Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(davija @ 2010 09 26, 09:00)
AŠ ir naudoju magnetinį kamuolį ax.gif  Be galo esu patenkinta ir gailiuos, kad jė atradau tik prieš kelis mėnesius. Rūbai minkštutėliai ir mašina nukalkinta thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O kur pirkot? Internete ieskojau info, tai radau tik Norwex kamuoli. Ar toki ir turit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 09 26, 09:11)
O kur pirkot? Internete ieskojau info, tai radau tik Norwex kamuoli. Ar toki ir turit?  bigsmile.gif

As turiu Norwex kamuolį. Bet dar yra beveik tokios pat firmos kaip Norwex kazkaip vadinas Green Walk ar pan., prekes idenitiškos ax.gif . Tai tas Green Walk kamuoliukas yra truputį mažesnis ir lengvesnis, man tai atrodo, nes mačiau juos atskirai. Tai jei akcijų nėr (ta prasme nėr pasirinkt kur pigiau biggrin.gif ), tai rekomenduočiau GreenWalk firmos, nes jis mažesnis (nes mano vyras bijo, kad tas kamuolys nesudaužytų korino būgno doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 26, 10:28)
As turiu Norwex kamuolį. Bet dar yra beveik tokios pat firmos kaip Norwex kazkaip vadinas Green Walk ar pan., prekes idenitiškos ax.gif . Tai tas Green Walk kamuoliukas yra truputį mažesnis ir lengvesnis, man tai atrodo, nes mačiau juos atskirai. Tai jei akcijų nėr (ta prasme nėr pasirinkt kur pigiau biggrin.gif ), tai rekomenduočiau GreenWalk firmos, nes jis mažesnis (nes mano vyras bijo, kad tas kamuolys nesudaužytų korino būgno doh.gif )

Aciukas uz informacija 4u.gif
Dabar kiek pasidomejau, tai Norwex keliais litais pigesnis nei Green Walk (gal kokia akcija). Tai net nezinau.
O kazin ilgai tarnauja kamuoliukas? g.gif
Atsakyti
Ojei, tokių stebuklų dar neregėjau. Reiks pasidaryt po lentynas atidžiau. O šiandien Maximoj nusipirkau Lenoro. Akcija 30 proc. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 10 07, 16:50)
Ojei, tokių stebuklų dar neregėjau. Reiks pasidaryt po lentynas atidžiau.

Jei cia apie magnetinius kamuoliukus, tai maximos lentynose nerasite. Tik pas platintojus.
Atsakyti
As naudoju tik GNLD minkstikli My Webpage puikiai tinka alergiskiems zmonems,netgi kudikiams nuo pirmojo menesio, turi labai svelnu kvapa, uztenka ipilti tik 1 dangteli i skalbimo masina, jis yra koncentruotas todel uztenka geram pusmeciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 24 lapkričio 2010 - 16:22
Mergaitės, gal kas pamenat, kiek TF kainuoja (kainavo, nes dabar jau seniai nemačiau parduotuvėje) Lenor servetėlės džiovyklei? Ir kiek ten vienetų? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 11 24, 17:19)
As naudoju tik GNLD minkstikli My Webpage puikiai tinka alergiskiems zmonems,netgi kudikiams nuo pirmojo menesio, turi labai svelnu kvapa, uztenka ipilti tik 1 dangteli i skalbimo masina, jis yra koncentruotas todel uztenka geram pusmeciui.

nerodo foto bet zinau apie ka kalbat, vertas demesio, man patiko, neikirus kvapas, ekonomiskas, bet norisi vistiek kazka naujo pabandyti smile.gif

Atsakyti
Naudoju LENOR man jis labai patinka ypac melynas smile.gif
Atsakyti
Naudoju Lenor ax.gif
Atsakyti
naudoju LENOR'A thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 11, 21:47)
Naudoju LENOR man jis labai patinka ypac melynas  smile.gif

ir mano, sviesiai melynas, pats mylimiausias 4u.gif
Atsakyti