Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia nagų lako spalva jūsų mėgstamiausia?

QUOTE(mordashka @ 2011 11 17, 10:46)
Kokia cia firma? Nereali spalva  thumbup.gif

Labai panašų nusipirkau Maximoje per tas grožio akcijas - Manhattan Lotus effect (spalva man atrodo 65w). Negaliu atsidžiaugti tiek spalva, tiek laikymu thumbup.gif Parašyta Long lasting - tikrai taip ir yra. jau 4ta diena vaikštau ir dar niekur neatsilaupė. Man čia tikras stebuklas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kur matete (musu parduotuvese) tamsiai rudos spalvos nagu laka? Kol kas tik is Manhattan uzmaciau.. smile.gif
Atsakyti
As kaip tikra nagu laku maniake pasigriebiau vakar dar sia spalva cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 17, 13:37)
Gal kur matete (musu parduotuvese) tamsiai rudos spalvos nagu laka? Kol kas tik is Manhattan uzmaciau.. smile.gif

Tai galit į kokią Nagavitą nuvažiuoti, ten labai didelis pasirinkimas Opi, China Glaze nagų lakų, tikrai rudą rasit. O aš pati tai irgi Manhattan turiu smile.gif Ai dar rodos Inglot mačiau.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 17, 15:23)
Tai galit į kokią Nagavitą nuvažiuoti, ten labai didelis pasirinkimas Opi, China Glaze nagų lakų, tikrai rudą rasit. O aš pati tai irgi Manhattan turiu smile.gif Ai dar rodos Inglot mačiau.

Gaila bet nera Nagavitos mano mieste, o kaip jusu turimas Manhattan, patinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 16, 17:08)
Kad jau prakalbot apie pilkus perlamutrinius ir kitus murzinus lakus, noriu paklausti nuomonės apie šį laką - Essie Fair game iš 2011 Resort kolekcijos.

Siaip pati spalva tai dabar labai madinga, tokia taip vadinama apsiniaukusio rudens dangaus, tarp pilkos ir melynos. Tik man tas perlamutras irgi ne itin prie sirdies. Graziau ziuretusi matinis, arba kai buna tik vos matomos tokios sidabro ar aukso dulkeles, arba jau tada stambesni blizgiukai. O siaip as galvoju kad ji graziausiai ziurisi prie idegusiu ranku, arba jeigu sviesiu tai gelsvo odos atspalvio...
Papildyta:
QUOTE(mordashka @ 2011 11 17, 09:46)
Kokia cia firma? Nereali spalva  thumbup.gif

Catrice
Papildyta:
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 11 17, 10:19)
Labai panašų nusipirkau Maximoje per tas grožio akcijas - Manhattan Lotus effect (spalva man atrodo 65w). Negaliu atsidžiaugti tiek spalva, tiek laikymu thumbup.gif  Parašyta Long lasting - tikrai taip ir yra. jau 4ta diena vaikštau ir dar niekur neatsilaupė. Man čia tikras stebuklas bigsmile.gif
user posted image

Spalva grazi thumbup.gif
As tai Manhattan seniau esu ne viena laka nusipirkus, spalvos daznai grazios ir lakuojasi smagiai nu bet jau taip greitai sutirsteja blink.gif Tai dabar nebeperku, nes jei spalva patiks ir noresis ilgiau ja turet negalesiu nes greitai sutirstes, o pasizaidimui trumpam - yra ir pigesniu alternatyvu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 17, 12:37)

Is tokiu pigesniu variantu visai neseniai kazka maciau Drogas, ar tai Deborah, ar tai Rimmel g.gif bet tikrai maciau.
Papildyta:
QUOTE(Print @ 2011 11 17, 13:46)
As kaip tikra nagu laku maniake pasigriebiau vakar dar sia spalva  cool.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 17 lapkričio 2011 - 16:42

Spalva grazi thumbup.gif
As tai Manhattan seniau esu ne viena laka nusipirkus, spalvos daznai grazios ir lakuojasi smagiai nu bet jau taip greitai sutirsteja blink.gif Tai dabar nebeperku, nes jei spalva patiks ir noresis ilgiau ja turet negalesiu nes greitai sutirstes, o pasizaidimui trumpam - yra ir pigesniu alternatyvu. mirksiukas.gif
Papildyta:

[/quote]
nesu turėjusi nei vieno Manhattan lako, tai va dabar žiūrėsiu, ar tikrai bus tik trumpalaikis pasidžiaugimas.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 17, 17:22)
Gaila bet nera Nagavitos mano mieste, o kaip jusu turimas Manhattan, patinka? ax.gif

Supratau..Na, bet kokiu atveju internetu galit pirkti. Aš Mankattann nesu nusivylusi, bet ir nėra mėgstamiausias, turbūt nelimpa man ruda spalva ir tiek, nors tikrai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 01 31, 12:59)
žinau...  rolleyes.gif
Nubar lakas, spalva "Charmeuse"  4u.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

si spalvele jau kelias dienas ''akyse stovi'' man wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

ieškau nagų modeliuko, t.y. merginų, norinčių nemokamai susitvarkyti nagučius nail.gif Klasikinis manikiūras bus daromas grožio salone, Vilniaus centre.

Laikas: lapkričio 21-25d., 13-17val (reikia modeliukų tarp 13-15val arba tarp 15-17val).

Dėl tikslaus adreso ir laiko suderinimo, rašykite į až arba skambinkite tel 868137324.
Lauksiu jūsų skambučių, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 19, 00:17)

Grazi. drinks_cheers.gif megstu tokias pavasari. ax.gif
Atsakyti