Įkraunama...
Įkraunama...

Agilė

Mūsų panelė vardu JOGILĖ. Tai vienas 4 metų pusbrolis jo neištaria ir visada ją vadina Agile. biggrin.gif
Draugų panelė yra Deimilė.
Man jie visi gražūs.
Atsakyti
Man asmeniškai gražus. Mano mažesnės dukros grupėje yra mergaitė vardu Agilė. Iš pradžių kiek neįprasta buvo girdėti, (gal dėl to, retas, negirdėtas buvo) bet dabar thumbup.gif
Atsakyti
Man visai grazus vardas, neiprastas, bet ne pretenzingas, svelniai skamba.
Atsakyti
faina, Agilė-vagilė biggrin.gif
Atsakyti
musu princese vardu Agile lotuliukas.gif man tai sis vardas nuostabus, nesigailim toki parinke. Agiliukas, Agilyte svelniai vadinam.ne karto nekilo jokiu problemu del vardo aiskumo ar ko.visiem iskart aisku AGILE. ir niekas nera pasakes kad negrazus ar koks keistas.visiems grazus.o ir dukrytei pritinka.kai gime is kart su vyru nusprendem, kad bus Agile. o sarasiuke buvo daug vardu.beto gyvenam zemaitijoj ir nieks nesitikslina gile- agile thumbup.gif tiesioj sis vardas YPATINGAS wub.gif
P.S sis vardas lietuviskas ir joks kitoks ir lengvas uzsienyje jo niekas neisvedzioja taria kaip reikia. tongue.gif
Atsakyti
Agilė, gražus, neiššaukiantis vardas
Atsakyti
Mamyt, na tai atsiliepkit, kaip pavadinot savo lėlytę? ax.gif
Sveikinam su mažosios gimimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 09 21, 16:33)
Mamyt, na tai atsiliepkit, kaip pavadinot savo lėlytę?  ax.gif
Sveikinam su mažosios gimimu  4u.gif

oi mamytes, nepavadinom dar kol kas savo pupos lotuliukas.gif juokas pro asaras - vis gi Agile atkrito, nes sunkiai tariasi. Dabar mastom apie Liepa arba Fausta. Visada maniau, kad vaikiukas pats atisines varda jeigu nesugalvosim iki jo gimimo, bet va gime grazuole mergyte(tamsiaplauke kaip sabaliukas, ryskiu bruozu, storom lupytem, smakriuke duobyte, maza nosyte - nu svajoniu mergyte - kaip sakoma kiekvienai varnai jos varniukas graziausias), bet labai jau sudetinga isrinkti varda. Tiktu jai labai Daniele vardas, bet, kad giminej turim leliuka angeliuka Danieliu, todel jau nebegalim duoti verysad.gif padekit apsispresti, gal kils kokiu minciu isganingu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip aprašėte mergytės bruožus, tai dar nepriėjus toks vietos irgi pagalvojau, kad Danielė gražu būtų... smile.gif
sunkus variantas, reikia pamąstyti, nieks į galvą daugiau nešauna smile.gif Man dar gražus Dorotėja, bet toks jau netrumpas... Bernadeta irgi netrumpas biggrin.gif Liepa gražus vardas, bet man rodos labiau tiktų šviesiai mergytei smile.gif Fausta toks dviprasmis, lyg ir nieko, bet šaltokas, o jūsų mergytė panašu, kad saldainukas toks smile.gif
Atsakyti
man ir Liepa ir Fausta gražus thumbup.gif
O plaukų spalva gali dar pakisti ir likt šviesiaplaukė mergytė, su švelniais veido bruožas - tikra Lieputė wub.gif
Atsakyti
Aš už Faustą!!!
Atsakyti
Lieputė- nerealus vardukas 4u.gif
Atsakyti