Sveikos, Ligoniukams sveikatos , ir mums jos reikėtų, nes Gabija tik keletą dienų nuėjo į darželį, jos silpna vieta tonzilės, taip ir kamuojamės, bet gal kitą savaitę pajudėsim į užsiėmimus ir į darželį.
Sveikos,
Ligoniukams sveikatos , ir mums jos reikėtų, nes Gabija tik keletą dienų nuėjo į darželį, jos silpna vieta tonzilės, taip ir kamuojamės, bet gal kitą savaitę pajudėsim į užsiėmimus ir į darželį.
Jolitėle, tikrai nenorėjau nieko bloga parašyt, tik kai per vieną pusmetį tiek patarimų išklausiau, kad kartais tiesiog geria, kad niekas nieko nepatarinėtų. Emilijui buvo plaučių uždegimas, 4 dienas tempa nekrito, o viena mama įkyriai siūlė šlapimu gydyt, nes neva močiutė ją taip gydė. Kiekviena mama turi savo supratimą, ką ir kaip daryt. Turim tikrai gerą pediatrę, kuria tikrai pasitikiu, tad jos patarimų ir klausau. Taip pat taikau tai kas tinka ir priimtina iš mamos patirties.
Be to, esu tikra vėžys (čia pagal horoskopą), neprašytų patarimų tiesiog nemoku priimti
Na lyg ir neblogai. Kiek girdėjau, vaikinas dalyvavo, kalbėjo ir t.t. Matyt, daugiau po kokio mėnesiuko pasimatys. Man svarbiausia, akd su dideliu noru važiavo ir vis aiškino, kur man sukti
Na lyg ir neblogai. Kiek girdėjau, vaikinas dalyvavo, kalbėjo ir t.t. Matyt, daugiau po kokio mėnesiuko pasimatys. Man svarbiausia, akd su dideliu noru važiavo ir vis aiškino, kur man sukti
Tai čia taip... Kai vaikas visiškai arba beveik negirdi ir KA pastaruoju atveju nekompensuoja klausos trūkumo, tada, manau, tai svarus argumentas... netgi būtinybė... Bet yra labai energingai tvirtinama, kad ir tokiai kaip Atėnė reiktų implantą dėti Girdi ji 60 dcb ir 75 dcb... Tai irgi kyla klausimas, kuo implantas maniškės atveju yra pranašesnis už KA?... Kol kas neįtikino tai siūlantys... Bet aišku, kad nuomonė būtų kita, jei ji negirdėtų
Kodėl aš klausiu dėl tų faktorių. Labai apmaudu, kai labai spekuliuojama visokiais psichologiniais aspektais, o mažai pateikiama racionalių paaiškinimų, kam reikalinga implantacija. Taigi renkuosi info, kuo skiriasi KA perduodamas garsas nuo implanto ir t.t. ir pan. Vienžo, teks pasiguglinti ir rasti mokslinių publikacijų tais klausimais. Be to, gal kas netyčia domėjosi (aš čia ieškau lengvesnio kelio)??? Vienaip ar kitaip, aš esu atsakinga už tai, kad suteikčiau, kas mano vaikui geriausia. Dabar turiu dar rasti pagrindimą
Jolitele, gal gali parasyti, kas taip jums galejo siulyti implantus prie tokios klausos? Na, sutikciau, jei KA nekompensuotu ypatingai gerai. Musu atveju, kol kas esant 80-90 db nieks nesiulo, o vis dar seka, stebi situacija, nes kol kas tfu, tfu, pakankamai gerai kompensuoja KA, na dabar jau verta ir apie naujus, geresnius KA pagalvoti ir isigyti, nes matosi, kad padeda. DAr pries tai atliksim tyrimus, kad issiaiskinti, kokia is tiesu klausa. Tiems teveliams, kurie lyg ir nori, bet abejoja, ar verta tirtis pas genetikus - butinai tirkites, zinojimas geriau uz yvairius speliojimus.