Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(ADA @ 2009 03 29, 17:09)
Nuo gruodžio naudoju Norwex'o magnetinį kamuolį  blush2.gif  4u.gif

Ir kaip patinka? bigsmile.gif
As turiu rutuli stai toki..
http://www.ecotopia....magno-ball.html
..bet ne visuomet galiu naudoti, nes masinos talpa 8kg ir jei renkuosi programa, kai dedama tik koki 3-4 kg , tai labai barska tas rutulys doh.gif Siap, pats poveikie patiko: paminkstina ir nera jokio sisntetinio kvapo, nes visi lenor ir pan. man erzina kvapai doh.gif
Dar idomu, kad ta rutuli galima ir indaploveje naudoti g.gif
Atsakyti
Isbandziau dau minkstikliu, bet labiausiai patiko Lenor, yra ir minstinimo poveikis ir kvapas ilgai islieka rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju Amway minkstikli.
jo uztenka 10ml. t.y. 1L =100 skalbimu. labai taupus. sakyciau minkstina geriau nei lenor & Co. ir kvapai neikyrus. thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif Nenaudoju VISAI,esu skaiciusi,kad minkstikiliai vieni toksiskiausiu buitines chemijos produktu,be jo tikrai galima issiversti,na kuo maziau chem tuo geriau-ka galvojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepuks @ 2009 05 10, 17:08)
schmoll.gif Nenaudoju VISAI,esu skaiciusi,kad minkstikiliai vieni toksiskiausiu buitines chemijos produktu,be jo tikrai galima issiversti,na kuo maziau chem tuo geriau-ka galvojat smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip pat minkštiklių nepiliu - man ir taip vis "vaidenasi", kad skalbyklė ne itin gerai išskalauja miltelius (gi taupo vandenį ir pan. doh.gif ) g.gif O jei dar minkštiklio, dar papildomos chemijos... Neeeeee schmoll.gif Nenoriu.
Atsakyti
Jungiuosi i jusu buri,nebenaudosiu minkstikliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2009 05 10, 20:05)
Jungiuosi i jusu buri,nebenaudosiu minkstikliu schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Per kelis menesius pripratau, kad skalbiniai ne tokie minksti 4u.gif Na ir kas, svarbu sveikata, o ne minkstumas biggrin.gif O del kvapo , tai man tas sintetinis niekad nepatikdavo, tai net nepasigendu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 05 10, 19:40)
drinks_cheers.gif
Aš taip pat minkštiklių nepiliu - man ir taip vis "vaidenasi", kad skalbyklė ne itin gerai išskalauja miltelius (gi taupo vandenį ir pan.  doh.gifg.gif  O jei dar minkštiklio, dar papildomos chemijos... Neeeeee  schmoll.gif   Nenoriu.

o Jūs pabandykit naudoti miltelius, kuriuose nėra užpildo, kuris neištirpsta ir lieka rūbuose mirksiukas.gif Nereikės baimintis, kad neišplauna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 10 gegužės 2009 - 22:47
QUOTE(liepuks @ 2009 05 10, 16:08)

Labai teisingas poziuris drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepuks @ 2009 05 10, 18:08)

Aš tap pat VISAI nenaudoju
Skalbiniai išimti iš džiovyklės visada minkšti... nors be kvapo smile.gif
Atsakyti
LENOR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik lenor ir tik maišeliuose(nesvarbu kad brangiau)-išbandyta.
Atsakyti