Silan
Ir tinka ir patinka
QUOTE(Dzhine @ 2007 03 11, 19:08)
Dabar naudoju Lenorą, bet daugiau nepirksiu
Ir man lieka neišsklautos dėmės, skalbiniai tokie, lyg milteliai neišsiskalavę būtų. Tenka visada po antrą kartą skalauti
Neblogi minkštikliai Thomas Philips'e. Ten apskritai tų pačių prekių kokybė geresnė
Neblogi minkštikliai Thomas Philips'e. Ten apskritai tų pačių prekių kokybė geresnė
Man tai nuo lenoro ir baltos dėmės būna (nuo silan arba iš Thomas philips ne) ir patys skambiniai nemalonūs liečiant. Kažkokie kaip nedaskalauti. Žodžiu nepatinka jis man.
QUOTE(Morkytė @ 2007 03 27, 21:15)
bet pastebejau, kad lenoro kvapas ilgiau laikosi
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 28, 10:14)
Kvapas lenoro gal ir ilgiau laikosi, nesigincysiu
naudojam Silan arba Lenor, ir būtinai kalnų/vandenyno/ar pavasario kvapo. Abu man vienodi, skirtumo nejaučiu, tai kartais vieną, kartais kitą perkam.
gal galit man pasakyti, kaip skalbiate rankomis ir perskalaujat minkštikliu. tai minkštiklį pilti į karštą vandenį ir perskalauti ar į šaltą. dabar kaip tik skalbiau ir pagalvojau kaip geriau
gal Jūs žinote?
o gal jokioskirtumo?
QUOTE(sattwa @ 2007 04 14, 18:47)
gal galit man pasakyti, kaip skalbiate rankomis ir perskalaujat minkštikliu. tai minkštiklį pilti į karštą vandenį ir perskalauti ar į šaltą. dabar kaip tik skalbiau ir pagalvojau kaip geriau
gal Jūs žinote?
o gal jokioskirtumo? 
As kai skalbdavau rankomis tai po to i malonu rankoms vandeni ipildavau minkštiklio ir perskalaudavau, išgreždavau ir super minkštumas ir kvapnumas budavo
QUOTE(Poskis @ 2007 04 14, 19:57)
As kai skalbdavau rankomis tai po to i malonu rankoms vandeni ipildavau minkštiklio ir perskalaudavau, išgreždavau ir super minkštumas ir kvapnumas budavo

žiūriu dabar beveik niekas rankomis nebeskalbia
Siaip tai man pats suuuperiškiausias minkštiklis iš Thomas Philips toks geltonas su meškiuku spiriančiu futbolo kamuoli
Kvapas lieka ilgam, kvepia tikrai gaiviai ir skalbiniai minkštučiai
O dukros rūbelius skalbiu su Neutral, nes jos odelė jautriai reaguoja i visokius ten kvapnius dažytus marmaliukus..
Kvapas lieka ilgam, kvepia tikrai gaiviai ir skalbiniai minkštučiai
O dukros rūbelius skalbiu su Neutral, nes jos odelė jautriai reaguoja i visokius ten kvapnius dažytus marmaliukus..
aš už Silan