Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 10 17, 21:23)
anksciau darydavau, bet dabar nedarau nes nera jokio noro

as ir nieko nebedarau, nes man irgi niekas nedaro blink.gif
Atsakyti
Man staigmenas labiau daro MB nei kad as, pamenu viena savaite kiekviena ryta (jis pirmas i darba iseidavo)vis rasdavau kaip nors kur nors parasyta kad myli mane. Viena ryta siaip atvirute, kita ryta is riesutu ant stalo sudeliota sirdele, po tojau imdavau rytais ieskoti ir vis likdavau nustebinta nes kai rodosi niekur nieko nera praveriu saldytuva o ten rastelis smile.gif
Atsakyti
clap.gif aš vakar suorganizavau tokią staigmenėlę vardadienio proga (kadangi jo giminėje jau 4ta karta to vardo, jam vardadienis - ypatingas smile.gif ). taigi, grįžom po darbo (aš per pietų pertrauką viską supirkau: šampanas,krevetės, žvakės.. mirksiukas.gif ) ir kaip įprastai leidom vakarą. kadangi aš jį pasveikinau tik žinute, jis daugiau nieko ir nesitikėjo biggrin.gif apie 21 val išsiunčiau jį į parduotuvę, primelavus kaip man bloga ir reikia gazuoto vandens, etc. ax.gif lotuliukas.gif kol jis buvo išėjęs aš 220 km/h greičius sukausi namie rolleyes.gif visų pirma buvau paruošusi lapelius vokeliuose: 1- "dovanos ieškok ten kur šalta ir raudona" ir pan. taip kiekvienas laiškiukas su mįsle jį nukreipdavo į spintelę virtuvej, po lova ir pan. mirksiukas.gif paskutinis nukreipė į vonios kambary, kur laiškelis leido supratsi, kad dovana ant tualeto lotuliukas.gif jis atidaro duris (aišku tikėdamasis dovanėlę ant wc rasti lotuliukas.gif ) - mega_shok.gif ten visos grindys nuklotos žvakėm, rožinis kvepiantis vanduo, putos, šampanas... mmm wub.gif jis buvo toooooks nustebęs ir tooooks laimingas yahoo.gif ploja.gif po tokios savo brangiausiojo reakcijos supratau kokį didelį džiaugsmą ir malonumą tai suteikia tiek jam, tiek ir man 4u.gif o brangusis savo ruožtu atsidėkojo.. wub.gif ax.gif
nusprendžiau, kad reiktų dažniau jį palepinti biggrin.gif hmz, tik kaip sakoma prie gero greitai priprantama.. paskui dar išlepinsiu.. g.gif
Atsakyti
Staigmenus daryti viens kitam, as manau butina, taip yra ka prisiminti, ir gyvenimas darosi grazesnis. Vienas is staigmenu man, tai po darbo ateinu, ta diena buvo mano gimtadienis, o vyras to metu turejo buti darbe. Atidarau duris ijungiu sviesa o ant zemes isbarstita roziu lapeles tai iki pat miegamojo, o ten mano mylimasis lauke su sompanu drinks_cheers.gif , kaip to metu yra gera ir malonu thumbup.gif
As manau reikia dziaugtis kiekviena akimirka ir visiem to linkiu 4u.gif
Atsakyti
as saviskiui darydavau staigmenas kas menesi, bet nesulaukiau is jo to paties ir pavargau... o dar tie nestuminiai pykinimai visai romantika uzgoze ax.gif matysim kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
galėtų jų būti ir daugiau, bet gal reik ir man pačiai pasistengt....prisimenu kaip per per paskutinį gimtadienį nuo MB staigmenos gavau šoką, gryžtu su dukra namo, o jau vyras laukė po darbo namie, didžiulė puokštė su orchidėjomis.o kas ten? kvietimas į kebabinę, toks tikroviškas, įlaminuotas net doh.gif lotuliukas.gif ir dar nebetkoks, o įsigyti jų už 200 lt + parašyta ekologiškų kebabų, vaišina vyras ir draugai......o aš prieš tokį maistą esu.......ačiū Dievui, čia tik buvo pokštas...ir puokštėje radau kitą dovaną. wub.gif dabar tai juokas ima prisiminus cool.gif
