Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Naudoju Silan,nu šakės gal ir kenksmingi ,bet nemoku skalbtis be minkštiklių,t.y skalbiniai ne tokie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(demo versija @ 2009 05 15, 16:18)
nenaudoju jokio minkstiklio,manau tai yra pinigu ismetimas i bala,tie minkstikliai gryna chemija,o mes jos gauname ir taip pakankamai daug,paskui verkia mamos kad oda issauseja,beria,niezti

Dabar nenaudoju jokio schmoll.gif
tik stalciukas nuo ju apsinesa doh.gif
labai seniai buvau nupirkus COCOLINO tik vokiska,tai superinis buvo,bet dabar ner niekur tokio verysad.gif

QUOTE(Forgete @ 2009 05 15, 20:08)
Dirbau su darbo drabuziu nuoma, tai atvaziave tos srities uzsienieciai sakydavo, tik ispekit klientus, kad skalbiant nenaudotu minkstikliu, nes minkstikliai labai sueda audini.

nieko sau doh.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju silan arba lenor----nors jie ir gadina audini bet kvapas ir ju minkstumas nepalyginus kai ju nenaudoji.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 07 12, 17:30)
As taip pat naudoju silan arba lenor----nors jie ir gadina audini bet kvapas ir ju minkstumas nepalyginus kai ju nenaudoji.... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Šeima nealergiška, o man patinka lenor, ypač vokiškas thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat LENOR smile.gif
Atsakyti
QUOTE(demo versija @ 2009 05 15, 16:18)
nenaudoju jokio minkstiklio,manau tai yra pinigu ismetimas i bala,tie minkstikliai gryna chemija,o mes jos gauname ir taip pakankamai daug,paskui verkia mamos kad oda issauseja,beria,niezti

Pritariu drinks_cheers.gif . Audinio minkštumas reiškia, kad jame lieka pilna chemijos, drabužiuose ir patalynėje. Gyvenime laikausi nuostatos, kad chemijos ir taip daug kur išvengti neįmanoma, tai bent jau pasistengsiu ten, kur tai priklauso nuo manęs pačios smile.gif . Tą patį manau ir apie vandens minkštiklius, juk jie irgi turbūt drabužiuose nusėda g.gif .
Atsakyti
Skalbiau Cocolino minkstikliu , pirkdavau maximoje, bet dabar jo ten nebuna, dabar naudojam silan arba lenor smile.gif
Atsakyti
vakar uzsakiau priekiu is www.assorti.lt, tai siandien jau atveze nemokamai thumbup.gif ,ir vel nusipirkau is ju cocolino lenku, bet vistiek jo kokybe jau netokia kaip vokisko,bet geriau man nei lenor thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 15, 18:12)
vakar uzsakiau priekiu is www.assorti.lt, tai siandien jau atveze nemokamai  thumbup.gif ,ir vel nusipirkau is ju cocolino lenku, bet vistiek jo kokybe jau netokia kaip vokisko,bet geriau man nei lenor thumbup.gif

Paskaičiau ir nusprendžiau isigyti COCOLINO. Turiu galimybe tiesiai iš Voketijos, kad parvežtu ax.gif jeigu žmogus ji ras, nes specialiai neieškos, užeis i parduotuve buitiniu pr. ir jei bus paims. Gerai, kad rastu, išbandyčiau blush2.gif
Atsakyti
Lenor)
Atsakyti
QUOTE(MamAnna @ 2009 07 19, 10:26)

Lenor turi savo gerbėjų ratą biggrin.gif
Atsakyti
Soupline ir tik Soupline 4u.gif
Atsakyti