeria sampano... drinks_cheers.gif

Tai va ir mane ta nezinia kankino del ko taip atsitiko, del ko lelyte nustojo vystytis nuejus iki beveik pusiaukeles . Visu isvada buvo viena ir ta pati sustojo sirdute,o del ko nieks neatsake. Po visko norejau issitirti daryti genetinius tyrimus, bet man pasake tau viskas gerai kam tau reikia tu tyrimu.
Kai pastojau pakeiciau gine, superine moteris rekomenduociau visoms tik gaila ji jau pencijoj. Visa nestuma saugojo ji mane kaip kiausini kad tik viskas baigtusi gerai ir aciu jai ir likimui kad sunus gime sveikas gyvas.
Tikiu kad ir tau sekantis kartas bus laimingas.
Tik va ta sirdgela tai neatpirks turbut ir 10 vaiku. verysad.gif Uzeina sedziu ir verkiu kai nieks nemato nors praejo jau 3m bet vis dar skauda taip pat, kaip skaudejo ta nelemta 2007 kovo5
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 09 03, 18:31)
Tai va ir mane ta nezinia kankino del ko taip atsitiko, del ko lelyte nustojo vystytis nuejus iki beveik pusiaukeles . Visu isvada buvo viena ir ta pati sustojo sirdute,o del ko nieks neatsake. Po visko norejau issitirti daryti genetinius tyrimus, bet man pasake tau viskas gerai kam tau reikia tu tyrimu.
Kai pastojau pakeiciau gine, superine moteris rekomenduociau visoms tik gaila ji jau pencijoj. Visa nestuma saugojo ji mane kaip kiausini kad tik viskas baigtusi gerai ir aciu jai ir likimui kad sunus gime sveikas gyvas.
Tikiu kad ir tau sekantis kartas bus laimingas.
Tik va ta sirdgela tai neatpirks turbut ir 10 vaiku. verysad.gif Uzeina sedziu ir verkiu kai nieks nemato nors praejo jau 3m bet vis dar skauda taip pat, kaip skaudejo ta nelemta 2007 kovo5

neimanoma isbraukti is atminties tokiu skaudziu gyvenimo smugiu...neimanoma...kai taip neatsitinka, niekados nesusimastai, kad atsitiks butent tau...o kai atsitinka, tai uzduodi daug klausimu, o atsakymu nera... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,mamos 4u.gif

šiek tiek atsigaunu po rugsėjo 1-osios.su skausmu rytą keliavau į mokyklą,širdyje vesdamasi Markutį į antrąją klasę.laikiausi,kad nepratrūkčiau.o akys bėgiojo,užkliūdamos už mokinukų,nešinų gėlėmis,įsikibusių mamoms už rankų.kiekvienas žingsnis skaudesnis buvo.prieš pat šventę į lauką pabiro mokinukai,o Markučio klasiokai bėgo prie manęs labo ryto linkėdami.tiek man ir tereikėjo.vos spėjau į kabinetą parbėgti.nulėkiau į kapelius ir prabuvau su savo Angeliuku visą šventės laiką.ten radau ramybę ir ašarą nubraukti galėjau niekieno netrukdoma
lyg ir darbe viskas tvarkoje,ir Ernestas sėkmingai į priešmokyklinę klasę žygiuoja,bet širdy vėl sumaištis

nors ir stipriai vėluodama,sakau ačiū už sveikinimus(aš čia būsiu prie tų skyrelio pedagogių)

liūdžiu kartu su mamytėmis,kurios mini tyliuosius vaikučių gimtadienius.Žydrute,Sandrynja,žvakelės judviejų Angeliukams

Sandrynjos dukružę su tortadieniu happybday.gif

gaila,kad turime naujų mamyčių verysad.gif

o mūsų triušis Rikis pasirodo visai ne triušis o triušytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 09 03, 19:11)
sveikos,mamos 4u.gif

o mūsų triušis Rikis pasirodo visai ne triušis o triušytė bigsmile.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ermita, as visa rugsejo pirmosios svente kazkaip vis galvojau apie tave...Koks sunkus tau sis rugsejis....ir tikriausiai visi ateinantys rugsejai...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 09 03, 17:37)
Ermita, as visa rugsejo pirmosios svente kazkaip vis galvojau apie tave...Koks sunkus tau sis rugsejis....ir tikriausiai visi ateinantys rugsejai...

buvau lyg ir sustiprėjus,šviesesnių spalvų gyvenime radosi.dabar banga vėl nubloškė atgal,ir vėl kapanojuosi iš pradžių
Atsakyti