Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Aš naudoju Silan.
Atsakyti
QUOTE(larieta10 @ 2010 02 04, 19:30)
gal patarsit kiek reikia acta praskiesti kad nesugadinti audiniu?

Ne actą praskiesti, o į vandenį truputį acto įpilti smile.gif
Atsakyti
aš tai naudoju tik Lenor'ą thumbup.gif
Atsakyti
O man visai patinka, kai rubeliai ir patalyne kvepia wub.gif . O perku tai dazniausiai toki, kuriam kokia akcija tuo metu taiko, dazniausiai - Silan, Lenor (prauostau parduotuveje ir pasiimu, kuris ant nuotaikos "pataiko") ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
As tai dabar nusipirkau FM minkstikli, siaip is pradziu buvo toks svelnus kvapas, nes man patikdavo, kai iskalbi ir nuo Lenor ar Silan visi namai kvepia. Tai pagalvojau, kad bus gerai sitas FM. Ir kai keiciau patalyne kvapas stipriai dar laikesi, nors kartais budavo, kad jau Lenoro ir nebelikdavo kvapo... Tai dabar sita naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau Silan,bet ko tais pradejo nepatikt,drabuziai nekvepejo,o as megstu toki lengva kvapa smile.gif kol kas neerzina tie kvapai tai ir naudoju blush2.gif O pabandziau Lenor,bet pirkta Thomas philipse,tai laaaabai likau patenkinta,ir dar karta isitikinau,kad Germany kokybe tikrai skiriasi! thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju džiovyklę thumbup.gif po jos jokių minkštiklių nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 02 25, 21:32)
Aš tai naudoju džiovyklę  thumbup.gif  po jos jokių minkštiklių nereikia  biggrin.gif

Ir as ja noreciau naudoti, bet nera vietos. doh.gif
Minkstikliu nenaudoju, nes as nematau jokio skirtumo. Ranksluosciai su juo ar be - vistiek siurkstus. verysad.gif Gal mano skalbimo masina ji isskalbia per greitai.
Atsakyti
Naudoju Lenor arba Silan. Neseniai isbandziau NaujosiosRnguvos minkstikli Balance - labai malonus ir beje nestiprus bei neerzinantis kvapas.
Atsakyti
soupline gan neblogas thumbup.gif lb gaivus ir malonus aromatai thumb_yello.gif
Atsakyti
aš naudoju tai Lenor visai neblogas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Anksciau naudojom Silan,dabar jokiu minkstikliu nei calgono nereikia - turim magnetini kamuoli ax.gif
Atsakyti