Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

Turkiska pirtis man laaabai patiko thumbup.gif Deja,Turkijoje pabuvot neteko,bet pirma kart apsilankiau Druskininkuose SPA Vilniuje,tai dabar jei turiu pasirinkima,einu tik i turkiska pirti ax.gif
Atsakyti
Man pirtys nepatinka jokios, isskyrus turkiska wub.gif ypac jeigu buna kokiu aromatiniu alieju pripilta, tai isvis super rolleyes.gif ir odyte po jos tokia svelni ir svari pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
Na Lietuvoje turkiskos pirties nebandziau. Esu buvusi Turkijoje, tai ten pirtis tikras kaifas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei kam teks nuvykti i Turkija, tai butinai apsilankykite turkiskoje pirtyje. Nepraleiskite tokios progos. Juk gyvename tik viena karta(tikriausiai bigsmile.gif )
Atsakyti
aš tai labai mėgstu, su savo kūdykėliu eidavom turkštis i sporto klubą, tai labai patikdavo abiems..ir turkiškos ir suomiškos.
man tai beskirtumo, tai i viena nubegu, tai i kita- pakaitom
Atsakyti
man taipogi teko pabuvoti tikroje turkiskoje pirtyje Turkijoje, kaip ir visoms - man irgi labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Turkiška pirtis labai patinka. Tiesa, Druskininkuose jose man buvo vėsoka. Gal dabar jau šilčiau. biggrin.gif Oazės vandens zona remonte, tai kur dabar rasti turkiška pirtį? g.gif
Atsakyti
Druskininkuose SPA-VILNIUS buvau turkiškoje pirty prieš dvi savaites, tai buvo labai faina, jautėsi toks mėtu kvapas ir buvo pakankamai karšta, man labiau patiko turkiška pirtis negu rusiška, labai laukiu kada atidarys oazėje baseina (skaičiau internete, kad uždaryta remontui), tai būtinai nulėksiu thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau Turkijoje, pasirinkom ne pigiausia, bet man nepatiko.
Atsakyti
man labaiu patinka nei paprasta pirtis ;>
Atsakyti
O kur dar Kaune be Hermio ir Oazes yra normalios pirtys?
Atsakyti
Turkiska pirtis - mano megstamiausia thumbup.gif Nei karsta, nei salta - apie 50 laipsniu... Ir svarbiausia nera sausa. Be to kvapu visokiausiu buna... egles, pusies, eukalipto ir kt.
Beje, labai gerai nueiti kai sloguoji. Man labai greitai padejo atsikratyti slogos smile.gif
Papildyta:
Kalbant apie turkiska pirti Turkijoje...
Buvo mano bendradarbe, ir visiems patare, kad i pirti reiketu eiti atostogu pradzioje, nes ten daro ivairias kuno sveitimo bei matinimo proceduras (bet gal ne visur.. blush2.gif ) jei eisite atostogu pabaigoje, idegio beveik neliks.. nail.gif
Atsakyti
thumbup.gif megstu tik turkiska pirti, ten ramiai gali atsipalaiduoti, o negalvoji nuolat, kad cia per karsta, per sausa ir tt viskas subalansuota
Atsakyti