Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(ajd @ 2009 05 13, 18:53)
tik lenor ir tik maišeliuose(nesvarbu kad brangiau)-išbandyta.

O kuo skiriasi maišelyje, nuo parduodamo butelyje?
Atsakyti
Minkstikliai dbr gaminami tokie kad pakuote grazi ir kvapas dar kazkoks ipiltas, o minkstint jie ne velnio neminkstina. Aisku naudoju vistiek, reklamos auka kaip ir daugelis zmoniu, bet jei noresit IS TIKRO SUMINKSTINTI AUDINIUS tai prie savo dedamu milteliu ipilkite keleta sauksteliu naturalios citrinos sulciu, va tada pamatysit rezultata. Man asmeniskai geriausia priemone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 14, 13:38)
Minkstikliai dbr gaminami tokie kad pakuote grazi ir kvapas dar kazkoks ipiltas, o minkstint jie ne velnio neminkstina. Aisku naudoju vistiek, reklamos auka kaip ir daugelis zmoniu, bet jei noresit IS TIKRO SUMINKSTINTI AUDINIUS tai prie savo dedamu milteliu ipilkite keleta sauksteliu naturalios citrinos sulciu, va tada pamatysit rezultata. Man asmeniskai geriausia priemone  thumbup.gif

Neteko girdėti g.gif
Atsakyti
nenaudoju jokio minkstiklio,manau tai yra pinigu ismetimas i bala,tie minkstikliai gryna chemija,o mes jos gauname ir taip pakankamai daug,paskui verkia mamos kad oda issauseja,beria,niezti
Atsakyti
soupline mirksiukas.gif
Atsakyti
SURFCARE, neisvazdus didelis butelis, baltos spalvos
pigis, bet tikrai labai geras
o derinukas su BOBAS milteliais, uxzmerkus keletui valandu, panaikina dauguma demeliu
Atsakyti
Aš naudoju Silan su leliuku ant piešinėlio. Man jis nesmirda kaip kiti ir šiaip priimtiniausias.
Atsakyti
Dirbau su darbo drabuziu nuoma, tai atvaziave tos srities uzsienieciai sakydavo, tik ispekit klientus, kad skalbiant nenaudotu minkstikliu, nes minkstikliai labai sueda audini.
Atsakyti
as tai jokio nenaudoju... schmoll.gif sako negerai jie nei odai, nei audiniui unsure.gif ..tad apsieinu as su skalbio milteliais ariel..
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 14, 13:38)
Minkstikliai dbr gaminami tokie kad pakuote grazi ir kvapas dar kazkoks ipiltas, o minkstint jie ne velnio neminkstina. Aisku naudoju vistiek, reklamos auka kaip ir daugelis zmoniu, bet jei noresit IS TIKRO SUMINKSTINTI AUDINIUS tai prie savo dedamu milteliu ipilkite keleta sauksteliu naturalios citrinos sulciu, va tada pamatysit rezultata. Man asmeniskai geriausia priemone  thumbup.gif

O citrinos rūgštis (milteliai) netinka?
Atsakyti
Anksčiau naudojau silan minkštiklį, bet per nėštumą taip pykino nuo visų tų kvapų, kad nustojau juos naudot ir iki šiol nenaudoju ir poreikio nėra. Ir , o stebukle, rūbai kaip buvo taip ir liko minkšti. Sutinku , kad tai dar vienas puikiai išreklamuotas ir visai nereiklaingas produktas. Beja, pastebėjau, kad daugelyje skalbimo miltelių jau galima rasti ir minkštiklių priemaišų ir calgono, kuris saugo skalbyklę nuo užkalkėjimo.Ir pabaigai, man labai nepatinka, kai eina moteris, ir kokio nors lenor kvapas rūbuose permuša kvepalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(demo versija @ 2009 05 15, 15:18)
nenaudoju jokio minkstiklio,manau tai yra pinigu ismetimas i bala,tie minkstikliai gryna chemija,o mes jos gauname ir taip pakankamai daug,paskui verkia mamos kad oda issauseja,beria,niezti

aš irgi jokio, ir taip alergiška daug kam, tai kam dar man tie kvapai papildomi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti