| QUOTE (Joanna @ 2004 05 24, 15:00) |
| Gal biški ne į temą, bet mano ir kieti ir neatsibalina taip rankšluoščiai. kai viešbučiuose būna, tai jie spindi baltumu. Žinoma virinti ant viryklės aš nesiruošiu, bet skalbimo mašinoje virimo temperatūroje jie taip neišbąla. Ką jūs darote? |
Nusipirkau Vanish Oxy Action. Skalbt reikia su skalbimo milteliais + 1 samtelis Oxy acion. Dabar tikrai balti ranksluosiai ir visi kiti balti skalbiniai. O seniau irgi taip pat nebudavo balti.
| QUOTE (NERA @ 2004 07 23, 10:07) |
| A naudoju Soupliną, man labai patinka- ir kvapas geras ir skalbiniai minkšti |
Man irgi pats geriausias
Aš tuo naujuoju dabar susižavėjau -Silan sensation orchidėjų ir vandens lelijų kvapo.vakar visa laiptinė kvepėjo nuo mano rūbų.
O aš kol kas nuo minkštiklio atsisakiau, gal kai paaugs vaikutis.
Nu va, prigasdinot. As irgi naudojau Soupline, o dabar apsipirkau Lenor ( dar neisbandziau). O Soupline man labai patiko zalias, kazkas su obuoliais, kvapas svelnutis, net dzinsus uzsideti fainai.
| QUOTE (Jurgitutė @ 2004 09 27, 11:49) |
| O aš kol kas nuo minkštiklio atsisakiau, gal kai paaugs vaikutis. |
Ir as nepuolu prie tu minkstikliu
As naudoju minkstikli Surcare, skirta elergiskiems zmonems ir vaikams. Minkstina gerai, tik visiskai be kvapo. O taip noretusi kvepeti kokiais nors migdolais
Ir kaina gera, pigiau nei kiti minkstikliai.
Na norėčiau žinoti kokius rūbų minkštiklius Jūs naidojate? Kad nealergizuot savo ir leliaus
odelės...
praeita savaite ieskojau po Hamburgo parduotuves skalbimo milteliu ir minkstiklio vaikelio drabuziams. ne su ziburiu ko nors specialaus nerasi, pardavejos net akis ispucia is nuostabos! taip iseina, kad galima plauti su tais paciais kaip ir suaugusiuju rubus.
as tik del viso pikto nusipirkau Arial miltelius su zenklu, kad patikrinta alergiku ir kazkokios odos ligu sajungos. o minkstikli nusipirkau Lenor sensitive.
as tik del viso pikto nusipirkau Arial miltelius su zenklu, kad patikrinta alergiku ir kazkokios odos ligu sajungos. o minkstikli nusipirkau Lenor sensitive.
As ir pirkau minkstikli LENOR,baltas,kur ant pakuotes lialius nupiestas.O miltelius naudoju Surcare.