Atsakyti
Kai neturėjome daug pinigėlių, MB dirbo naktinėje pamainoje, miegodavo dienomis. Tai kol jis miegojo savo gimtadienio dieną - pririšau ant helinio baliono rožytę raudoną blush2.gif Kai pabudo, rožė kabėjo ore tiesiai prieš akis. Buvo maloniai nustebęs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-simona- @ 2008 11 01, 01:12)
galėtų jų būti ir daugiau, bet gal reik ir man pačiai pasistengt....prisimenu kaip per per paskutinį gimtadienį nuo MB staigmenos gavau šoką, gryžtu su dukra namo, o jau vyras laukė po darbo namie, didžiulė puokštė su orchidėjomis.o kas ten? kvietimas į kebabinę, toks tikroviškas, įlaminuotas net  doh.gif  lotuliukas.gif ir dar nebetkoks, o įsigyti jų už 200 lt + parašyta ekologiškų kebabų, vaišina vyras ir draugai......o aš prieš tokį maistą esu.......ačiū Dievui, čia tik buvo pokštas...ir puokštėje radau kitą dovaną.  wub.gif  dabar tai juokas ima prisiminus  cool.gif

Geras bajeriukas su tais kebabais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol dar draugavom ir kartu negyvenom, per viena "valentadieni" jis atvaziavo pas mane. Nutempiau ji i vonia, o ten zvakes, vanduo su ziedlapiais ir putom ir t.t. ir pan. Igrudau ji i vonia, o pati paruosiau vaises - ledus, sokolada, sampana... zvakes.. ir visa tai buvo patiekta ant kilimo tarp patalu. Is vonios ji istraukiau ir tiesiai i vaisiu kambari. Na aisku biski komplikavo: 1. Jis nejaukiai jautesi svetimoj vonioj; 2. Kadangi su mumis gyvena mano tetis, o jis toks vienisas, negalejom jo palikt nuosaly - tai valentino vakariene valgem tryse lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu nieko, bet tete veliau nuejo miegot.. wub.gif rolleyes.gif
Per paskutini jo gimtadieni surengiau svente - pakvieciau draugu, jam nezinant, o gimtadienio tematika buvo "berniukui treji". rolleyes.gif visi apsirengem (ir ji aisku papuosiau) kaip keliu metuku vaikucius, patiekalai ir papuosimai buvo taip pat kaip vaikam.. geriausia ispudi paliko vaikiskas sampanas biggrin.gif na ir aisku dovanos buvo - zaislai biggrin.gif bet tai vienas spalvingiausiu ir smagiausiu jo gimsiuku...
Daznokai darau jam staigmeneles..
Bet ir jis man, skurdziai, bet padaro. Tada gaunu didziuli glebi geliu (kartais be progos), o per viena Valentino diena be visu kitu dovanu gavau ir jo rankom daryta pyraga "tinginys", sirdutes formos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 01 lapkričio 2008 - 19:15
kazkada darydavau staigmeneles,galvojau atsakys bent kada tuo paciu bet... verysad.gif ne.tai ir as jam nieko nebedarau schmoll.gif
Atsakyti
as vienakart sudariau sarasa "simtas dalyku kodel Edgaras nuostabus". ir sudariau sarasiuka,teko paplusti kol sudariau bet jam taip patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina007: 03 lapkričio 2008 - 16:54
tai darydavom, tai nustodavom kuriam laikui...pastaruoju metu jis vėl mane stebina...stengiuosi neatsilikt ir aš ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi sugalvoti karts nuo karto kokia staigmena, bet kuo toliau tuo maziau doh.gif
Atsakyti