Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su klausos negalia 6

QUOTE(belekur @ 2010 10 14, 21:18)
Nuo ziedo vaziuojant antakalnio gatve, adresu Antakalnio 36 yra Biomedikos techninis centras prekiaujanti Phonak firmos klausos technika. O siek tiek arciau to ziedo - klausos centras - prekiaujantis Oticon firmos produkcija.

O ten tik prekiauja? Tyrimų nedaro? g.gif Klausos aparatais?

Mum tai jie neaktualūs bet va tyrimai- tai labai aktualu. O be Santarų dar kur nors juos daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 10 14, 22:00)
Mum tai jie neaktualūs bet va tyrimai- tai labai aktualu. O be Santarų dar kur nors juos daro? g.gif

Tyrimai atliekami tik medicinos įstaigose, o ne prekyvėtiese. Daro dar KMUK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 10 15, 11:40)
Tyrimai atliekami tik medicinos įstaigose, o ne prekyvėtiese. Daro dar KMUK mirksiukas.gif

Kai kur daro ir prekyvietėse, bet ne visur, reikia klausti. Aš kai pirkausi aparatus, papildomai tikrino.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 10 15, 10:40)

O kuo ten skiriasi nuo santariškių?
Atsakyti
Lod, audiograma nėra visiškai gera. Paprastai girdima jau nuo o,5 KHz , o pas jus audiogramoje yra toliau. Bet su Db tai viskas tvarkoj, manyčiau.Bet čia gydytojai daugiau gali kažką pasakyt.
Papildyta:
Niekuo.Tais pačiais audiometrais tiria. Bet tiria dažniausiai tik tada, jei jau naparatą nori pirkti. Bet Jūs rašėte, kad Jūsų vaikas su vamzdeliais ausyse.Ten nemanau, kad jie turės specialius audiometrus. Tokiu atveju geriau tirtis klausą med. įstaigose. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 10 13, 21:12)
Ar jūs irgi į Bistryčią vaikštot?  ax.gif

Jo, į Bistryčią.

Mes šiandien po mažiaus BERA tyrimo. Tai va, rezultatas 80 db sad.gif
O aš buvau tokia rami, kad vyresnėliui čia ne genai kalti... O pasirodo vis tik genai, tik dabar vėl reikės per naujo aiškintis, kas ir kaip...

Oi kaip liūdna cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2010 10 15, 15:46)
Lod, audiograma nėra visiškai gera. Paprastai girdima jau nuo o,5 KHz , o pas jus audiogramoje yra toliau. Bet su Db tai viskas tvarkoj, manyčiau.Bet čia gydytojai daugiau gali kažką pasakyt.
Papildyta:
Niekuo.Tais pačiais audiometrais tiria. Bet tiria dažniausiai tik tada, jei jau naparatą nori pirkti. Bet Jūs rašėte, kad Jūsų vaikas su vamzdeliais ausyse.Ten nemanau, kad jie turės specialius audiometrus. Tokiu atveju geriau tirtis klausą med. įstaigose. mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edutė @ 2010 10 15, 16:52)
Jo, į Bistryčią.

O aš buvau tokia rami, kad vyresnėliui čia ne genai kalti... O pasirodo vis tik genai, tik dabar vėl reikės per naujo aiškintis, kas ir kaip...

Oi kaip liūdna cray.gif  cray.gif

Laikykis mamyt 4u.gif Aš kitą savaitę važiuoju ir į Santariškes, kažkaip neramu. Ypač kai mūsų loristė pasakė, kad jau nebežino ką su mano pana daryt blink.gif Kažkaip nuotaikos nepakelia tokie pasakymai. Sakė važiuot pas asus į Santariškes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 10 15, 21:37)
Laikykis mamyt 4u.gif Aš kitą savaitę važiuoju ir į Santariškes, kažkaip neramu. Ypač kai mūsų loristė pasakė, kad jau nebežino ką su mano pana daryt blink.gif Kažkaip nuotaikos nepakelia tokie pasakymai. Sakė važiuot pas asus į Santariškes lotuliukas.gif

Tai jau tikrai nepakelia... Tiesiog reik tikėtis, kad tie asai padės. Kita vertus, gerai, kad poliklinikoj gydytojai nevaizduoja, kad išmano daugiau nei iš tiesų ir siunčia "pas asus"... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edutė @ 2010 10 16, 11:51)
Tai jau tikrai nepakelia... Tiesiog reik tikėtis, kad tie asai padės. Kita vertus, gerai, kad poliklinikoj gydytojai nevaizduoja, kad išmano daugiau nei iš tiesų ir siunčia "pas asus"... g.gif

Iš tikrųjų mano daktarė gera, gaila jai mano vaiko, kad nelabai kuo gali padėt. Skirai gydymą tai tokį tai anokį, bet rezultatas 0. Gal, kad einam į daržiuką vis virusus kokius pagaunam. Iš tikrųjų ir morališkai stipriai palaiko, jau kaip giminė man. Gal net artimesnė.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 10 15, 15:39)
O kuo ten skiriasi nuo santariškių?

Mano asmenine nuomone, KMUk audiogramą padaro tikslesnę. Tik va gydytojai geresni Santaruose, nes kai kurie net iš KMUK perėjo į santarus, nes dabar čia ir technika nauja ir t.t.
QUOTE(Edutė @ 2010 10 15, 16:52)

Ramiai, mamyt console.gif Žinau, kad skaudu, jog viltis sudužo, bet tu protinga ir žinai, kad tai tikrai nėra blogiausia, kas tik gali būti. reikės turėti dabar dar truputėlį daugiau kantrybės, tikslo siekimo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Edutė @ 2010 10 15, 15:52)
Jo, į Bistryčią.

Oi kaip liūdna cray.gif  cray.gif

Užjaučiu, bet kaip tie rezultatai nuliūdintų, reikia rasti savy jėgų matyti tai, kas gerai ir gražu.... Aišku, prasti rezultatai neguodžia 4u.gif
Atsakyti