Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia nagų lako spalva jūsų mėgstamiausia?

QUOTE(serpent @ 2011 11 26, 23:42)
Man gėda net su apsilaupiusiu permatomu laku išeit į gatvę, ką jau kalbėt apie ryškius lakus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, merginos, lietuvaitės šiuo klausimu bent labiau prisižiūri. Aš gyvenu Nyderlanduose, tai neretai matau čia vietinių panelių su bet kaip nulakuotais nagais. Ryškiais. Ir pusė nenulakuoto nago - tai ne stilius. Dažnai tiesiog tingėjimas. Apsilaupiusius nagus išvis labai dažnai pastebiu - ir pas jaunesnes, ir pas pagyvenusias netgi.
Atsakyti
Mėgiamiausios - natūrali, prancūziškas lakavimas. Aišku, kai yra proga, arba kai pabosta tas pats per tą patį, palakuoju tamsiai, ryškiai. Raudona, juoda, ruda, baklažaninė spalvos.
Nemėgiamiausios - visokios geltonos, žalios, žydros ir pan.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 26, 22:45)
Va sito niekaip nesuprantu, ar tai traktuoja kaip "nieko tokio" ar kaip... unsure.gif Toki nubegusi tusa, ar kitas detales iskart pastebi ir stengiasi sutvarkyt, o laka... unsure.gif  Net kartais ir kokia draugyte buna atlekia, nagai apsilaupe, pati pasiziuri i nagus "ai va jau lakas apsilaupes, reikia nusivalyt" nail.gif  ir dar kokia diena dvi atvaiksto swoon.gif

čia, manau, kiekvienos moters tvarkingumo lygio reikalas 4u.gif
esu ir aš tokių nagų mačiusi ... blink.gif
Atsakyti

megstamiausia - raudona ir ivairus jos atspalviai, fucsia - vasarai, tamsi fucsia - ziemai bei tams tamsi violetiskai rozine rolleyes.gif
Atsakyti
oh as tokia ivairiapuse...darausi ir prancuziska ir tamsias spalvas labai megstu, juoda, melyna, bordo.... bigsmile.gif tai pat raudona thumbup.gif visus neutralius atspalvius, kuno spalvos, rusvus....Manau reikia visokiu tureti nes nuo situacijos priklauso koks labiausiai tinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 01 05, 01:12)
Dabar mano megiamiausia spalva Orly Tennis Anyone?
user posted image

labai grazi,kaip pasakyt, manikiurininkei,kad nori butent tokios spalvos? sakyt kuno spalvos nulakuokite? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 01, 18:58)
labai grazi,kaip pasakyt, manikiurininkei,kad nori butent tokios spalvos? sakyt kuno spalvos nulakuokite? biggrin.gif

Labai graži, tikrai smile.gif Aš tai labiau apibūdinčiau ne kūno, o skaidrios pieniškos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 01, 17:58)

Tik nesakykit kuno spalvos, o tai kaip nulakuos balintos kavos spalva biggrin.gif
Sakyciau cia pieniska kaip sala ir sako. Tokio stiliaus spalva kaip kad prancuziskam manikiurui. Cia per viduriuka ta pati spalvyte ax.gif

user posted image

Papildyta:

Mano sios savaites favoritas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 gruodžio 2011 - 22:24
As siuo metu dievinu golden rose paris magic color serijos spalvyte .. ner tik nr.. bet ji tokia baklazano, tamsi.. ir tikrai magic biggrin.gif nes diena violetine/baklazano su violetiniais blizguciais viduj, o vakare, prie sviesos tie blizguciai igauna auksini svtejima.. kazkoks net biski holografinis.. nu kazkas nerealaus
user posted image
Atsakyti
Matosi, kad tikrai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 10, 13:02)
As siuo metu dievinu golden rose paris magic color serijos spalvyte .. ner tik nr.. bet ji tokia baklazano, tamsi.. ir tikrai magic biggrin.gif nes diena violetine/baklazano su violetiniais blizguciais viduj, o vakare, prie sviesos tie blizguciai igauna auksini svtejima.. kazkoks net biski holografinis.. nu kazkas nerealaus

O kur jūs tą Paris seriją randate? Kiek pasižiūriu parduotuvėse nematau šios serijos lakų?
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 12 10, 14:31)
O kur jūs tą Paris seriją randate? Kiek pasižiūriu parduotuvėse nematau šios serijos lakų?

Droge mačiau, Martinoj smile.gif
Atsakyti