Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 3

QUOTE(Axxa @ 2010 09 08, 00:56)
Tai jei žalios arbatos negalima, mėtų, melisos, raudonėlių negalima, tai kokią arbatą geriate? Juodą? Kmynų? O žolelių kokių normalaus skonio? O mėtos ir pipirmėtės čia tas pats?

As geriu tik imbierine arbata, ji man nuo pykinimo padeda ir siaip visai skani. Juoda nera gerai, kaip ir kava, bet nuo antrojo trimestro sakiau, kad nevarzysiu taip saves ir isgersiu 1 puodeli silpnos kavos ar juodos arbatos per diena. Metos ir pipirmetes nera tas pats, bet as tai kazkuriu dziovintu lapu turiu, nezinau tiksliai ar meta, ar pipirmete, tai ir tu atsisakiau.
Atsakyti
Na, nereikia perlenkti lazdos rolleyes.gif Ir pirmame trimestre galima gerti juodos arbatos puodelį ar du per dieną. Kaip ir kavos, beje. Juk negeriat kibirais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 09, 01:19)
Na, nereikia perlenkti lazdos rolleyes.gif Ir pirmame trimestre galima gerti juodos arbatos puodelį ar du per dieną. Kaip ir kavos, beje. Juk negeriat kibirais rolleyes.gif

Mane visi tiek gasdino del tos kavos, kad jau paciai ramiau, jei negeriu rolleyes.gif
Atsakyti
nereikia per daug isijausti i visokius "galima negalima", geriau atsipalaiduokit vietoj gilinimosi i visokias zoleles, megaukites gyvenimu ir nestuke.gif ...kaip happy angel teisingai pasake, gi ne kibirais geriat tas arbatas...as geriau visas arbatas, kuriu tik norejosi, aloe vera gerima, kava kiekviena ryta, valgiau sushius, astru thai maista ir viskas thumbup.gif
manau, butu tik blogiau, jei kasdien kenteciau nuo galvos skausmo ir zemo spaudimo negavus iprastos kofeino dozes ar pan.
zinoma, sneku apie normalu maista ir gerimas, ne apie zalingus iprocius...
Atsakyti
Citrusiniu vaisiu kuo maziau,nes poto alergijas tokias issaukia doh.gif sesuo valge mandarinus kilogramais blink.gif dukra labai alergiska,odele negrazi buvo,gal nevisoms,bet tikrai nera gerai valgyt daug schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 09, 00:35)
Mane visi tiek gasdino del tos kavos, kad jau paciai ramiau, jei negeriu rolleyes.gif

O del kavos tai sneka,kad tipo vaikai hiperaktyvus buna,ne velnio nesigavo sitaip schmoll.gif su pirma atsisakius buvau,o jau mergica buvo padek dieve blink.gif su antru bernuzeliu geriau rytais....megavausi....ramus kaip belgas gime (aisku kol dantukai savo nepadare)
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 09, 00:35)

Nelabai suprantu, ko čia gąsdinti, jei net patys gydytojai pritaria 1-2 puodeliams per dieną.
Man rodosi, kad dauguma nėštukių per daug sureikšmina savo būseną ir pačios iš nėštumo vos ne ligą daro. Žinoma, nereikia vartoti tų produktų, kurie tikrai gali būti kenksmingi (todėl sushi su žalia žuvimi nėštumo metu tikrai nevalgyčiau), tačiau jei jau net juodą arbatą ar puodelį nestiprios kavos įtrauksime į uždraustųjų produktų sąrašą, tai kas čia bus?
Patarčiau labiau mėgautis nėštumu, o ne galvoti kas galima ir negalima smile.gif Atsargumas gerai, bet kas per daug, tas irgi nesveika.
Atsakyti
As persileidima turejusi, tai mano vyras triznioja del visko dabar, iskaitant kava. Man net grindis uzdrausta sluoti biggrin.gif Aisku, smagu, kai vyras aplink plusa grindis valydamas, o as sau Supermamoj sedziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 17:35)
As persileidima turejusi, tai mano vyras triznioja del visko dabar, iskaitant kava. Man net grindis uzdrausta sluoti biggrin.gif Aisku, smagu, kai vyras aplink plusa grindis valydamas, o as sau Supermamoj sedziu bigsmile.gif

Iki dukrytės turėjau vieną nesivystantį nėštumą ir vieną ankstyvą persileidimą. Kai pastojau su dukryte, žinoma, kad saugojau save labiau, nei nėštukės, kurios pastojo ir nešiojo sėkmingai. Ir vyras labai saugojo ir lepino. Tačiau vis tiek stengiausi neperlenkti lazdos.
Jūs pasakykite man: kuo pavojingas yra puodelis kavos ar juodos arbatos? 4u.gif Aš nesikabinėju (jei kam taip pasirodytų) ir neagituoju gerti tą kavą biggrin.gif , tačiau man nuoširdžiai smalsu, kokiais argumentais grindžia draudimą gerti kavą Jūsų vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 20:35)
Jūs pasakykite man: kuo pavojingas yra puodelis kavos ar juodos arbatos? 4u.gif Aš nesikabinėju (jei kam taip pasirodytų) ir neagituoju gerti tą kavą biggrin.gif , tačiau man nuoširdžiai smalsu, kokiais argumentais grindžia draudimą gerti kavą Jūsų vyras smile.gif

Tuo, kad kofeinas gali sukelti persileidima. Mano vyras dirba farmacijos srityje, bendrauja su daugybe gydytoju ir tie gydytojai kaip susitare tvirtina mano vyrui, kad kava ir arbata - blogis didziausias. Ir siaip dar visokiausiu nesamoniu prikalba, tai mano vyro svajone dabar - kad guleciau lovoje, pagalvemis apkamsyta bigsmile.gif Tai as jau geriau del ko nors nusileisiu negu kad klausysiuosi nuolatinio zyzimo. Vis tiek pats pripazista, kad nuo 12 savaites rizika sumazeja, tada ir atidarysiu kavos sezona bigsmile.gif
Atsakyti
O tie visi gydytojai nepatikslino Jūsų vyrui, koks būtent kofeino kiekis persileidimą sukelti gali? laugh.gif Oi, negaliu biggrin.gif
Na, bet Jums ir Jūsų vyrui geriau žinoti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 22:52)
O tie visi gydytojai nepatikslino Jūsų vyrui, koks būtent kofeino kiekis persileidimą sukelti gali? laugh.gif Oi, negaliu biggrin.gif
Na, bet Jums ir Jūsų vyrui geriau žinoti kas ir kaip smile.gif

Lietuvoje, matyt, zmones kitaip i kava ir arbata ziuri. Cia, kur gyvenu, jiem ir mazas puodelis blogis atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 22:07)
Lietuvoje, matyt, zmones kitaip i kava ir arbata ziuri. Cia, kur gyvenu, jiem ir mazas puodelis blogis atrodo tongue.gif

Aš į Lietuvą grįžau būdama 15 savaičių nėščia, tad pirmieji du nėštumai (nesėkmingi) ir visas pirmasis trimestras sėkmingojo prabėgo užsienyje tongue.gif Toj šaly, kur gyvenau, nėštumo pradžioje pasikviečia nėštumą prižiūrinti akušerė pas save ir skiria visą a la pamokėlę, skirtą maitinimuisi nėštumo metu. Na, ir kavą (1-2 puodelius per dieną) tikrai leido gerti biggrin.gif O va 2 dienų maisto sakė geriau atsisakyti smile.gif
Atsakyti