QUOTE(gilbertukas @ 2010 10 28, 02:06)
Liomi, sveikinu Jusu seima:puiki zinia!Visada sakiau , kad sveika kudiki auginti jokio sunkumo-viena laime.Klausos negalia vis tik sukelia problemeliu.Gerai , kad Jusus dukrytei viskas taip lengvai, kitu atvejai sunkesni , ir darbo reikia daug daugiau ideti.Musus atvejis , sakyciau irgi nera sunkus(tfu,tfu,tfu), bet mes vistiek neissiverciam , be kalbos terapiju, o jos ir kainuoja ir laiko reikia i jas privezioti(atstumai JAV -milziniski).Baisu butu pagalvot , jei reiktu su dviem taip vazineti, nes i namus pagalba ateina tik iki 3 metuku.Taip , kad labai , labai uz Jus dziaugiuos.
Visada norejau 3vaikucio (du turim, vienas neprigirdi), bet labai bijau kad vel nepasikartotu genai.Todel turbut , jau nepasirysiu.Manau nusikamuociau per tuos 9 men, is nezinios, o juolab jau turim du, tai planas , kaip ir ivykdytas.Bet , del viso pikto:BELEKUR , berods minejot , kad galima nestumo metu suzinoti ar leliukas paveldejo tuos genus ar -ne?Ar tai tiesa?
Sveiki, minejau tuos tyrimus tik tarp kitko skliausteliuose, nes man juos minejo genetikas, jog yra tokia galimybe, jei jau pries tai buvo tokie tyrimai toje seimoje. Nesidomejau smulkiai kas ir kaip ten atliekama, nes niekada to nedaryciau, mano pozicija tokia - klausos negalia ne tai, kad galeciau del to atsisakyti vaikelio, tad isankstinis zinojimas man nieko neduotu. Man uztenka zinoti, jog musu konkreciu atveju tikimybe susilaukti vaikelio su klausos negalia yra 50 proc. TAigi bus arba nebus, tai loterija. Nuo musu tai nepriklauso.