Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Naudoju Silan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (lilia @ 2004 05 24, 13:33)
Naudoju Silan  thumbup.gif

g.gif tai kuri dabar pirkt - Silan ar Soupline? reiks kiba abu patikrint... Beje, Silan skiedziama naudoji ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 24 gegužės 2004 - 13:41
Man labiausiai patinka SILAN Sensativ, tie mazi maisiukai- vienkartines dozes, kazkur 50ct. Kvepia tikrai skaniai biggrin.gif Gal tokiu neapsimoka falsifikuoti? tongue.gif
Atsakyti
Gal biški ne į temą, bet mano ir kieti ir neatsibalina taip rankšluoščiai. kai viešbučiuose būna, tai jie spindi baltumu.
Žinoma virinti ant viryklės aš nesiruošiu, bet skalbimo mašinoje virimo temperatūroje jie taip neišbąla. Ką jūs darote?
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 05 24, 13:18)
blink.gif tai kad as jau ta vaikiska ir pilstau blink.gif ir max kiek telpa i stalciuka...

Nu nežinau, gal ir vanduo ar milteliai turi įtakos? Skalbiu su Ariel mėlynu arba Bobas. O rankšluosčiai tai tikrai minkštučiai, dar palyginau su ankstesnio skalbimo su kitokiu Lenor. Pilu du kamštelius balto.
Atsakyti
kokio amziaus leliukams galima tuos minkstiklius naudoti?
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 24, 15:00)
Gal biški ne į temą, bet mano ir kieti ir neatsibalina taip rankšluoščiai. kai viešbučiuose būna, tai jie spindi baltumu.
Žinoma virinti ant viryklės aš nesiruošiu, bet skalbimo mašinoje virimo temperatūroje jie taip neišbąla. Ką jūs darote?

Neatsibalina ir man normaliai, nors kiekvieną sykį skalbdama kaitinu (skalbiankėj). Galima pilti Ace, tada švariau išsiskalbia, bet man smirda. unsure.gif g.gif Šiaip, mano teta dirba skalbykloj, tai kai iškaitina pramoninėj skalbimo mašinoj (aišku visą laiką naudoja peroksidą), tai ir rankšluosčiai baltutėliai būna...
Atsakyti
A naudoju Soupliną, man labai patinka- ir kvapas geras ir skalbiniai minkšti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 24, 13:00)

Pirmiausia užmerk bliūde su ACE, pamirkyk kokį pusdienį-b tada į skalbiankę paparastu 40 laipsnių režimu+papildomas skalavimas. Esu labai jautrios uoslės, bet taip darant kvapo tikrai nelieka. Pati nustebus...ir daiktai baltutėliai....
O minkštiklio nebenaudiju, nes mamo mažę kartą išbėrė nuo Lenor, kur prie pampersų prikabintas buvo. Tipo pampers rekomenduoja. Fui- paskui dvi savaites gydėmes...
Ir šiaip daugybė chemijos aplink mus, paskui stebimes iš kur gi tas odos vėžys...
Atsakyti
Man tai geriausias Lenor, kvepia visas belkonas ir namai rolleyes.gif
Atsakyti
O kokios proporcijos ACE eina, ar ten parašyta?

O dėl minkštiklių nepasakyčiau, kad mano rankšluoščiai tapo labai jau minkštutėliai, bet kad kvepia tai tikrai. Net vyras įvertino thumbup.gif Tai jau kažkas biggrin.gif
Atsakyti
Anksciau Vernel labai geras buvo smile.gif O sitais nusivyliau, tik del kvapo
Atsakyti