Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(ritaava @ 2011 07 23, 15:09)
Kokie grazuoliai ir didziuliai thumbup.gif  pas mane mazuliukas neseniai susimedziojau tai tikiuosi iki rudens      uzaugs rolleyes.gif

uzaugs uzaug mirksiukas.gif 4u.gif as ju daug daugiau turiu, cia tik dalele ju, ir kurie bando zydeti, dar kitur vaikiuku prisisodinus, tai ir mazuliukai palyginus su sitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 07 23, 15:00)
uzaugs uzaug  mirksiukas.gif  4u.gif  as ju daug daugiau turiu, cia tik dalele ju, ir kurie bando zydeti, dar kitur vaikiuku prisisodinus, tai ir mazuliukai palyginus su sitais  smile.gif

Man tai jie labai patinka, o tiktai siemet isejo susimedziot, tai be galo laiminga tiktai nezinau kaip jie dauginasi g.gif
labai noreciau to bordo spalvos kanos, reiks ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritaava: 23 liepos 2011 - 15:09
QUOTE(ritaava @ 2011 07 23, 17:07)
Man tai jie labai patinka, o tiktai siemet isejo susimedziot, tai be galo laiminga tiktai nezinau kaip jie dauginasi g.gif
labai noreciau to bordo spalvos kanos, reiks ieskoti 4u.gif

o dauginasi jie paprastai, nuo saknies atkrenta vaikiukai tai va juos ir sodini, poto jie visi ir taip uzauga mirksiukas.gif
o bordo as ir jau siais metais uzsimaniau, anyta isigyjo tai jau kitamet pradesiu ir juos dauginti, jei zinoma pavyks juos per ziema issauguoti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 07 23, 15:19)
o dauginasi jie paprastai, nuo saknies atkrenta vaikiukai tai va juos ir sodini, poto jie visi ir taip uzauga  mirksiukas.gif
o bordo as ir jau siais metais uzsimaniau, anyta isigyjo tai jau kitamet pradesiu ir juos dauginti, jei zinoma pavyks juos per ziema issauguoti  doh.gif  smile.gif

Tai jei liks koks vienas tai as priglausciau uz tam tikra suma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 11, 21:52)
Prasideda žydejimas smile.gif
user posted image

bigsmile.gif kokie ziedai wub.gif o cia pas jus kokie kanai??? pas mane raudonlapei kaz kaip nezydi schmoll.gif cia gal kokia veisle kitoke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2011 07 23, 15:34)
bigsmile.gif  kokie ziedai wub.gif  o cia pas jus kokie kanai??? pas mane raudonlapei kaz kaip nezydi schmoll.gif cia gal kokia veisle kitoke g.gif

As irgi ziurejau ir atsiziuret negalejau grozis tai neispasakytas 4u.gif
Atsakyti
As pavasari taip pat isigijau kelis raudonlapius kanus, labai jau grazus atrode. wub.gif Auga neblogai, jau dideli, bet zydet dar nesiruosia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2011 07 23, 16:34)
bigsmile.gif  kokie ziedai wub.gif  o cia pas jus kokie kanai??? pas mane raudonlapei kaz kaip nezydi schmoll.gif cia gal kokia veisle kitoke g.gif

Kai atskirai žieda fotografuoji iš arti,truputi apgaule gaunas ax.gif Yra ir visu ugiu čia įdetu...Žydi,nes daigintos anksti cool.gif Šiais metais neina ziedais pasidžiaugti del lietaus doh.gif Smagu,kad atgijo forumas bigsmile.gif
Man leidžia deti tik nuotrauku adresus kažkodel.
Grazios kaip foninis augalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 23 liepos 2011 - 19:25
na seis metais ir as susodinau i šiltnami po to jau su keliais lapais i lauka , žalialapei visada žydi o va raudonlapiai dar ne kart schmoll.gif g.gif
Atsakyti
šiandien savo kanus pafotkinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 24 liepos 2011 - 22:27
user posted image
Atsakyti
kokie grazus wub.gif
o geltona spalva tai is vis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif kur tokiu gauti g.gif ax.gif
Atsakyti