Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Man tai visi kvepia tik kol šlapi, o kai išlyginu, visiškai kvapas dingsta. Man taip keista būna, kad visi užsieniečiai kvepia švara. Įtariu jie naudoja gerą minkštiklį (kai buvau maža, man iš užsienio vis atsiųsdavo dėvėtų drabužių, tai jie visi taip skniai kvepėdavo, geriau nei tų laikų kvepalai doh.gif , o ir tas kvapas per vieną kartą niekada neišiskalbdavo. Taip iki šiol ir nesužinojau, kodėl tie skalbiniai taip kvepėdavo verysad.gif
Atsakyti
lenor alpine.nieko geresnio kitų firmų iki šiol neradau. thumbup.gif
neįkyrus ir gaivus kvapas.
Atsakyti
Paskutiniu metu apsistojau ties violetiniu lenoru. Pilu pilną kamštelį ir sakyčiau kad tiek visiškai pakanka gaiviam kvapui ir drabužių švelnumui
Atsakyti
Aš naudoju Lenor,man jis visai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytė @ 2005 07 08, 22:04)
kai buvau maža, man iš užsienio vis atsiųsdavo dėvėtų drabužių, tai jie visi taip skniai kvepėdavo, geriau nei tų laikų kvepalai doh.gif , o ir tas kvapas per vieną kartą niekada neišiskalbdavo. Taip iki šiol ir nesužinojau, kodėl tie skalbiniai taip kvepėdavo verysad.gif

Mane irgi tas domino, nieko taip kvepiancio neteko rasti.Kartais pagalvoju, kad tai ne minkstiklis, o kokia dezinfekavimo priemone - kai deklaracijoj pazymedavo, kad vartoti rubai, gal profilaktikai nuo kokiu babausiu, kad kitu siuntu neapkrestu reikedavo kokion kameron ikist?Tie amerikonai tokie jau, net buterbrodo su desra isivezt neleisdavo, kad kontinentui nebudinga fauna ir flora nepasklistu...
Atsakyti
Jau kuris laikas perku Soupline koncentratą įvairių kvapų (šiuo metu pakalnučių). Jis man pigiai išeina ie gerai kvepia.
Atsakyti
Naudoju Lenor. Ivairiu spalvu ir kvapu biggrin.gif labai patinka.
Atsakyti
o as naudoju silan, man jis geriausias 4u.gif
Atsakyti
Silan Sensitive 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 17 rugpjūčio 2005 - 18:15
Naudoju Soupline, tikrai patinka, iki siol nenuvyle. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2004 07 25, 08:08)
Nusipirkau Vanish Oxy Action. Skalbt reikia su skalbimo milteliais + 1 samtelis Oxy acion. Dabar tikrai balti ranksluosiai ir visi kiti balti skalbiniai. O seniau irgi taip pat nebudavo balti.

Bet juk tas Vanish Oxy Action yra demiu valiklis. Kazkaip nesugalvojau juo balinti skalbinius. O gal is tikro gerai ? Bet jis brangus ziauriai... verysad.gif
Atsakyti
Soupline smile.gif
laabai skaniai kvepia
Atsakyti