Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(plecha78 @ 2010 06 01, 19:29)
Anksciau naudojom Silan,dabar jokiu minkstikliu nei calgono nereikia - turim magnetini kamuoli ax.gif

Įdomu, papasakokit apie ta kamuoliuka
Atsakyti
Cia info apie magnetini kamuoli:
Magnetinis/guminis kamuolys minkstina vandeni skalbiant skalbykle ir plaunant indaplove ir mazina kalkiu susidaryma ant buitiniu prietaisu. Reikes perpus maziau plovimo priemoniu nei paprastai buna nurodyta ant pakuotes. Plaunant indaplove nereikia naudoti skalavimo priemoniu. Sumazina skalbimo priemoniu bei elektros sunaudojima iki 70%. Minkstina vandeni ir sumazina kalkiu nuosedu kaupimasi jusu buitineje technikoje.

Pati naudoju jau apie puse metu-kol kas nusiskundimu neturiu! thumbup.gif Neperkam nei minkstikliu,nei calgono,maziau skalbimo priemoniu sunaudojam - drabuziai svarus,minksti,skalbykle veikia gerai 4u.gif

Atsakyti
As naudoju tik Lenor thumbup.gif
Atsakyti
nenaudojam jokio... schmoll.gif
Atsakyti
naudoju Lenor thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju Naujosios Ringuvos minkštiklį Balance-skalbiniai minkšti, kvapas neerzinantis.
Atsakyti
pradejau naudoti minkstikli is gnld, kvapas lb svelnus, brangus bet ekonomiskas, bet pvz ranksluosciai vistiek kaip kietoki taip kietoki ....gal cia klaipedos vanduo kaltas..
calgonitu jokiu nenaudoju, tik toki gumini kamuoli is tomas philips...

Atsakyti
Naudoju Lenor smile.gif
Atsakyti
Jokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 09 24, 10:53)

Labai ir aš norėčiau nenaudoti, bet kad, kai išdžiūsta skalbiniai būna šiurkštūs g.gif Gal turite kokį kitą būdą užsislėpę, nei šis mums jau įprastas, bet nesveikas. schmoll.gif
Atsakyti
Milteliai jau su kvapu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
AŠ ir naudoju magnetinį kamuolį ax.gif Be galo esu patenkinta ir gailiuos, kad jė atradau tik prieš kelis mėnesius. Rūbai minkštutėliai ir mašina nukalkinta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti