Danske, as operuociausi Vilniuje, nes manau visgi kad gyd
Lesinskas yra geriausias koks yra Lietuvoje dabar . Nerizikuociau pas kita, bet cia tik mano asmenine nuomone.
Jis deda tiek cohlear tiek medeli. Del pasirinkimo, kuri rinktis, tai vieno teisingo atsakymo turbut nera. Abu panasus visais techniniais duomenimis, esminis skirtumas kiek man butent
Lesinskas pasakojo, tai kad Medeli paprasciau ideti, todel operacija trunka trumpiau ir trumpesne narkoze, taciau Medelio implantas yra arciau odos , todel truputeli matosi guzelis (iskilimas ) toj vietoj kur ideda. Bet man tas guzelis nemaiso, plaukuciai uzdengia vis tiek.
O del pirkimo uzsieny, mes ziurejom truputeli, tai pigiau neradom. Jei pirktas Lietuvoj, tai uzsienio salyse irgi garantinis galioja, tik reikia tarsi "priregistruoti" ji uzsienio tos firmos atstovybej, kad jie turetu visa info. Tai speju , kad tas pats galiotu ir atvirksciai t.y. perkant uzsieny o garantija galiotu ir Lietuvoj.
Mes reguliavom kas 3-4sav pirmus 6men, dabar jau tik po 3 men reiks. Apskritai is patirties sakau, tikrai svarbu kad reguliuotuojas butu "po ranka", nes maza kas. Mano didziausias kosmaras buvo kai sugedo laidelis savaitgali, ir nezinojau ka daryti... Aciu vienam zmogui kuris kartais paskaito sita foruma, labai padejo man
Beje, aciu J
usma uz atsakyma del decibelu

Viskas tvarkoj, man smalsu buvo kodel taip skiriasi, bet dabar aisku.